- 30 Ekim 2013
- 20.473
- 57.153
- 798
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Tavsiye için çok teşekkür ederim.Kısa bir zaman önce yazmaya başladım çünkü kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum ve çoğu şeyi unutuyorum.İnşallah güzel işler çıkarırsam bir yerde yazdıklarım size ulaşırkalemin çok kuvvetli... kpssye hazırlanırken iş baksan. çalışsan elinde paran olsa... böylelikle evden gündüzde olsa uzaklaşırsın. bu evliliği gerçekten istediğin için mi yoksa ailenden kurtulmak için mi yapacağını düşünürsün....
güçlüsün. tekrar ayağa kalkarsın.
derdinle ilgili değil ama;
kalemin kuvvetli yazdım ya başta. güzel hikayeler yaz... okurun olabilirim... sarah jio nun romanları gibi olur.... yazmalısın bence
İnsanlar birbirini yara izinden tanır diye boşuna dememişlerAhh canım yaaa senin durumunu çok iyi anlıyabiliyorumBana yazdığın yorumdan sonra senin konuları okuyup durdum.Senin çok güçlü olduğuna inanıyorum.Sen kendi hayatını kurduğunda çok iyi bir anne ve eş olucaksın Hiç moralini bozma kendi hayatında daha mutlu olursun inş.
Ben de ne olursa olsun kin güdemiyorum işte.Kaçmayı istemek değil ama daha rahat bir hayatım olsun dileğim sadece..ne kadar kaçarsan kaç, ne kadar uzağa gidersen git, istersen bundan sonra el muamelesi yap ailene, maalesef onlardan aldığın mutsuzluğu ömrün boyunca gölgen gibi taşıyacaksın.
Kaçmak çare değil yani.
O en azından anlık kurtuluş olur snein için ama ailede mutsuz olan çocuklar hep mutsuz yetişkinler olur.Ben de ne olursa olsun kin güdemiyorum işte.Kaçmayı istemek değil ama daha rahat bir hayatım olsun dileğim sadece..
Her insan kendi doktorudur aslında.Ama şöyle bir durum var ki genelde gamsız takılmaya çalışıyorum ve genel itibariyle insanlar keşke senin gibi neşeli olsak derler.Dışarıya gülenler genelde iç dünyasında mutsuz olanlar derler ama bilmiyorum.O en azından anlık kurtuluş olur snein için ama ailede mutsuz olan çocuklar hep mutsuz yetişkinler olur.
Moralini bozmak istemem ama psikoloji böyle diyor. Çevrende de gözlemlersen sonuçlar hep aynıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?