Evlilik oncesi surec gergin ve streslidir planlar yapilir bozulur vs.
Sizin zaten yogun bir programiniz varmis bu sene bu da sizi bunaltiyor.
Ama yalniz degilsiniz ayni strese, degisimlere, bunalimlara maruz kalan bir kisi daha var.
Nisanliniz.
Keske konusurken telefonu kapatmak yerine ona tutumunun yanlis oldugunu soyleseydiniz.
Diyelim o anda anlamayacagini dusundunuz o zaman keske kotu hissettiginizi soyleyip kapatsaydiniz.
Bu gergin donemlerde aile uyelerinden birini kirsaniz bile yillar sonra konusu gecebiliyor, unutulmuyor.
Nisanliniz size siz ona tavir yaparsaniz hic icinden cikamazsiniz, karsi karsiya degil yan yana olun.
Hem bu asamalari daha rahat atlatmak hem de omur boyu guzel hatirlamak icin...
çıktığım yolun hiç bu kadar çetrefilli yanlız saçma olacağını hesaba katmamıştım.Daha iki aylık nişanlıyız bezdim sıkıldım ki bu daha yolun başı farkındayım.Nişanlımın ailesi düğünümüzü haziran değil de temmuz sonu gibi yapmak istiyor ben de hak verdim.konuştuk okullar kapanmıo hava soğuk oluyor falan annesi kendince bahaneleri saydı.Dün akşam kendi ailemle bu konuyu anlatmaya çalıştım ama babam nasıl garip nasıl saçmalıyor.yok temmuzda olmazmış haziranda olsunmuş konuyu nasıl benimle konuşurlarmış onları aramamışlar falan resmen saçmalık.hani böyle geleneksel kafada bir ailede değilim.sonra tatil falan bir şeyler dedi yani adam benim düğünümü erken yapıp tatile gitmek istiyo yuh dedim kusura bakma okul falan zorunlu bir şey olur ertelerim de sırf tatile gidicek diye düğün tarihi mi ayarlanır.Neyse sonra saçmaladığını zaten farketti.Sonra nişanlımla telefonda plan yaparken bakıyorum bana atar yapıo.aaaa tükürürüm sizin atarınıza dedim kapattım sabah özür diliyo.bıktım acayip soğudum bir de bana her şeyin sorun yazmış.resmen bütün planları üstüme aldım ona da danışıyorum beni hayvan yerine koyuyo.ben de ipler gevşemeye başladı.resmen kafamda sürekli nasıl vazgeçerim in yollarını ararken buluyorum kendimi.ben bu kadar sorumluluğun nazın kaprisin altına girecek kadın değilim ki daha bunlar iyi günlerim bir de yakında okulum açılıcak bitirme projem var.bıktım bıktım bıktım....
Bir kere baban haklı, bu konular aile arasında konuşulur. En iyi aileler bilir akrabaların durumunu. Belki katılmasını çok istedikleri birileri var askerden gelecek ya da yurt dışında olan. Yani aileni muhatap almaması çok kabaca.
Babanın tatil olayı için de hak verdim. Düğün ortada bir yerde olursa tüm yaz gidebilir. Ya önce ya sonra olmalı. O da en nihayetinde kendi fikrini söylemiş.
Ama sen nişanlının ağızına tükürmekle hiç ama hiç iyi yapmamışsın.
Ben kocama desem ki diyemem, asla gönlünü alamam.
Bir kere baban haklı, bu konular aile arasında konuşulur. En iyi aileler bilir akrabaların durumunu. Belki katılmasını çok istedikleri birileri var askerden gelecek ya da yurt dışında olan. Yani aileni muhatap almaması çok kabaca.
Babanın tatil olayı için de hak verdim. Düğün ortada bir yerde olursa tüm yaz gidebilir. Ya önce ya sonra olmalı. O da en nihayetinde kendi fikrini söylemiş.
Ama sen nişanlının ağızına tükürmekle hiç ama hiç iyi yapmamışsın.
Ben kocama desem ki diyemem, asla gönlünü alamam.
Bir de yani evet 1 yıl var. Allah kötü gün göstermesin de yaz yaklaşınca bir şeye karar verilir.daha yolun çok başındayız belirlenmiş bir tarih yok.ramazan seçim okullar bizi allak bullak etti.
vallahi şuan kimsenin gönlünü alma niyetinde değilim çok sinirliyim herkesi ben idare ediyorum ohh paşa bir de beni eleştirio.yok öyle
Atasına tükürmüş olman hafifletici bir sebepse eğer saygıyı aşmanız çok yakındır evlendikten sonra.ağzına tükürmedim atarına tükürdüm
Atasına tükürmüş olman hafifletici bir sebepse eğer saygıyı aşmanız çok yakındır evlendikten sonra.
Neden nişanla düğün arası bu kadar uzun sizde. Yani bence çok zaman girmemeli ikisinin arasına. 1 yıl nedense bana uzun geldi. Madem zamana ihtiyacınız vardı nişan olayını ertelemeniz daha yerinde olurdu.haklısınız bir süre kendime gelebilmek için bu işlerden uzak durucam.ilgilensin bakalım paşa iki gün sonra gelir sensiz olmuo diye
Neden nişanla düğün arası bu kadar uzun sizde. Yani bence çok zaman girmemeli ikisinin arasına. 1 yıl nedense bana uzun geldi. Madem zamana ihtiyacınız vardı nişan olayını ertelemeniz daha yerinde olurdu.
Çünkü nişan yokken aileler görüşmez çok fazla ama nişan varken akrabalar bile kendine konuşma payı çıkarır.
Bu noktada saygıyı koru bari. Ve topu hep babana at.resmen saflığımıza geldi.martta evlenme teklif etti yıldönümümüzde sonra ailesi olsun diyince kabul ettik.şimdiki aklım olsa iki aya her bir şeyi bitirirdim
çıktığım yolun hiç bu kadar çetrefilli yanlız saçma olacağını hesaba katmamıştım.Daha iki aylık nişanlıyız bezdim sıkıldım ki bu daha yolun başı farkındayım.Nişanlımın ailesi düğünümüzü haziran değil de temmuz sonu gibi yapmak istiyor ben de hak verdim.konuştuk okullar kapanmıo hava soğuk oluyor falan annesi kendince bahaneleri saydı.Dün akşam kendi ailemle bu konuyu anlatmaya çalıştım ama babam nasıl garip nasıl saçmalıyor.yok temmuzda olmazmış haziranda olsunmuş konuyu nasıl benimle konuşurlarmış onları aramamışlar falan resmen saçmalık.hani böyle geleneksel kafada bir ailede değilim.sonra tatil falan bir şeyler dedi yani adam benim düğünümü erken yapıp tatile gitmek istiyo yuh dedim kusura bakma okul falan zorunlu bir şey olur ertelerim de sırf tatile gidicek diye düğün tarihi mi ayarlanır.Neyse sonra saçmaladığını zaten farketti.Sonra nişanlımla telefonda plan yaparken bakıyorum bana atar yapıo.aaaa tükürürüm sizin atarınıza dedim kapattım sabah özür diliyo.bıktım acayip soğudum bir de bana her şeyin sorun yazmış.resmen bütün planları üstüme aldım ona da danışıyorum beni hayvan yerine koyuyo.ben de ipler gevşemeye başladı.resmen kafamda sürekli nasıl vazgeçerim in yollarını ararken buluyorum kendimi.ben bu kadar sorumluluğun nazın kaprisin altına girecek kadın değilim ki daha bunlar iyi günlerim bir de yakında okulum açılıcak bitirme projem var.bıktım bıktım bıktım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?