çamlıca erdem hastanesi,AYŞEGÜL ÜNAL HASTALARI

Amin, saol canım.
Aslında çok odaklanmak da hamile kalmamaya sebep oluyo ki

Biz 1.5 sene sonra bebege karar verdik ozamana kadar duzenli olan adetim son aylarda cok cok azalmisti ve ne zaman gelecegi belli olmuyordu doktora gitmistim ufak ufak kistler olusmaya baslamis oyuzden dedi gebelige engel olmasa bile geciktirebilir demisti cok uzulmustum sonra babaannem sagolsun sogan suyu kaynat ic dedi bi hafta yapip ictim afedersin bacaklarimi acip yurumeye korkuyordum o derece adet söktürdü oyle gecti cok sukur kist mist kalmamisti ertesi ay hamile kaldim

Ooo iyi ozaman canim daha zamanin varmis bulursun buyuk ihtimal

Evet dua edelim bol bol :)

Her türlü bilgiyi sorabilirsiniz, bilgi birikimim dışında kitaplarım da var :)

Kistler genelde iyi huylu oluyo ve ilaçla geçiyo. Bende de çok önceden olmuştu.

Akışına bıraktım ama test sonuçlarını da çok merak ediyorum

bende kesik kesik adet olurdum ,2 ay 3 ay olmadıgımı bılırdım ,ama işte hersey allahtan ,ol dediği zaman oluyo , allahım sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin

bulurum inş. bulamazsam zeynep kamıle giderim dıyorumama kesin bulurum cok var daha,aslında yaptırmıcaktım 2 li test sonra dedımkı belkı cınsıyetını görürüm bebişimin :):),o niyetle yaptırıcam

Zaten o soğan kürünü bayanlara çok tavsiye ediyorlar.

Erkeklere de keçiboynuzu kürü içirmek lazımmış :)

Zaten o soğan kürünü bayanlara çok tavsiye ediyorlar.

Erkeklere de keçiboynuzu kürü içirmek lazımmış :)

ibrahim saraç saolsun o söyledi sanırm bu kürü,
incir kürü de öneriyolar ,sogan küründen sonra

Ben göztepe devlet hastanesine gittiğimde 2li test randevusu almak için, 5-6 haftalıkken almanız lazımdı, yer yok dendi ama umarım siz bulursunuz.
Ben özelde yaptırdım sonra, cinsiyeti görürüm diye hevesleniyordum ama göremedim

Bu arada ben Ayşegül Hanıma iki kez gittim, kendisini pek sevdiğimi söyleyemem ama hepimiz ayrı kişilikleriz, ben sevmedim diye siz de sevmeyeceksiniz diye birşey yok. Gerçi eşim de hiç hoşlanmamıştı kendisinden :) ve açıkçası çok ilgili bir doktor olduğunu da düşünmüyorum. İçime sinen bir doktor bulana kadar da birkaç doktor değiştirdim, ama şu anki doktorumdan çok memnunum Allaha şükür.

şuanki doktorunuz kim acaba bnde hala karar veremedim:S

evet dediğin gib canım ,randevu bulamadım ,bende sanırım özelde yaptırıcam
Kozyatağı Central hospital da Figen Temelli Akın ve hastane de çok güzel, çalışanları güleryüzlü, tavsiye ederim
central hast evet duymuşum,orasıda güzel bir hastane,doktor çok önemli gerçekten sevmek güvenmek cok önemli ,

Merhaba arkadaşlar ,

çamlıca erdem hastanesi ayşegül ünal ın hastalarının yorumlarını almak istiyorum,kendisine giden yada gitmiş olan varmı aramızda ,

Daha once baska bi yerde de belirtmistim yaklasik 7 farkli doktor ve 4 farkli hastanenin sonunda 13. Haftamdan beri Aysegul hanima gidiyorum. Ne kadar pimpirikli oldugumu 7 dr.dan anlamissinizdir. Ama aysegul hanim hem olmasi gerektigi durumlarda cok ilgili hemde bos seylerle kafa bulandirmayan bir hanim.Bende baslarda ordan burdan duyup benden niye tahlil istemiyolar diyip duruyodum farkina vardimki isteyenlerin hepsi para tuzagi. Cunki o kadar pimpirikliyimki 25. Haftama kadar hem aysegul hanima hem zeynep kamile hem saglik ocagna giddim hicbiri bi otekisinden farkli bisi demedi

evet haklısıın aslında ,iyi bir doktor ama baştan ayşegül hanıma belirttim ben ,tüm ıstedıgı tahlıllerı devlette yaptırıcagımı,hani biliyor zaten orda yaptırmıcagımı ,
ben kendısını cok sevdım ve güvendım ona devam edıcem nasipse

