Çamurdan dibim görünmüyor..

Cok güçlü bir Kizsin seni tebrik ederim. Bence zaten dayannii cesur bir Kizsin ,yapabiliyorsan işini oturt ve öyle evlen.evlik içn neden hemen olsun istiyorsunuz bu kadar gucluyken?

Ama sen gerçekten çok güçlü bir kızsın ve yazım dilinden anlıyorım ki oldukça da fikir sahibi ve donanımlısın..

İnşallah çok mutlu olursun kendi çekirdek ailenle canım benim..İnşallah o saçma hayatı unutursun..
Hatırlanacak muhteşem anıların olsun ve onları biriktir inşallah..
Öpüyorum seni

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim fazlası sizin olur inşallah

üzüldüm durumuna cok zorluklar, acilar cekmissin ne söylesem acini tarif edemem insallah bundan sonraki hayatinda cok mutlu olursun
eger tanisma isteme vs konularda kimse takmiyorsa nikahi yapin kimseyi tinlamayin.. gene kendi cabanizla bisiler alirsiniz kimseye minnetiniz olmaz aile ortami hic olmamis sizin icin zaten..
kiz kardesiniz su an nasil iyi mi ne yapar eder aklima takildi :/

Su an yasin kac canim?
Kalemin gercekten cok guclu, oyle guzel gelistirmissinki kendini her yonden.
Insaĺlah tum bu gunler gecicek.
Insallah sende mutlu olucaksin, sen bunu hakediyosun.
Sevgilin polismi? Ifade verdim demissinde.

Bugün senin hayatına benzer bir hayat dinledim. Çok etkilendim.. Onun bir farkı var annesi yanında kadının.. Beraber kurtulmaya çalışıyorlar hak etmedikleri o hayattan.
Sende yakında kpss yi kazanacaksın. Güzel bir işin , eşin olacak inşaallah.
Bu kadar dayandın, bu kadar görmemezlikten geldin , biraz daha sabret.. Dile kolay biliyorum ama sen güçlü bir kadınsın. Yaşadıklarından ve kendini ifade şeklinden bunu anladım.
Kardeşin ne durumda ?
Lütfen kurtulmak için evliliği seçme olur mu ?

Öncelikle çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Kardeşim gayet iyi benden daha iyi olduğu kesin en azından :) Allaha şükür bana yapılan muameleler ona yapılmadı özel okula gönderiyorlar 6 senedir.Tabii kötü bir durum da benim olayları normalmiş gibi göstermeye çalışmam sayesinde pek de etkilenmiyor veya ben öyle sanıyorum..

Su an yasin kac canim?
Kalemin gercekten cok guclu, oyle guzel gelistirmissinki kendini her yonden.
Insaĺlah tum bu gunler gecicek.
Insallah sende mutlu olucaksin, sen bunu hakediyosun.
Sevgilin polismi? Ifade verdim demissinde.
Teşekkür ederim yorumlarınız beni çok mutlu etti iyi dilekleriniz gibi..Kendisi uzman jandarma.

Kardeşim benden çok çok daha iyi bir durumda Allah'a şükür.En azından bir taraf iyi olsaydı belki daha kolay olurdu bazı şeyler.Neyse ki zor olan taraflar geçti okudum bitirdim son aşama olarak işe girmek kaldı.Evliliği gelince kesinlikle o şekilde düşünmüyorum yağmurdan kaçarken doluya yakalanma niyetinde değilim.Zaten bu gidişle işe girmezsem eğer zor gibi duruyor o durum.Dediğiniz gibi önce ruhumu arındırmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…