• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

can sıkıntısı

çok haklısınız.sürekli bunu söylüyorum sen ben değil biz var birlikte düşünelim yapalım diye.ama o biz varız dedikçe her şeyi bana bırakıo.mesela ben ankarayı hiç bilmem düğün yeri bakıyorum dio ki orası olur mu uzak ee ben ne bileyim sen bak o zaman diyorum ama benim kadar ilgilenmio.off vallahi bıktım adamın huyu suyu değişti geleneksel biri oldu çıktı.7 yıl rol yapmış olamaz değil mi :KK43: umarım geçici bir dönemdir bunlar :KK43:((((

7 değil 70 yıl da görüşseniz aileler devreye girdi mi gerçekten tanımış olursunuz. flört dönemi aldatıcıdır.

hahaha valla yeni fark ettim. yani onun klavye hatası gibi geldi daha doğrusu.
ama ne fark eder ki ağızdan tükürme lafı çıktıktan sonra. ha yüzüne ha atarına..

Yok atasına laf söylemek büyüklerine laf söylemek gibi oluyor. Ama atarına laf söyleyince direk onunla ilgili. İnsan ailesine laf söylenince daha kötü olur sanki. Hoş ben başlıcam senin tribine falan derim arada. Başlıcam demek de çok şık değil ama kraliyet ailesinden de gelmiyorum :) Kateçim düşünsün bunları.

Yok atasına laf söylemek büyüklerine laf söylemek gibi oluyor. Ama atarına laf söyleyince direk onunla ilgili. İnsan ailesine laf söylenince daha kötü olur sanki. Hoş ben başlıcam senin tribine falan derim arada. Başlıcam demek de çok şık değil ama kraliyet ailesinden de gelmiyorum :) Kateçim düşünsün bunları.
ne bilim küfür de biraz sempatik olsun demi.. ya da kızma da biraz arabesk olmasın. ben de başlarım falan derim de atarına ta tükürmek hiç aklıma gelen bir kalıp değil. dur yazdım ben bunu bir yere belki bir gün lazım olur:KK45:

ne bilim küfür de biraz sempatik olsun demi.. ya da kızma da biraz arabesk olmasın. ben de başlarım falan derim de atarına ta tükürmek hiç aklıma gelen bir kalıp değil. dur yazdım ben bunu bir yere belki bir gün lazım olur:KK45:

hahaha ya o öyle anlık çıkan bir şeydi ağzımdan...gerçekten düşinünce pek bi çirkin ama çok sinirliydim dün aaaaaa tükürürüm senin atarına tribine yeterr beeeee diye çıktı ağzımdan :D

hahaha ya o öyle anlık çıkan bir şeydi ağzımdan...gerçekten düşinünce pek bi çirkin ama çok sinirliydim dün aaaaaa tükürürüm senin atarına tribine yeterr beeeee diye çıktı ağzımdan :KK70:
Konu dikkatimi cekti okudum merak ettim bayagi uzun bir zaman gecmis ne yaptiniz?

Konu dikkatimi cekti okudum merak ettim bayagi uzun bir zaman gecmis ne yaptiniz?

evlendik :)
mart ayında tayin işleri dolayısıyla nikahımız oldu.temmuzda da düğün var inşallah :) şimdi konuyu okuyunca çok değişik geldi neler hissetmişim de yazmışım.nişanlılık çok garip ama pek iyi olmayan bir süreç bence.şimdi daha rahatım olmayanı zorlamıyorum kendimi yormuyorum daha mutluyum :) aynı dertten muzdaripsen tavsiye ederim.

evlendik :)
mart ayında tayin işleri dolayısıyla nikahımız oldu.temmuzda da düğün var inşallah :) şimdi konuyu okuyunca çok değişik geldi neler hissetmişim de yazmışım.nişanlılık çok garip ama pek iyi olmayan bir süreç bence.şimdi daha rahatım olmayanı zorlamıyorum kendimi yormuyorum daha mutluyum :) aynı dertten muzdaripsen tavsiye ederim.
muzdaripligim yok gebeligimden dolay raporlu evde yatiyorum can skintisindan siteyi kurcalarken konu dikkatimi cekmisti cevap gelecegini de hic ummamistim.Allah mesut etsin.

Back
X