• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

camdan aşağı düştüm :(

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış. Yine de bi sadaka çıkarın.

Allah tan az kat ya yüksek olsa dusunmesi bile kötü. Varsın uzanamadigim kose kirli kalsın. Napayim sopayla silebildigim kadar. 5. Kat yuksekligindeyim zaten korkarım cam silmekten. Yanımda silen olsa başını beklerim cikartmam aman olduğu kadar ya.

Kolunuzun ince kalma sebebi alciyi fazla sıkı yapmalarından olabilir ya da gelişim çağında miydiniz? 18 yaş altı gibi belki diğeri büyürken sarılı olanı gelişememiştir.
20 yaşında falandım. Gençtim. Kemiklerime dokunduğumsa hissediyorum. Kırılan ince. Ne garip yahu :))) teşekkür ederim bu arada

Çok geçmiş olsun. Resimden bakınca bile bir sıkıntı olduğu belli. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. O insanlıktan nasibini alamamış doktoru şikayet etmeniz iyi olur bence. Bugün belki size yaptığı yanlış teşhis sizi öldürmeyebilir ama başkasına gelecekte yapabileceği teşhisler yüzünden birileri hayatını kaybedebilir. Söylediklerinize göre pek de adamakıllı bir doktor olmadığı gözüküyor. Tek seferlik yaptığı bir hata değil gibi.

Geçmiş olsun pinky. Özel hastaneye mi gittin ilk olarak? Ben acil durumlarda devlete gidilmesi gerektiğini düşünüyorum daha fazla vaka gördükleri için tecrübeli oluyorlar bence. Ailemdeki sağlıkçılar da aynı görüşte.

Doktoru kafana çok takmamaya çalış iyileşmeye bak şimdilik. Iyilesir iyileşmez davanı açarsın zaten?

Çok geçmiş olsun.
Gene verilmiş sadakanız varmış.

15. kattayım üst kat dediğin böyle olur :KK70:

ben hep siliyordum ama bu sene bir korku geldi bana çıkmıyorum artık .. yaşlandıkça cesaretimi kaybediyorum sanırım :KK70:

pinky çok geçmiş olsun .. o doktoruda şikayet et kırığı göremeyen doktor mu olur yahu.. rezillik resmen..
Cesarete bak nasil siliyorsun kiz:KK17:benim 3. katta basim donuyor yanasamiyorum cama yaa:mad:

@pinkycaramel

nasilsin bu sabah? agrin var mi?
Ayaginin uzerine basmamaya calis. bu arada evde sis varsa yakininda tut, alci ici kasinir cok hele ki sicak havada.

Bana kimse yapmadı, tutmayacak mı bacağım şimdi yaaa
gecmiş olsun tutar merak etmeyin doktor gerekli görmemiş ameliyata gerek gördeydi yapardı.kardeşimin de kolu kırıldı alcıya alındı alçı ile kaynadı sonra fizik tedavi gördü çok sukur iyilesti.

@pinkycaramel

nasilsin bu sabah? agrin var mi?
Ayaginin uzerine basmamaya calis. bu arada evde sis varsa yakininda tut, alci ici kasinir cok hele ki sicak havada.
Evet gerçekten çok kaşınıyor. İyiyim kırıklar topuğumda değil. Tam ayak bileğim döndğreceğim eklem var ya orda. Latincesini bilmiyorum ama öyle duruyorum evde. Yapacak bir şey de yok :((

Cok gecmis olsun canim. O doktor körmuymus acaba? Bir acil doktorunun şip diye bildigi seyi, nasil oluyorda rontgende bile goremiyor? Ay bi de devletten maas aliyor bunlar. Yazik ya.

Evet gerçekten çok kaşınıyor. İyiyim kırıklar topuğumda değil. Tam ayak bileğim döndğreceğim eklem var ya orda. Latincesini bilmiyorum ama öyle duruyorum evde. Yapacak bir şey de yok :KK43:(
benim kalkeneus kiriydi sol topugun ustune dusmustum.cok kotu olmustu.doktorum topuk kemigi toz gibi olanlar oluyi bazi dusmelerde o zaman ameliyat oluyormus benimkide alciya alindi.hala biyere carptigimda acir bi an.

Yarın eşim dönüyor. Tek başıma gidemiyorum. Yazacak yarın benim yerime dilekçeyi. Ben daha önce kolumu kırmıştım. Onda da şişip morarmıştı. Ama hemen anlamışlardı. O da alçıya alındı. Alınmaması mı gerekliydi bilmiyorum, sağlık bilgim o kadar zayıf ki. Bi ayağım oldu 10 kilo. Kendim zaten 50 kiloyum. :KK43:(((((((

Benimde bilgim yok bu konuda. Diğeri de alinmissa demek ki öyle.

