Çamurdan dibim görünmüyor..

canım benim sen ne güçlüsün nekadar gururlusun ne olursun kimsenin seni harcamasına müsaade etme,evlenmeden önce kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren ,bundan sonra sen anne baba müsveddesini kullan kullan demem ynlış anlaşılmasın kendin hazır olana kadar onların imkanlarından faydalan,umarım iyilerle karşılaşırsın çok iyi olursun kendi çocuklarını kendi yaşayamadığın şekilde yetiştirirsin,dualarımda sanada yer vereceğim allaha emanet ol,arkadaşların dediği gibide anne babana kin tutma

Varolan annenin yokluğunu hissetmek o kadar zor ki. İnsanı en çok sevmesi gereken kişi anne ya hani, böyle uzak olmak o ihtiyaç duyulan şefkati görememek insanın içinde öyle bir yara olur ki ömür boyu kapanmaz. Hep kendini sorgularsın benim ne kötülüğüm var ki annem bile sevmiyor beni dersin. Hele diğer evlatlarına iyi bir anneyse, şefkatini esirgediği tek evlat sen isen... Çok zor arkadaşım. Gözlerim dolu dolu okudum. Senin yaranı okudum benim yaram sızladı çünkü. Umarım bu zamana kadar yaşadıklarını telafi eder güzellikte şeyler yazmıştır allah bahtına...

Keşke herkes anne baba olamasa.
Krndi göbeğinizi kendiniz keseceksiniz. Bir fayda beklemeyin.
İnşallah güzel günler yakındadır.

Dertler küçük Allah büyük. .sen güçlüsün..seni zorluklar ayakta Turmuş sana arti olarak gelmiş. .bu ailede sapa saglam dik duruşunla bi yerlere gelmek için cabaliyorsan...kendini sev..hayati kabullen..kötü şeylerden iyi şeyler doğmuş bak aşk gibi..ogun orda ifade vermeseydin aşk la tanisamicaktin..bazen sebeplere siginmak gerek. .seviyosan seviliyosan evlenmek istemen en dogru karar..ama aileni hic kotuleme gun gelir bunlar önüne bir bir serilir..başkası dediginde (eş adayin) zoruna gider daha çok yipranirsin..bu arada hazırlıkları önemseme herkez Kütahya porselen takimiyla gelin olucak die bi problem yok..bende 2 bardak 2 tabak 2 çatal kaşıkla evlendim. ..zamanla eşim le sirt sirta verdik. .yaşadığımız güçlükler bizi birbirimize kenetledi 3cu yilimizda arabamizi 4 cu yilda evimizi aldik..gelecegi dert etme gecmisin acisiyla da yaşama hayat sana ne getirir bilemezsin ani yaşa mutlu ol...bunu en cok sen hakediyorsun ve kışın sonu hep bahardir...geceler sabahlara mahkumdur

Allah sabır versin, üzüldüm. Evlilik bir kaçış değil, sakın kaçış için evlenmeyin. Önce atanmaya bakın, kendinize belki başka bir şehirde yeni bir hayat kurun ve şu an içinde bulunduğunuz psikolojiden arınmaya çalışın. Kolay gelsin.

Allah yardımcın olsun, güç ve sabır versin kardeşim ama okurken içimde ki ses direk olarak; sakın hemen evlenme! dedi. Biraz dinlenip arınman daha iyi oalacak gibi...

Yaşadığın tüm olumsuzlukları ve kötü günleri unutturacak kadar güzel bir hayatın olur inşAllah. Rabbim afiyet versin, yar ve yardımcın olsun.Sizin için dua edicem inş.

ahh.. sanki kendinle beraber benide anlattin arkadasim.. senin yasadiklarinin aynisini bende yasadim biliyormusun. o kadar iyi anliyorum kii seni.. simdi evliyim esimle ve iki.kizimla cok mutluyum rabbime sukurler olsun. hep dedimki ben cocuklarima benim annem babam gibi olmcam.. cok sevdgim bi soz var, hayati tek basina ogrenen insani kimse yokluguyla korkutamaz diye. sen kendi hayatini kur bence isine bak. imkanin olursa evini ayir. arkadaslarimin dedigi gibi bi dinlen. bi kafani dinle sonra evlenmek istersen evlen. Rabbim yardmcin olsn. bu gunlerini unutturacak guzel gunler yasatsin.

