camdan aşağı düştüm :(

Canım çok teşekkür ederim. Ben de bizimkime bi tavuk suyuna çorba yaptırayım iyi gelir dedim. Sağ olsun internetten baka baka yapmış. Ama derileri çorbanın içine atmış biliyor musun :)))

Canım çok teşekkür ederim. Ben de bizimkime bi tavuk suyuna çorba yaptırayım iyi gelir dedim. Sağ olsun internetten baka baka yapmış. Ama derileri çorbanın içine atmış biliyor musun :)))
Erkekler işte anladıkları kadarBizde bunaldığında tavuk çorbası yapıyoruz değişiklik olsun diye ama en iyisi kemik suyuna çorbalar çok az patates ve havuçla yapılıyor eşin becerebilse çok faydalı yada 2-3 günde bizim gibi dışarıdan kelle paça içeceksinBol bol meyve(nar,elma,portakal,mandalina),süt,yoğurt,beyaz peynir ve çeşitleri,badem ceviz bunları tüketebilirsin elinden geldiğince canım çok geçmiş olsun üzüldüm Rabbim şifa versin resmini gördüm de nasıl morarmış ya Eşiminde kırıldığında s gibi olmuş bileği ben göremedim radius kemiği çok kötü kırılmış platin taktılar

Canım geçmiş olsun, camdan aşağı düştüm , başlığını okuyunca istemsiz bir gülesim geldi meğer ciddiymişsin. Ucuz atlatmışsın valla, bol bol paça çorbası iç :)

Hoşgeldiiiin, canım bütün gün laptop elimde yatış valla. Totom acıdı yatmaktan sürekli. Ağrım var. Yapacak bir şey yok. Sürekli netten alışveriş. :) ahaha afiyet olsun
Hasta ziyareti için getirmiştim

Oh netten alışveriş en güzeli
İnşallah tamamen geçer de işe güce tekrar koyulursun
Boşver arada dinlenmek lazım, bi tarafımıza bişey olmasa bizim dinleneceğimizde yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…