15 eylülde randevum vardı ,doğum tarıhı 16eylüldü takvıme göre
Son ana kadar normal doğum diye ısrar etti yürü dedi ,çatın cok müsait 4.5kg kadar doğurabılırsın dedi bastan beri
Muayee günümün 40 haftanın son günüydü daha beklemeyelim tehlikeli bebğin kaka yapar v.s dedi ,bu arada bebeğim 3.800 çıkıyor ama doğdugu kilo 4.100 kg maşallah
İster şimdi ister perşembe günü gel dedi sezeyan yapalım bne hergün burdayım dedi
Erkek bebeğin 41-42 .haftaya kadar bekledigini yorumlardan ve etraftab duyduğum için beklemedeydim perşembeye kadar kendımı seZeryana hazırlıyodum,çünkü korkuyodum
Ogun çok moralim bozuldu neyse ertesi gün (doğumun olması gereken tArih 16 eylül)dışarda geZdim durdum o gece su ve nişan geldi hastaneye gittim 17 eylül de oğlum doğdu,nöbetçi doktor muayenesinde 2 cm açıklık vardı ,ayşegül hanımın mesaisini bekleyelim açılman az dediler ,tamam dedim
Saat oldu 10 gelen giden yok nst deyım bu arada
Hemşiyeye sordum ayşegül hanım nerde,bugun izinli kendisi dedi ,allahım çıldırcam dedim ilgi sıfır
Neyse gülden hanım geldi suniyle seniyelim dedi epiduralide taktık ,bebeğim büyük doğdu kilo boy olarak ebelerin ittirmesiyle oğlum doğdu şükürler olsun
He bu arada odaya yerleştik odanın kapı kiliti bozuk ,şok yaşadık başka odaya geçtik ısrarımızla,gece hemşireleri desen uyuyolar bankoda ,kadını uyandırdım rüyasını sayıkladı ,diğer hemşire bilmiş bilmiş konuşmalar,çocuk doktoru tam ruhu alınmış bişi soruyorum mıy mıy cevap verıyor bıkmış sanki
Memnun kalmadım hiç devlet hastanesi nın bi üstü diyebilirim ,heledr hastanenin ilk girişinde uzun boylu gözlüklü yönetiminden biri sanırım kaba saba konusup o döner kapıdan ne geçiyosunuz görnüyomusunuz bişiler dökülmüş diye millete bağırması son gidişim oldu,içeride durup dışarıya bağırıcagına dışarı bi zahmey çık söyle yada kapıya uyarı yazısı yaz iptal et kapıyı dönmesin ,yönetimdesin bunu akıl edemiceksen ne işin var orda
Tam bi kabustu bi dahada gitmem
Allah güldrn hanımdan razı olsun ısrarla normAl doğum yapıcam dedim elinden geleni yaptı motive etti beni