- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi queenofhaters
-
valla soyle eniste pinkiye yarin kemikli et alip, kaynatsin. corba yapsin suyuna da. kiriga en iyi gelen sey bu. ayrica besleyici.Ayyyy bebeğim misin senn :))) iyiyim kuzum. Eşime çilek servisi yaptırıyom. Ama ağrım var biraz. Tavuk suyu çorba yaptırdım benimkine. Derilerini içine atmış düşün........
Hahaha kuzum seni çok severim. Şu koca konuda tek sen beddua ettin bana.Ah Pinkyciğim.. Kayınvalideni ara gelsin baksın sana
Yok kız geri alayım hemen tövbe tövbe tövbeHahaha kuzum seni çok severim. Şu koca konuda tek sen beddua ettin bana.
Gelemez. Çok uzakta şu an. Kayınpederim o eve yeni kız arkadaşıyla yerleşti bile. Vereceğim tazminatı ne kadarsa umrumda değil diyorYok kız geri alayım hemen tövbe tövbe tövbeAman gelmesin de, bunu bahane olarak kullanıp gelebilir haberin olsun. Eşin evde yokken nasıl koltuk değnekleriyle rahat mısın?
Ayrı eve sevgilisiyle mi çıktı kp? Eşin kızmıyor mu ya?Gelemez. Çok uzakta şu an. Kayınpederim o eve yeni kız arkadaşıyla yerleşti bile. Vereceğim tazminatı ne kadarsa umrumda değil diyor
Kayınpederim o eve yeni kız arkadaşıyla yerleşti bile
Kızlar,
Soranlar için çok teşekkür ederim. Bütün gece hastanede öldüm bittim. Şimdi hastane personeli varsa, nolur bana yardımcı olsun.
Dün akşam üstü cam silerken aşağıya düştüm. Evimiz yokuşta biraz. Önü 2. Kat arkası 1. Kat gibi. Neyse cam silerken taburem kaydı şırank diye aşağıya yapışıverdim. Yumuşak zemin. Hemen alel acele doktora gittik. Röntgen çekildi bacağıma. Doktor bey hiçbir şey yok, Biraz dinlen geçer dedi. Adam doçent, heh süper çok şükür dedik eve doğru yol aldık. Hatta eşimle eve dönüyoruz " hadi yine iyisin kız, dört ayağının üstüne düştün dedi ". Eşim şehirdışına gitti beni eve bırakıp. Neyse eve geldim işte öyle deyince. 1 saat geçmedi, bacağım morarmaya ve şişmeye başladı. 15 dk bekledim 20 dk bekledim yok. Doktoru arayıp bilgisayardan tekrar bakmasını istedim. Yok herhangi bir şey zedelenmiş dedi. Ama nasıl morardı. Neyse ben siteden kızlara yazdım, resimleri falan yolladım, onlar da kötüye benziyor dediler, kırık olsa duramazsın dediler. Biraz sonra dayanamadım artık o acıya ağlaya ağlaya taksiyi aradım. Bir devlet hastanesinin aciline gittim doğruca. Doktor bakar bakmaz kırık dedi. Röntgen çekildi yine. Sarıldı alçıya alındı. 2 yerden kırılmış. Eve geldim acıdan uyuyamadım. Sabah da doktoru arayıp şikayet ettim. Kendisiyle kavga ettik. Özür bile dilemedi, olabilir böyle şeyler nolmuş. Çok konuşmayın gerekirse dava açarsınıza getirdi konuyu. Özür dilemek bu kadar mı zor ya. Nasıl ağladım acıdan. Kendine toz da kondurmuyor. Eşim de şehirdışında konuşup rahatlayacak kimsem yok. İyice uyudum kendime geldim. Aklıma geldikçe sinirlerim hopluyor. Böyle olabiliyor mu ya, bu ne biçim şey? Hayır ilk seferde anlamadı diyelim, sonra ben onu aradım başından savmak için mi bana " baktım tekrar yok bir şey evhamlanmayın " dedi. Ayy yazdıkça rahatladım vallahi
Güncelleme: sayfa 7 resim yükledim.
Geçmiş olsun canim...
Bu sekilde'ki doktorlarin bence meslek belgesi elinden alinip 5 sene boyunca zorlu mezbada çalişmasi gerekir. Insanlari resmen koyun yerine koyuyorlar. 2 sene öncede okmeydaninda annemi ameliya ettirdik kadinin sol bacağindan ameliyat olmasi gerekirken sağ bacağini ameliyat etmişler. Dava aç öncelikle, belgende varsa ispatlarsan git aç canim böyle saçmalik olamaz.
Bunlarin yeminleri nerede bilmiyorum ki.
Okmeydanına gittim ben de. Eneee çok üzüldüm. Nasıl oldu annen?Keti34
Daha önce de kolum kırıldı benim. Kırılsa duramazsın hikayesi yalan bence. Konudaki bazı arkadaşlar da yazmış. Ben önce çatladı da ben mi kırdım onu yürümeye çalışırken diye düşündüm. Olur ya basarım çatlaktır yürüye yürüye kırılır. Ama öyle olmuyormuş. Kastı mı var bilmiyorum. Davamı açtım. Göreceğiz bakalım. Morarma evde başlamadı. Zaten morarmış damarları belli olmuştu. Ben eve gelince neredeyse 3 katı kadar şişip morardı davul oldu. Resmi var baksana. İlk hali o bir de.İyi de 2 yerden kırık olsa o bacak siz daha düştüğünüzde acımaya başlardı o bacak duramazdınız yani gitmişsiniz acı yok bir şey yok eve geliyorsunuz sonra morarma başlıyor falan. Yani bir de doktorun iki yerden kırılan bacağı röntgende görmemesi mümkün değil hiç mi bakmadı röntgene kör mü bu adam yoksa sizi tedavi etmemesi için kastı mı var anlayamadım yani.
İyiyim kuzum. Yağmur var ya içim karardı. Gel kahve içelim :)@pinkycaramel canım nasılsın daha iyisindir umarım
bendensin canım hava karardığı vakit benim de içim daralır valla ne güzel olurduİyiyim kuzum. Yağmur var ya içim karardı. Gel kahve içelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?