Eşiniz dedimi bir daha cama asla çıkma diye ? :) Lütfen dikkat edin , cam silmek, perde asmak v.s gerçekten azami dikkat gerektiriyor.

Röntgen görüntünüz varsa özel mesajla atabilir misiniz?
Doktorun işgüzarlığı,nasıl fark etmez anlamadım.
Çok çok geçmiş olsun

benim de ayağım kırıldı bir kaç ay önce
düştüğü de acı hissettim ama acı eşiğim yğksektir umursamadım
oturduğum yerde işler yapöaya başladım 3-4 saat öyle kaldım
sonra baktım şişti morardı ama yine pek ağrı hissetmedim
annemin israrıyla doktora gittik acile, doktor röntgene baktı bişey yok gidebilirsiniz dedi
annem pek tatmin olmadı, akşam üzeriydi ortapedi doktoruna bizi yönlendirin dedik acil doktoruna, zor yakaladık dr çıkmak üzereydi, baktığı gibi kırık dedi, alçıya alındı falan
demek ki kırık olsa duramazsın diye bir şey yokmuş ben gayet 4-5 saat durdum üstüne basarak yürüdüm

Maalesef doktorların iyisi var kötüsü var artık.

Geçmiş olsun canım, devlet hastanelerini öyle bir hale getirdiler ki doktorların da dikkatsizlikleri çok arttı.
Ama verdiği cevap çok saygısızca.

Camlar da kirli kalıversin, canımızdan önemli değil.
Eve gelen yardımcı kadınlara da dikkat etmek lazım, iş yaparken başlarına bir şey gelirse sorumlusu biz oluyoruz ve ağır cezası var.

Kızlar,
Soranlar için çok teşekkür ederim. Bütün gece hastanede öldüm bittim. Şimdi hastane personeli varsa, nolur bana yardımcı olsun.
Dün akşam üstü cam silerken aşağıya düştüm. Evimiz yokuşta biraz. Önü 2. Kat arkası 1. Kat gibi. Neyse cam silerken taburem kaydı şırank diye aşağıya yapışıverdim. Yumuşak zemin. Hemen alel acele doktora gittik. Röntgen çekildi bacağıma. Doktor bey hiçbir şey yok, Biraz dinlen geçer dedi. Adam doçent, heh süper çok şükür dedik eve doğru yol aldık. Hatta eşimle eve dönüyoruz " hadi yine iyisin kız, dört ayağının üstüne düştün dedi ". Eşim şehirdışına gitti beni eve bırakıp. Neyse eve geldim işte öyle deyince. 1 saat geçmedi, bacağım morarmaya ve şişmeye başladı. 15 dk bekledim 20 dk bekledim yok. Doktoru arayıp bilgisayardan tekrar bakmasını istedim. Yok herhangi bir şey zedelenmiş dedi. Ama nasıl morardı. Neyse ben siteden kızlara yazdım, resimleri falan yolladım, onlar da kötüye benziyor dediler, kırık olsa duramazsın dediler. Biraz sonra dayanamadım artık o acıya ağlaya ağlaya taksiyi aradım. Bir devlet hastanesinin aciline gittim doğruca. Doktor bakar bakmaz kırık dedi. Röntgen çekildi yine. Sarıldı alçıya alındı. 2 yerden kırılmış. Eve geldim acıdan uyuyamadım. Sabah da doktoru arayıp şikayet ettim. Kendisiyle kavga ettik. Özür bile dilemedi, olabilir böyle şeyler nolmuş. Çok konuşmayın gerekirse dava açarsınıza getirdi konuyu. Özür dilemek bu kadar mı zor ya. Nasıl ağladım acıdan. Kendine toz da kondurmuyor. Eşim de şehirdışında konuşup rahatlayacak kimsem yok. İyice uyudum kendime geldim. Aklıma geldikçe sinirlerim hopluyor. Böyle olabiliyor mu ya, bu ne biçim şey? Hayır ilk seferde anlamadı diyelim, sonra ben onu aradım başından savmak için mi bana " baktım tekrar yok bir şey evhamlanmayın " dedi. Ayy yazdıkça rahatladım vallahi

Güncelleme: sayfa 7 resim yükledim.
Geçmiş olsun bence kendisini değil başhekimliği arayın o Zaman eşşek gibi özür diliyorlar, dendim biliyorum ;)

Back
X