- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Teşekkür ederim, eşim döndü. Başlattık işlemleri. Duymuş, aradı bizi. Uzlaşmak istiyor. Yok yaaa yok yaa. Oh olsun. Tereciye tere satıyordu bir de. Merak ediyorum savunmasını.
İyiyim ablacım çok sağ oll :)
Yazıyorum özelden.Merhaba, çok alakasız olacak ama konu görevi kötüye kullanmak ve resmi işlemler olunca yazmak istedim. Tabii ki önce geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Biz emlakçıya ilan açtırarak evimizi sat dedik. Bu adam bizi dolandırdı, sahte imza ile kira kontratı düzenleyerek başka bir 3. Şahıs adına evi kiraya verdi. Yani sahte imza bizim bile değil ama evde kiracı var. Bu kiracı beni aradı avukatıma sordum elimde sahte de olsa sözleşme var, benim günahım yok çıkartamazsınız beni diyor. Haklı mı ? Yoksa ne olursa olsun çıkartma hakkım var mı ? Şimdiden teşekkürler.
bunu ben gorsem kırılmıs derdim ya nasıl bilememis adam zaten kırıkda catlakta morarma oluyor cok gecmis olsunBakın böyleydi ilk başta. Sonra çok şişti
Eşim istifa etti. O da artık benim ofisboyum :)))
Çook teşekkür ediyorumm :)Ayy inanmıyorum birakin pis kalsin yaane korkunç bi olay allah korumuş gecmis olsun
İyiyim canım çok şükür. Yıkılmadım ayaktayımAy çok geçmiş olsun
Nasılsın şimdi?
Kuzumm çok teşekkür ederim. Tekrar hoşgeldinnn. Evet temizlik takıntılıyım ondan oldu. Yapmayacağım valla dahaÇok geçmiş olsun pinky..
Ama ne işin vardı ya.. Ya daha beter olsaydı. Allah korumuş valla..
Ayyyy bebeğim misin senn :))) iyiyim kuzum. Eşime çilek servisi yaptırıyom. Ama ağrım var biraz. Tavuk suyu çorba yaptırdım benimkine. Derilerini içine atmış düşün........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?