- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi queenofhaters
Ben o doktora diploma veren üniversitenin de hocanın da .....
Çok geçmiş olsun tatlım.
Çok geçmiş olsun tatlım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Euzubilla....Bu ne ki geçenlerde bizim hastanede ameliyat yapıldı hastanın sıkıntısı safra kesesi ile idi bilin bakalım adamın neresinden ameliyat ettiler ? Basur ameliyatı geçirdi![]()
Sadece röntgen çekildi. Mr için gün almak gerekiyormuş bt için de öyleAaa geçmiş olsun canım çok üzüldüm. İyiki daha kötü birşey olmadı.
Fakat o doktor bozuntusu mahkemeye ver bence.kırık olduğunu bir doktor nasıl anlamaz.?birde utanmadan üste çıkmaya uğraşıyor..
İç kanama riski de vardı. Mr yada tomografi çektimi bari?
Sadaka vericem sadaka. İnanıyorum artık şu talihsizliğimeçok geçmiş olsun
bu aralar üst üste çok olayınız oldu
durulur inşallah ortalık
Verin vallaSadaka vericem sadaka. İnanıyorum artık şu talihsizliğime
Acile gitmedinmi?Sadece röntgen çekildi. Mr için gün almak gerekiyormuş bt için de öyle
Gecmis olsun. Ama nedense gülümsedim okurken :) Aklima arkadasim geldi. Sigaraya icmeye cikti balkona sonra zil caldi. Bi baktik bu. "Asagi dustum lan havyanlar" demisti![]()
Tekrar sınava soksalar baytar olamayacak doktorlar var net.Bakın böyleydi ilk başta. Sonra çok şişti
Gecmis olsun. Ama nedense gülümsedim okurken :) Aklima arkadasim geldi. Sigaraya icmeye cikti balkona sonra zil caldi. Bi baktik bu. "Asagi dustum lan havyanlar" demisti![]()
Gozumden yas aka aka guldum yeminleGecmis olsun. Ama nedense gülümsedim okurken :) Aklima arkadasim geldi. Sigaraya icmeye cikti balkona sonra zil caldi. Bi baktik bu. "Asagi dustum lan havyanlar" demisti![]()
2 gundur banliydim ya mune kaldirmis sagolsunGecmis olsun. Ama nedense gülümsedim okurken :) Aklima arkadasim geldi. Sigaraya icmeye cikti balkona sonra zil caldi. Bi baktik bu. "Asagi dustum lan havyanlar" demisti![]()
Canım reklam gibi olmasında hacetteme unisinde prof. Serap hanım var türkiyenin bir numarasi allah razi olsun ondan o olmasa su an ilac kullaniyodum iyi ki gitmisimbana da dr kızımı emzirirken epilesisin dedi kızım 2 aylıktı hemen ilaca başla kızını sütten kes dedi.iyiki inanmamışım toplamda 7 dr gittim yarı yarıya bölündüler kimisi epilepsi dedi kimisi değilsin dedi ben şimdiye kadar hiç nöbet geçirmedim
kesinlikle tek drla kalmamak lazım