camdan aşağı düştüm :(

Ayyyy bebeğim misin senn :))) iyiyim kuzum. Eşime çilek servisi yaptırıyom. Ama ağrım var biraz. Tavuk suyu çorba yaptırdım benimkine. Derilerini içine atmış düşün........
valla soyle eniste pinkiye yarin kemikli et alip, kaynatsin. corba yapsin suyuna da. kiriga en iyi gelen sey bu. ayrica besleyici.

Yok kız geri alayım hemen tövbe tövbe tövbe Aman gelmesin de, bunu bahane olarak kullanıp gelebilir haberin olsun. Eşin evde yokken nasıl koltuk değnekleriyle rahat mısın?
Gelemez. Çok uzakta şu an. Kayınpederim o eve yeni kız arkadaşıyla yerleşti bile. Vereceğim tazminatı ne kadarsa umrumda değil diyor

Gelemez. Çok uzakta şu an. Kayınpederim o eve yeni kız arkadaşıyla yerleşti bile. Vereceğim tazminatı ne kadarsa umrumda değil diyor
Ayrı eve sevgilisiyle mi çıktı kp? Eşin kızmıyor mu ya? Aa boşanıyor da. Kayınvalideni o hale getiren kendisi değilse çok haklı, katlanılacak bir kadın değil.

Okmeydanına gittim ben de. Eneee çok üzüldüm. Nasıl oldu annen? Keti34

Çok şukur annem iyi tabi ki ordan başka hastaneye götürdük sağlam olan bacağina platin takmişlar onu çikardilar. Şuan çok sukur iyi eskisinden çok daha iyi :)
Şu bir gerçek okmeydanina sağlam giren sakat cikiyor ...

çook geçmiş olsun canım, ne kadar talihsiz bir olay gerçekten çok üzüldüm. maalesef ülkemizde hiç insan değeri yok, doktorların çok daha hassas olmaları gerkirken günden güne baştan savma muayene ediyorlar yazıklar olsun o doktora

İyi de 2 yerden kırık olsa o bacak siz daha düştüğünüzde acımaya başlardı o bacak duramazdınız yani gitmişsiniz acı yok bir şey yok eve geliyorsunuz sonra morarma başlıyor falan. Yani bir de doktorun iki yerden kırılan bacağı röntgende görmemesi mümkün değil hiç mi bakmadı röntgene kör mü bu adam yoksa sizi tedavi etmemesi için kastı mı var anlayamadım yani.

Daha önce de kolum kırıldı benim. Kırılsa duramazsın hikayesi yalan bence. Konudaki bazı arkadaşlar da yazmış. Ben önce çatladı da ben mi kırdım onu yürümeye çalışırken diye düşündüm. Olur ya basarım çatlaktır yürüye yürüye kırılır. Ama öyle olmuyormuş. Kastı mı var bilmiyorum. Davamı açtım. Göreceğiz bakalım. Morarma evde başlamadı. Zaten morarmış damarları belli olmuştu. Ben eve gelince neredeyse 3 katı kadar şişip morardı davul oldu. Resmi var baksana. İlk hali o bir de.

Geçmiş olsun gerçekten nasıl doktorlar var insan inanamıyor eşimin durumunda da çok şahit olduk resmen rezil ettiler bizi de 1 hafta kadar başka bir hastane de sonra farklı bir yerde ameliyatımızı olduk. Kol bileğinden parçalı kırık olduğu için ameliyat dediler sizinkinin çok şükür ameliyatlık bir durumu yokmuş. Kaynama için biz 3 haftadır şunları uyguluyoruz kemik suyuna çok az sebzeli çorba, kelle paça çorbası, süt ürünleri,sebze ve meyve öneriliyor bunlarda iyileşmenizi destekleyebilirsiniz. Şikayetçi olmanızı takdir ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…