Ahh canım yaaa senin durumunu çok iyi anlıyabiliyorum Bana yazdığın yorumdan sonra senin konuları okuyup durdum.Senin çok güçlü olduğuna inanıyorum.Sen kendi hayatını kurduğunda çok iyi bir anne ve eş olucaksın Hiç moralini bozma kendi hayatında daha mutlu olursun inş.

geçenlerde bir bayan aramıştı nihat hatipoğlunun programını bayan çok çekmiş ailesinden ve hep evlenip kurtulayım demişt kısmet çıkmış ve evlenmiş hiç hayırlısı demedim demişti madde bağımlısıymış eşi sonradan öğrenmiş ağlamıştı bayan nihat hatipoğlu ise tedavi ettirin o madde bağımlısına kurban olsun ailen dedi bayan tacize uğramiş küçük yaşta akraba tarafından kızı sorumlu tutmuş ailesi öyle şeyler duyuyorum ki hayatta ama bunlar imtihan sonu ise eminim mükafat mutlaka herşeyin hayırlısı diyerek yola çık bir anda karar verme bence hayırlısı dersen zaten gelir bulur seni en hayırlısı sabır ve dua ile kalın Allah yardımcınız olsun

Tavsiye için çok teşekkür ederim.Kısa bir zaman önce yazmaya başladım çünkü kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum ve çoğu şeyi unutuyorum.İnşallah güzel işler çıkarırsam bir yerde yazdıklarım size ulaşır

İnsanlar birbirini yara izinden tanır diye boşuna dememişler

Arkadaşlar çok çok iyisiniz teşekkür ederim güzel ve yol gösterici yorumlarınız için.Ben de iş sahibi olup bir süre kafamı boşaltmak ruhumu dinlendirmek istiyorum.İyi niyetlerinizin çok daha fazlasını siz yaşarsınız umarım.Çok teşekkürler..

ne kadar kaçarsan kaç, ne kadar uzağa gidersen git, istersen bundan sonra el muamelesi yap ailene, maalesef onlardan aldığın mutsuzluğu ömrün boyunca gölgen gibi taşıyacaksın.
Kaçmak çare değil yani.

ne kadar kaçarsan kaç, ne kadar uzağa gidersen git, istersen bundan sonra el muamelesi yap ailene, maalesef onlardan aldığın mutsuzluğu ömrün boyunca gölgen gibi taşıyacaksın.
Kaçmak çare değil yani.
Ben de ne olursa olsun kin güdemiyorum işte.Kaçmayı istemek değil ama daha rahat bir hayatım olsun dileğim sadece..

Ben de ne olursa olsun kin güdemiyorum işte.Kaçmayı istemek değil ama daha rahat bir hayatım olsun dileğim sadece..
O en azından anlık kurtuluş olur snein için ama ailede mutsuz olan çocuklar hep mutsuz yetişkinler olur.
Moralini bozmak istemem ama psikoloji böyle diyor. Çevrende de gözlemlersen sonuçlar hep aynıdır.

O en azından anlık kurtuluş olur snein için ama ailede mutsuz olan çocuklar hep mutsuz yetişkinler olur.
Moralini bozmak istemem ama psikoloji böyle diyor. Çevrende de gözlemlersen sonuçlar hep aynıdır.
Her insan kendi doktorudur aslında.Ama şöyle bir durum var ki genelde gamsız takılmaya çalışıyorum ve genel itibariyle insanlar keşke senin gibi neşeli olsak derler.Dışarıya gülenler genelde iç dünyasında mutsuz olanlar derler ama bilmiyorum.

Bencede önce bir is bul. Sonra kaç kurtar kendini. Sonra bir mudd et kendini simart. Hic kimsenin sana vermediği değeri sen kendine ver. Allah böyle anne(!) baba(!) lara boyle hayırlı evlatlar veriyor. Ne diyelim. Ama o evden gitmelisin. Ve bence şuan evlilik düşüncesini biraz rafa kaldırmalısın. Çünkü ortada büyük bir ask ve güzel giden bir ilişki görünmüyor gibi.

Allahım okurken ben boğuldum Allah yardımcınız olsun inş. evleneceğiniz kişi doğru bir insandır amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…