Merhaba arkadaşlar ,
çamlıca erdem hastanesi ayşegül ünal ın hastalarının yorumlarını almak istiyorum,kendisine giden yada gitmiş olan varmı aramızda ,
Merhaba arkadaşlar ,
çamlıca erdem hastanesi ayşegül ünal ın hastalarının yorumlarını almak istiyorum,kendisine giden yada gitmiş olan varmı aramızda ,
merhaba canım
kısmetse martta dogum yapacagım 3. ayımdan beri aysegul hanıma gidiyorum ilk basta diger doktoralara göre daha musait oldugu için tercih etmiştim ama şimdi iyi ki de ona gitmişim diyorum çok ilgili nazik kibar bi bayan ses tonu bile insanı rahatlatıyorinsallah sonuna kadar böyle devam eder dogumda da sorun cıkmaz da pisman olmam
Ben 25martta orda dogum yaptim aysegul hanim cok iyi doktor hastasini rahatlatiyor ve cok ilgili biri.yardimci olabilecegim baska bi konu varsa sorabilirsin
merhaba canım
kısmetse martta dogum yapacagım 3. ayımdan beri aysegul hanıma gidiyorum ilk basta diger doktoralara göre daha musait oldugu için tercih etmiştim ama şimdi iyi ki de ona gitmişim diyorum çok ilgili nazik kibar bi bayan ses tonu bile insanı rahatlatıyorinsallah sonuna kadar böyle devam eder dogumda da sorun cıkmaz da pisman olmam
merhaba arkadaşlar yanıtım geç oldu kusura bakmayın ,mesaj alıntılandı lınkını nıye ıptal ettıler ne güzel takip edebılıyorduk ,
asıl sormak ıstedıgım ben suan 9 .hafta içindeyim henüz tahlil falan istemedi ,merak ettim sizde hangi hafta kan tahlılı ıstedı ,çokmu evham yaptım bilmiyorum ama :18:
Söylemiştim canım iyi bir doktor olduğunu.Kesinlikle ne hastaneden ne kendisinden pişmanlık duymayacaksın emin ol tatlım :) bende oğlumu 25 martta dogurmustum .Hayırlı haberlerini bekliyorum
Merhaba arkadaşlar ,
doktorumuz zeynep kamilde görevde yapmış olduğu içn onu tercih etmiştim,ama yarın devlet has. gıdıcem ikili test randevusu almak ıcın ,allahım hayırlısını versin inş.Canim benim ilk 3 ay yaz tatiline denk geldigi icin istanbulda degildim oyuzden bilmiyorum ama yanlis hatirlamiyorsam 16. Haftada basladim cinsiyet ogrenmemle beraber ama hic oyle fazla test falan benden de istemedi arkadaslarimdan bir suru test mest duyuyordum basta ben de evham yaptim ama baktim doktor rahat ben de takmamaya basladim ikili test falan istersen yaptir dedi ben de yapirmadim bu zamana kadar
tam idrar ve kan tahlili istedi onlarin sonucu da iyi cikinca baya bi sonra seker yuklemesi vardi onu istedi gebelik sekeri de cikmadi sonra ayrintili ultrason zamani gelince onu da istersen yaptir dedi bebegi renkli gormek istedigim icin farkli bi yerde yaptirdim sonuclari goturdum sadece :) bu zamana kadar cok sukur bi sorun cikmadi ama sen gene de sor istersen bazen doktorlar unutabiliyor :/
çakmaktaki emel hanım içinde cok ıyı bır doktor dıyorlar,ama çamlıcada ayşegül ve ayşe hanımın çok hastası var, eğer evıne yakınsa bu 2 doktordan birini tercih edebılırsın canımBen de Erdem de Emel Hanım'a gidiyorum ama o çakmakta.
Hamile değilim, bi sorun var o yuzden gidiyorum ama hamilelik olursa ya konuscam Emel hanım çamlıcaya geldikçe muayne olcam.
