• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

camdan aşağı düştüm :(

Aaa geçmiş olsun canım çok üzüldüm. İyiki daha kötü birşey olmadı.
Fakat o doktor bozuntusu mahkemeye ver bence.kırık olduğunu bir doktor nasıl anlamaz.?birde utanmadan üste çıkmaya uğraşıyor..
İç kanama riski de vardı. Mr yada tomografi çektimi bari?

Aaa geçmiş olsun canım çok üzüldüm. İyiki daha kötü birşey olmadı.
Fakat o doktor bozuntusu mahkemeye ver bence.kırık olduğunu bir doktor nasıl anlamaz.?birde utanmadan üste çıkmaya uğraşıyor..
İç kanama riski de vardı. Mr yada tomografi çektimi bari?
Sadece röntgen çekildi. Mr için gün almak gerekiyormuş bt için de öyle

Başlığı görünce gözlerim büyüdü
Çok geçmiş olsun

Zaten avukatsın ve yapman gereken belli
Şikayet et kesinlikle
Benimde başıma geldi ama 17 yaşındaydım ailem tedavimle uğraşıp eski doktoru Allah'a havale ettiler
Senin kadar olsam yanına bırakmazdım
Senin gibi hatta senden daha büyük sağlık sorunlarını ihmal ediyor ve büyümesine sebep oluyor böyleleri

Çok geçmiş olsun @pinkycaramel :KK43: ablacım verilmiş sadakan varmış, bunla geçmiş olsun, Allah korusun daha beter olabilirdi, kurban olayım cam silerken taburelere çıkmayın çok tehlikeli:KK43:

O doktor efendiyi de Allah bildiği gibi yapsın, Allah göstermesin bacağında kırık değilde kafa travması da olabilirdi, pencereden düşmüş biri hemen yollanır mı eve?
Düşme anında sıcağı sıcağına ağrı acı olmaz, ya başını da çarpsaydın ve fark etmeseydin:(

Ayak bileğindeki kırıkları düz grafide görmek zor olabiliyor. Küçük küçük birsürü kemik var çünkü. Çok yönlü grafiler çekilir o yüzden. İlk bakışta görememiş olabilir ama siz evden arayıp şikayetinizi anlattığınızda daha dikkatli kontrol edip belki de gelin tekrar bakalım demesi gerekirdi. Bir de kırık olmasa sadece incinme de olsa en azından elastik bandaj falan uygulayıp buz tedavisi önerip öyle göndermeliydi. Arkadaşlar da söylemiş ama kırıkta ameliyat çoğu zaman gerekmez. Yerine oturtup alçıyla sabitlersiniz. Daha önceki kol kırığınızdaysa uzun süre alçı içinde hareketsiz kaldıği için kas atrofisi oluşmuştur. Alçı çıktıktan sonra fizik tedaviyle eski haline getirilebilirdi. Bir de uzun süreli alçılarda akut dönemden sonra pasif egzersizler öneriliyor. Hareket ettirmeden sadece kaslarınızı kasıp bırakıyorsunuz. Bunu da ortopedi hekimine danışırsınız kontrole gittiğinizde. Geçmiş olsun:nazar:

Kuzum çok geçmiş olsun.
Her gün bir vukuat kız sende.
Sen böyle olayların arkasını bırakacak kız değilsin.Sonuna kadar uğraş.
Uğraş ki başkalarına da ders olsun.

Bakın böyleydi ilk başta. Sonra çok şişti
Tekrar sınava soksalar baytar olamayacak doktorlar var net.

Daha önce kolun kırılmış ve ince kaldığını okudum. Alçıda kalan kolda olabiliyor. D vitaminiölçtür ve d vit ampul kullan. Ayrıca ince olan kolu çalıştır. Ve güneşe tut iyi geliyor.

Çok geçmiş olsun. Cam silmekten çok korkarım ben. Dışarı hiç çıkmam. Sopanın ucuna takarım beziöyle silerim.Su camın dışına kadar çıkan kadınları görüyorum allah akıl fikir versin. Yüreğim ağzıma geliyor görünce.

Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız yine de. Çok tırsarım cam silmekten. Kimse de beni ne sandalyeye, ne pervaza çıkarabilir. Siz de çıkmayın ya, çok tehlikeli şeyler bunlar. :KK17:Çeksille filan silin, olduğu kadar olsun, canınızdan önemli mi?

Doktora diyecek çok şey var da... Bu kadar basit bir durum için hata yapma lüksü yok doktorların. Eğitim eğitim olmayınca, insanlar mesleklerini sevdikleri için değil para kazanmak amacıyla yapınca, bir de üstüne insanlık da ölünce böyle şeylerle daha çok karşılaşırız. Bir doktorun teşhisini bir başka doktora daha onaylatmadan rahat edemez olduk. Yazık halimize...

Gecmis olsun. Ama nedense gülümsedim okurken :) Aklima arkadasim geldi. Sigaraya icmeye cikti balkona sonra zil caldi. Bi baktik bu. "Asagi dustum lan havyanlar" demisti :KK70:
2 gundur banliydim ya mune kaldirmis sagolsun
konu sahibi gecmis olsun diyorum en kisa zamanda duzelirsin insallah
Loch Ness Canavari Loch Ness Canavari su yazdiklarinla gulmekten oldum ya
o arkadasin dusus sonrasi suratini gormek isterdim:KK70:aslinda gulunucek bi sey yok ama tavri komik geldi

bana da dr kızımı emzirirken epilesisin dedi kızım 2 aylıktı hemen ilaca başla kızını sütten kes dedi :KK57:.iyiki inanmamışım toplamda 7 dr gittim yarı yarıya bölündüler kimisi epilepsi dedi kimisi değilsin dedi ben şimdiye kadar hiç nöbet geçirmedim:KK53:kesinlikle tek drla kalmamak lazım
Canım reklam gibi olmasında hacetteme unisinde prof. Serap hanım var türkiyenin bir numarasi allah razi olsun ondan o olmasa su an ilac kullaniyodum iyi ki gitmisim

Back
X