Canim tamam bende devlette yaptirdim ama durduk yerde gereksiz tahlil yaptirsan ne olcakki ben en bastan saglik ocaginda hangi haftada ne yapilcak yazdirdim emin ol oyle habire istenilcek bi durum yokki seninkisi daha minnakkk. Simdi 2 li test ile birlikte baslicak senin tahlillerin ama yinede zirt zirt bisi istenmicek.

ben bide hamile kalmadan önce sadece evlenırken kan tahlılı yaptırmıstım ,uzun zamandırda baktırmıyodum oyüzdende böyle pipiriklendim :)

yok daha içimde sıkıntı kalmadı allaha sukur ,sımdı minnakıma odaklanıyorum

Hayirlisiyla sagliyla Allah kucagna almayi nasip etsin bagli bulundugun saglik ocagi seni arar cagirir zaten onlara test yapdirmak isdedini sole rutin kontrollerine bakarlar canim.

Hayirlisiyla sagliyla Allah kucagna almayi nasip etsin bagli bulundugun saglik ocagi seni arar cagirir zaten onlara test yapdirmak isdedini sole rutin kontrollerine bakarlar canim.

saol tatlım hayırlısıyla ikimizde alalım bebişlerimizi kucagımıza inş.

Ben normal doğum diye giriş yaptım Aysegül hanımda öyle yapmamı istemişti.Sabah yatış yaptım suni sancı verildi ama kanamam olunca acil sezeryana alındım.Numarasını almamıştım ben tatlım.Geceye denk gelirse o girmiyor doğuma evet ama diğer günler yanlış hatırlamıyorsam akşam 6 ya kadar orda.Hiç kimsenin doğum hikayesine bakma sen sadece soğukkanlı ol ve anestezi uzmanı cok iyiydi özgür bey.Her işlemden önce bana ne yaşayabileceğimi söyledi soğukkanlı davranmaya çalıştım bende.Sezeryan olmak istiyorsan emin ol abartıldığı gibi kotu bişey değil sadece 3 yıl doğum yasak ve diğer belli başlı yasaklar işte.Hiç kafana takma bol bol dua et kimseye kulak asma doktorun seni yönlendiricek en doğru şekilde

Canim cevabin icin cok tesekkurler ama az once grubumuzda da paylasmistim simdi sana da kopyaliyorum son randevumda icimi sikan bi durum oldu da

Ya kizlar allah askina biri bana doktorun dogum tarihini neye gore soyledigini aciklayabilir mi? Kimi ultrasona gore diyor kimi sata gore diyor ultrasona gore bebek iki hafta onden gidiyor bebegin onde olmasi erken dogacagi anlamina gelmiyormus ama doktorun bana verdigi tarih ultrasonda gozuken tarih nst de sanci cikmayinca beni de panik yaptirdi su an sancin olmasi lazim gunde 3 saat yuruyeceksin dedi doktoruma guveniyordum ama verdigi cevap beni tatmin etmedi cocugumu erkenden dogurtmak istiyo gibi geldi sanci olmayinca suni sanci verecek o da olmazsa sezeryan dedi

Canım benim sat a göre 2 hafta sonra falan doğum yaptım öyle hatırlıyorum ve 9 ay 10 gunu tamamladım.Sancı çıkmayınca rahim açıklığı olmuyor sanırım ben böyle olmuştum yani sonucunda epidural sezeryan oldum.Sancıyı veriyor evet ama rahim açıklığın yoksa ,sancın gelmemişse , bebek gününü doldurmuşsa ve acil bir durum varsa sezeryana alıyor....3 saat yürü diye banada demişti rahim ağzı esnesin diye.

Son düzenleme:

günaydın arkadaşlar
yazdıklarınızı okudumda ,ben de normal doğum istiyorum allah nasip ederse ,ama suni sancı alıcağım bi durum olursa kabul etmicem ,direk sezeryana alın ozaman dicem ,suni sancının çok ağır olduğunu kendı annemden ve kuzenimden biliyorum ,oyüzden asla kabul etmicem , doktorumuzunda gece gelmemiş olması üzücü bi durum ama napalım inşallah nöbetçi doktor erkek değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…