camdan aşağı düştüm :(

Teşekkür ederim, eşim döndü. Başlattık işlemleri. Duymuş, aradı bizi. Uzlaşmak istiyor. Yok yaaa yok yaa. Oh olsun. Tereciye tere satıyordu bir de. Merak ediyorum savunmasını.

Merhaba, çok alakasız olacak ama konu görevi kötüye kullanmak ve resmi işlemler olunca yazmak istedim. Tabii ki önce geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Biz emlakçıya ilan açtırarak evimizi sat dedik. Bu adam bizi dolandırdı, sahte imza ile kira kontratı düzenleyerek başka bir 3. Şahıs adına evi kiraya verdi. Yani sahte imza bizim bile değil ama evde kiracı var. Bu kiracı beni aradı avukatıma sordum elimde sahte de olsa sözleşme var, benim günahım yok çıkartamazsınız beni diyor. Haklı mı ? Yoksa ne olursa olsun çıkartma hakkım var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Yazıyorum özelden.

Yuk tasıyan kreynlerin imalatını yapıyoruz.Cizimini ben yapıyorum.Çizimde abartısız 20,bittikten sonrada 20,en son 10 defa daha kontrol ediyorum.Çünkü insan hayatı.tm yanılmısolabılırsin,telefon et geri cagır,ben yanlıs bakmısım de geerizekalı.Doktorlar neden kontrol etmez anlamadım,İnsan hayatı cok muazzam bisey
bu aarada cok gecmiş olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…