Yada Çamlıcadan seçicem birini. Bana yürüme mesafesinde yakın çünkü :)
doktorumuz zeynep kamilde görevde yapmış olduğu içn onu tercih etmiştim,ama yarın devlet has. gıdıcem ikili test randevusu almak ıcın ,allahım hayırlısını versin inş.
ama genel itibariyle çok tatlı güler yüzlü,ses tonu güven veriyor ınsana,
normal yada sezeryanmı dıye hiç konuşmadık henüz çok erken olduğu için sanırım ,ama benım gönlüm normal dogumdan yana,kontrole gıttıgımde asıstanı her an doğuma gırebılır demdi,bende hemen sordum,sezeryanmı normalmi diye, 2 side normal dedi,:) demekki dedım normalden yana daha istekli bi doktor,
cevapladıgın için teşekkür ederim rahatladım birazda olsa :)
çakmaktaki emel hanım içinde cok ıyı bır doktor dıyorlar,ama çamlıcada ayşegül ve ayşe hanımın çok hastası var, eğer evıne yakınsa bu 2 doktordan birini tercih edebılırsın canım
Hayırlısıyla hamile kalabilirsem
inşallah tatlım ,yüzünü eğme hemen ,allahım ol derse olur ,dualarımız seninle,allahım tez zamanda sanada bu duyguyu yaşatsınn inş.
Amin inşallah.
Gebelikle ilgili çok araştırma yaptım. Kitaplarımfelan da var. Hazırlıklıyım yani
Hayırlısıyla hamile kalabilirsem
ne kadar süredir düşünüyosun bebek canım ,
İnsallah canim hayirlisiyla allah gonlune gore versin :) benim ilk zamanlar cok komikti 2. Ay hamile kaldim evin her tarafi ovulasyon testleriyle doluydu sonrasinda gebelik testleriyle doldurmustum annem gorunce sok olmustu niye bu kadar abartiyorsun akisina birak demisti simdi dusunuyorum hakkaten oyle surekli ona odaklanmak belli bi sureden sonra insani yoruyor
doktorumuz zeynep kamilde görevde yapmış olduğu içn onu tercih etmiştim,ama yarın devlet has. gıdıcem ikili test randevusu almak ıcın ,allahım hayırlısını versin inş.
ama genel itibariyle çok tatlı güler yüzlü,ses tonu güven veriyor ınsana,
normal yada sezeryanmı dıye hiç konuşmadık henüz çok erken olduğu için sanırım ,ama benım gönlüm normal dogumdan yana,kontrole gıttıgımde asıstanı her an doğuma gırebılır demdi,bende hemen sordum,sezeryanmı normalmi diye, 2 side normal dedi,:) demekki dedım normalden yana daha istekli bi doktor,
cevapladıgın için teşekkür ederim rahatladım birazda olsa :)
çakmaktaki emel hanım içinde cok ıyı bır doktor dıyorlar,ama çamlıcada ayşegül ve ayşe hanımın çok hastası var, eğer evıne yakınsa bu 2 doktordan birini tercih edebılırsın canım
aslında yeni düşünmeye başladım.
çocuk gelişimi okuduğum için biraz pimpirikliyim, bi doktora gidip muayene olduktan sonra çalışmalara başlarım dedim.
Emel hanıma gittim, bi yumurtalığım baya küçükmüş. Işlev görmüyomuş. Bi test verdi. Test sonuçlarında diğer yumurtalıkta bi sorun olup olmadığı ortaya çıkacak. Sorun yoksa bile geç hamilekalabilirsin dedi. Kısacası "herşeye hazırlıklı ol" dedi bana en son.
insallah canim hayirlisiyla allah gonlune gore versin :) benim ilk zamanlar cok komikti 2. Ay hamile kaldim evin her tarafi ovulasyon testleriyle doluydu sonrasinda gebelik testleriyle doldurmustum annem gorunce sok olmustu niye bu kadar abartiyorsun akisina birak demisti simdi dusunuyorum hakkaten oyle surekli ona odaklanmak belli bi sureden sonra insani yoruyor
Canim yalniz devlet hastanesinde duydugum kadariyla bikac hafta ilerisine randevu veriyorlarmis ama ikili test falan belirli haftalarda yapiliyor hafta gecince dogru sonuc vermiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?