can çıkar huy çıkmaz hesabı....

Maxi roll

ben buldum!!!!
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
466
169
123
mrh herkese ben bu forumda diğer arkadaşlara elimden gelen yardımı yapıyorum ama kelin merhemi hesabı bende bir konuda fikir almak istiyorum.
3.5 yıllık bir ilişkim var iyi kötü bir çok şey yaşadık bu zamana geldik. çoğu huyundan çok memnunum kibar beyefendi sadık yardımcı. ama bir iki huyu beni öldürüyor. çok alıngan hemen bozuluyor bir laf ediyorum hiç bir kötü niyetim yok ama alınıyor bozuluyor küsüyor. anlatmaya çalışıyorum derdimi ama ne telefonuma bakıyor nede beni görmek istiyor hoş ısrar etmiyorum ama bozuluyorum. 2 gün inadı geçmiyor çok inatçı. artık bende yok öyle demek istemedim bunu demek istedim saygısızlık etmek istemedim demekten yoruldum. bu alınganlığından nasıl vazgeçirtirim bilmiyorum. yorum bekliyorum

sen onun alınacağı lafları bu zamana kadar biliyor olmalısın o lafları kullanmazsan sorunun çözülür.

bu kadarcik kusur kadi kizinda da olur.bak ne guzel ozelliklerini saymissin
bu huyunuda gormezden geliver :1: demekki senin sozlerine cok deger veriyor seni onemsiyor ki bu sekil davraniyor
sende biraz daha dikkatli olmaya calis konusmalarinda. belki senin icin alinacak bir soz degildir ama o oyle dusunmuyor olabilir:34:

eminim yapmışsındır ama ona
daha esnek olmasını
yeri geldiğinde esprili olmasınıve gerekirse eleştiriye acık olması gerektiğini bir daha hatırlat.
ilişkinin içine herşey girer bence tartışılır gülünür tiye alınır barışılır bunların hepsi ikili ilişkilerin hepsinde olası gereken unsurlar.
öyle 'elleme küstüm' olursa sıkar.insan her zaman saygılı olmalı ama heran tetiktede olamaz.

bu kadarcik kusur kadi kizinda da olur.bak ne guzel ozelliklerini saymissin
bu huyunuda gormezden geliver :1: demekki senin sozlerine cok deger veriyor seni onemsiyor ki bu sekil davraniyor
sende biraz daha dikkatli olmaya calis konusmalarinda. belki senin icin alinacak bir soz degildir ama o oyle dusunmuyor olabilir:34:

cok haklısın dikkat etmem gerekiyor ve hassas önem veriyor bu tür şeylere yine de bu kadar uzatmaya değecek birşey olmadığını düşünerek bozuluyorum 2 gün küs kalmaya değmecek olmasından dolayı üzüntüm. devamlı alıngan olayı orda bitiremiyoruz 2 gün küs olmaya değmez diye düşünüyorum..

eminim yapmışsındır ama ona
daha esnek olmasını
yeri geldiğinde esprili olmasınıve gerekirse eleştiriye acık olması gerektiğini bir daha hatırlat.
ilişkinin içine herşey girer bence tartışılır gülünür tiye alınır barışılır bunların hepsi ikili ilişkilerin hepsinde olası gereken unsurlar.
öyle 'elleme küstüm' olursa sıkar.insan her zaman saygılı olmalı ama heran tetiktede olamaz.
aynen öyle her an tetikteyim her hareketim her sözüm tetikte....

aynı huy benımkındede var fakat bu huyla bas edebılıyorum artık ,takmıyorum:1:o zamn senı daha ıyı anlayacak cunku huyku huyundan vazgemez cnm

yapacağın şey çok basit. alındığında affettirmek için uğraşıp durmayacaksın.birşeye kırıldı diyelim,gerçekten çok kırıcı birşey değilse onun alınganlığından bozuluyorsa,yeter artık sana yalvarmaktan bıktım kötü niyetim yok benim çok alıngansın deyip üste çıkarsanız sonra o size yalvarmaya başlar.merak etmeyin ters tepmez.insan psikolojisi böyledir.naz yapabildiğine naz yaparsın.sen aman şunu demeyim aman kırmayım derken onu havaya sokmuşsun.bence artık kendi lehine çevir durumu yoksa evlilik falan olursa daha çok çekersin

Alınganlık bir insanın karakterinin bir parçasıdır.
Bir insanın karakteri de belli bi yaştan sonra değişmez...değişemez...

Alıngan erkek te hiç çekilmez kolay gelsin :1:

Doğru olan bişeydir ki bu huydan vazgeçmiceği, zamanla körelir mi evet görmezden gelmeyi öğrenebilir misiniz evet ama önce kabul etmelisiniz

Alışmalısın...Zira can çıkar huy çıkmaz:31:

Pöffff...Erkeğin alınganından ve inatçısından nefret ederim yahu, deli eder adamı:ssz:
Allah yardımcın olsun...

benden bahsedıyorsun sankı. bende çok alınganımdır vede çok ınatçı:1:
evlendım bıraz törpüledim sankı ama eşime sorsan hala aynıyım:19:

Alınganlık kadında da erkekte de çekilir şey değil.. Bugün sana yapar evlenince ailene alınır.. Yok annen niye tuzu uzatmadı, yok soruma cevap vermedi,yok annemi aramamış...vs.... :37:

Törpülenmesi lazım,uzun uzun anlat herkes kötü niyetli değildir,dost acı söyler..İnsanlar hata yapar,her zaman düşüncesini doğru ifade edemeyebilir ..gibi..gibi...
o kadar da değil artık hayat boyu laf anlatmaya mı uğraşacaksın.. :37: Allah kolaylık versin :ssz:

ben de çok alınganım. eşim de çok pervasız. başta açıklama yapıyordu alındığım hareketleri için. sonra zamanla ben de alıştım daha doğrusu anladım kırmak istediği için böyle davranmadığını. demek ki zamanla halledilebilecek şeyler. kırıldığında kusura bakma aslında şunu demek istedim diyebilirsiniz. sonra da fazla üstelemeyin. zamanla alışır. çok üstüne düşüldüğünde insan kendini biraz da naza çekiyor.

kizlar yorumlar icin tskler. ama hala kus bana. telefonlara bakiyor ama bagirip kapatiyor guzel dille anlatamadim derdimi cok inat. ayriliga varan cumleler soyluyor. ne yapmam lazim.

yapacağın şey çok basit. alındığında affettirmek için uğraşıp durmayacaksın.birşeye kırıldı diyelim,gerçekten çok kırıcı birşey değilse onun alınganlığından bozuluyorsa,yeter artık sana yalvarmaktan bıktım kötü niyetim yok benim çok alıngansın deyip üste çıkarsanız sonra o size yalvarmaya başlar.merak etmeyin ters tepmez.insan psikolojisi böyledir.naz yapabildiğine naz yaparsın.sen aman şunu demeyim aman kırmayım derken onu havaya sokmuşsun.bence artık kendi lehine çevir durumu yoksa evlilik falan olursa daha çok çekersi
dediklerine cok katiliyorum alttan almaya calistikca uste cikiyor bunaldim artik

Back
X