aradan bir hafta geçti nerdeyse ama ben çok mutsuzum sürekli ağlak bir haldeyim..
bu hafta sonu da altın set almaya çıkaağız bunun için biele aylar önce kavga ettik
ne gerek varmış takmazmışım falan boşuna alıyormuşum
bende dedim ki kullanacağım tarzda bişi alırım sonuçta yeni gelin olacağım biyere giderken takarım
onlar para etmezmi bende zaten satmak için değil kullanmak ve nikahımdan hatıra olarak saklayacağm dedim
herşey herşey bir kavga ile yapılıyor aileme hep yalan sölemek idare etmek zorunda kalıyorum
normalde gelinin gönlü hoş tutulmaz mı ama ben hep omnları hoş tutmaktan yoruldum sanırım
aradan bir hafta geçti nerdeyse ama ben çok mutsuzum sürekli ağlak bir haldeyim..
bu hafta sonu da altın set almaya çıkaağız bunun için biele aylar önce kavga ettik
ne gerek varmış takmazmışım falan boşuna alıyormuşum
bende dedim ki kullanacağım tarzda bişi alırım sonuçta yeni gelin olacağım biyere giderken takarım
onlar para etmezmi bende zaten satmak için değil kullanmak ve nikahımdan hatıra olarak saklayacağm dedim
herşey herşey bir kavga ile yapılıyor aileme hep yalan sölemek idare etmek zorunda kalıyorum
normalde gelinin gönlü hoş tutulmaz mı ama ben hep omnları hoş tutmaktan yoruldum sanırım
garip...
nişanlım birlikte almayı istese bile ben kendi çamaşirimi kendim alırım ve asla benim için sorun olmaz bu
neden böyle küçük şeyleri büyütüyorsunuz ki?
nedir Allah aşkına 80ytllik bi çamaşır değil mi altı üstü
adet olmasına karşın biz ne nişan sepeti tepsisi bohcası adı herneyse onu yaptık ne de abuk subuk yemek getir götür muhabbetlerine girdik
çamaşırlarımı da kendim aldım
düğünde de öyle yapacağım
böyle küçük mevzulara takılıp boşanmak/ayrılmak lafını bu kadar kolay telafuz edersen o evlililik tat vermez hayatım...
abartma lütfen...
yanii bence de...yoooooo bende kendim gidip aldım. öyle ufak tefek şeyleri kafana takıp üzme kendini. erkekler senin kadar ince düşünmezler. aman onu sen al bunu ben alayım illa her yere yapışık ikizler gibi gidelim boşver böyle şeyleri kafana takıp en güzel zamanlarını zehir etme a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?