Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır makinesi tavsiyesi

Ben de bekoyu tavsiye ediyorum 21 senedir kullanıyor annem bir kere bile bozulmadı,hala çok güzel yıkıyor hiçbir problem yok o yüzden Beko almanızı öneriyorum bende.

Tüm beyaz eşyalarım Samsung, çamaşır makinam 7 kilo, çok memnunum, fiyatı da çok uyggun

arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkur ederim

kızlar bosch aldı eşim 9 kilo olanından.WAS24322TR MODELİ sigortayı uzatınca 2100 geldi 9 takistle.bütçeyi aştık ancak elin kararı ben karışmadın.inşaallah sorun yazamayız şöyle en bir 15 yıl kullanmayı umuyorum.

sessiz mi çalışıyo canım yıkaması felan nasıl güzel yıkıyo mu

canım valla önceki makinesi vesteldi, evi kaldırır gderdi sesi...
ama bu sanki arı vızıltısı gibi çalışıyor..yıkaması da çok güzel ve programları benim çok hoşuma gitti...istediğin her programı ayarlayabiliyorsun...dakikası saniyesine bile sen karar veriyorsun...en ince ayrıntısıyla hesaplanmış...çok ideal bence..
ben vestel kullanıyorum..4,5 senedir evliyim ve 4 sefer servis geldi evime :( vestelden arkama bakmadan kaçarım artık...
arçelikten şaşma...

canım valla önceki makinesi vesteldi, evi kaldırır gderdi sesi...
ama bu sanki arı vızıltısı gibi çalışıyor..yıkaması da çok güzel ve programları benim çok hoşuma gitti...istediğin her programı ayarlayabiliyorsun...dakikası saniyesine bile sen karar veriyorsun...en ince ayrıntısıyla hesaplanmış...çok ideal bence..
ben vestel kullanıyorum..4,5 senedir evliyim ve 4 sefer servis geldi evime :( vestelden arkama bakmadan kaçarım artık...
arçelikten şaşma...

iyiymiş canım senin dediğine göre ben de arçelik düşünüyorum bu modele bakayım. sağol canım aydınlattığın için :42:

makinaların modellerini de yazarmısınız lütfen. bu aralar bende makina alıcam ama bi türlü bulamadım kafama göre. memnun kaldıklarınızı lütfen paylaşın.

makinaların modellerini de yazarmısınız lütfen. bu aralar bende makina alıcam ama bi türlü bulamadım kafama göre. memnun kaldıklarınızı lütfen paylaşın.

BOSCH WAQ20461TR AVANTIXX 7 VARIOPERFECT henüz 5 aydır kullanıyorum ama tavsiye ederim, sesi de fazla çıkmıyor

Back
X