• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

camdan aşağı düştüm :(

Geçmiş olsun

Yine de ucuz atlatmışsın buna da şükür diyelim

Sen depresyondayım derken bak büyük sorun çıkıp onları gölgeledi

Aman dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun. Benim şaşırdığım nokta adam bu kırıkları nasıl göremiyor? Doçent olmasına hiç gerek yok normal yeni yetme bi doktor bile farketmez mi bunu? Yani orda koskoca iki kırık var ve röntgende doktor bunu görmüyor çok ilginç.

İşini hakkıyla yapan doktorlara saygım sonsuz ama ben de zaten doktorlara karşı bi antipati var artık. Zira en değerli varlıklarımdan birisi, doktorun hatası yüzünden şu an toprak altında. Bunu yazarken bile o acıyı yeniden yaşadım, tüylerim diken diken oldu..

Anlamıyorum biz kendimizi onlara emanet ediyoruz, doktorlara da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz?
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Çok geçmiş olsun canım.

Ay cok gecmiş olsun canım ya eşin demiş ya hadi yine dört ayağının üstüne düştün bide sen nası güzel anlatmışsın güldüm . Sadaka ver , bişeler dağıt .
Vereceğim valla sadaka cidden. Talihsizlik yakamı bırakmıyor. Bu gidişle artık sonraki seferde ölürüm galiba.

Çok geçmiş olsun, çok.

Böyle morarmış şekilde alçıya alinabiliyormuymus ?

Birde yorumların tamamını okuyamadım, şikayet ettiniz mi ?

Çok geçmiş olsun, çok.

Böyle morarmış şekilde alçıya alinabiliyormuymus ?

Birde yorumların tamamını okuyamadım, şikayet ettiniz mi ?
Yarın eşim dönüyor. Tek başıma gidemiyorum. Yazacak yarın benim yerime dilekçeyi. Ben daha önce kolumu kırmıştım. Onda da şişip morarmıştı. Ama hemen anlamışlardı. O da alçıya alındı. Alınmaması mı gerekliydi bilmiyorum, sağlık bilgim o kadar zayıf ki. Bi ayağım oldu 10 kilo. Kendim zaten 50 kiloyum. :((((((((

Bana kimse yapmadı, tutmayacak mı bacağım şimdi yaaa

Annemin el bileği ve köprücük kemiği kırıldı trafik kazasında. Ameliyat olmazsan elin tutmaz omzun düşer dediler. Devlet hastanesiydi hem de. Orda ameliyat sırasına girip röntgenlerini 5 doktora gösterdik hepsi ameliyat dedi. Annem hastaneden imzayla çıktı ameliyatı kabul etmeyip. Panik atağı var çünkü ameliyat olamıyo. Öyle hırslı ki fizik tedavilerle ameliyatsız toparladı sağ eliydi hem de. Yazısı çok bozuk eskiye göre ama yazabiliyo en önemlisi soğanı hala ince ince doğrayabiliyor. Çoğu kırıkta ameliyat gerekmez. Ama gerekiyorsa bile ameliyat olmadın diye de sakat kalmıyorsun. Kardeşimin de dirseği parçalandı. O ciddi parçalanmıştı. Ameliyatı 9 saat sürdü. Bu mesela acil ameliyata giriyor. Zaten böyle bişey olsa seni direk alırlardı. O arada röntgenlerni başkalarına bile göstermeye vakit yoktu. Hemen ameliyata girmeseydi sakat kalabilirdi.

Senin daha rutin bir kırık muhtemelen. Bu arada kırıklar alçısız da düzelebilir. Doktordan şikayetçi olursan çatlak vardı alçıya gerek duymadım kendi kendine kaynayacak bir durumdu diyebilir. Bu meselelerde doktorlar arası görüş farklılıkları olabilir. Bariz ciddi bir kırık değilse doktora bir şey olmaz.

Çok çok geçmiş olsun, umuyorum daha iyisinizdir şuan.
Benimde yükseklik korkum var annem evde cam silerken bakamam bile artik evlenincede ayda yılda bir silerim herhalde :)
Sizde sadaka verin muhakkak daha ciddi sonuçları olabilirdi. Tekrardan cok gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış. Yine de bi sadaka çıkarın.

Allah tan az kat ya yüksek olsa dusunmesi bile kötü. Varsın uzanamadigim kose kirli kalsın. Napayim sopayla silebildigim kadar. 5. Kat yuksekligindeyim zaten korkarım cam silmekten. Yanımda silen olsa başını beklerim cikartmam aman olduğu kadar ya.

Kolunuzun ince kalma sebebi alciyi fazla sıkı yapmalarından olabilir ya da gelişim çağında miydiniz? 18 yaş altı gibi belki diğeri büyürken sarılı olanı gelişememiştir.

Annemin el bileği ve köprücük kemiği kırıldı trafik kazasında. Ameliyat olmazsan elin tutmaz omzun düşer dediler. Devlet hastanesiydi hem de. Orda ameliyat sırasına girip röntgenlerini 5 doktora gösterdik hepsi ameliyat dedi. Annem hastaneden imzayla çıktı ameliyatı kabul etmeyip. Panik atağı var çünkü ameliyat olamıyo. Öyle hırslı ki fizik tedavilerle ameliyatsız toparladı sağ eliydi hem de. Yazısı çok bozuk eskiye göre ama yazabiliyo en önemlisi soğanı hala ince ince doğrayabiliyor. Çoğu kırıkta ameliyat gerekmez. Ama gerekiyorsa bile ameliyat olmadın diye de sakat kalmıyorsun. Kardeşimin de dirseği parçalandı. O ciddi parçalanmıştı. Ameliyatı 9 saat sürdü. Bu mesela acil ameliyata giriyor. Zaten böyle bişey olsa seni direk alırlardı. O arada röntgenlerni başkalarına bile göstermeye vakit yoktu. Hemen ameliyata girmeseydi sakat kalabilirdi.

Senin daha rutin bir kırık muhtemelen. Bu arada kırıklar alçısız da düzelebilir. Doktordan şikayetçi olursan çatlak vardı alçıya gerek duymadım kendi kendine kaynayacak bir durumdu diyebilir. Bu meselelerde doktorlar arası görüş farklılıkları olabilir. Bariz ciddi bir kırık değilse doktora bir şey olmaz.
Röntgenler artık bilgisayarlarla aktarılıyor. Bana sadece cd verdiler. Orayı açıp baktım. Kırıkları kendim bile görebiliyorum. İkinci kez aradığımda da başından savmak için baktım yok yok dedi bana. Tıp hukuku diye bir alan var, ve davranışları hiç etik değildi. Konuşmaları kaydetmek için icazet istedim ve kaydettim. İstediğiiin yerde kullaaan dedi bana pişkin pişkin. Sonra netten baktım, malum partiyle bağlantıları var. Ondan böyle davranıyor. Aynı kişiyi ben de tanıyorum. Eşim aradı. Problem yok açacağız dava dedi. Bakalım ne olacak

Gecmis olsun. Ama nedense gülümsedim okurken :) Aklima arkadasim geldi. Sigaraya icmeye cikti balkona sonra zil caldi. Bi baktik bu. "Asagi dustum lan havyanlar" demisti :KK70:

:D

Benim dedem de ikinci katta balkona dayanmis sigara icerken dayandigi mermer kayinca asagi dusmus. Kendisini evde sanan anneannem zil calip dedemi karsisinda gorunce sasirmis. Dedem de "ne var sanki balkondan dusen birini hic gormedin mi" demis :D Tabii insanlar gunde bir kac kez dustugu icin...

Back
X