- 4 Mart 2014
- 869
- 458
- 323
- Konu Sahibi Perfect0123
-
Çalişmama da izin vermiyor zaten
Merhaba, şuan calışmıyorum
Gezmeyı severım
Yurüyüs yapmak cok faydalı oldugu ve form korumaya yardımcı oldugu icın arada bır yüruyuşe cıkıyorum tek başına çıktıgımda herkes bana bakıyor cidden öyle
Eşımle yurümek istıyorum
Kendisı de isten geldıgınde cok yorgun oluyor
Bana "sabahları yap yürüyüşünu gel eve benı bekleme isten geleyım gezelım dıye " dedi
Çalişmama da izin vermiyor zaten
Anneme gıtmek ıstıyorum hep oraya gıdıyoruz dıyor
Kaynanama gıdelim diyorum gitmedi gecen gün cok yorgundu ve isteksizdı
Çocugumuz da yok
Evde tek başınayım komşum yok
Hep anneme gitsem olmaz kaynanama gitsem olmaz
Eşımle eskiden yürurdük heryeri giderdik şımdı öyle değıl malesef
Peki Sizin günleriniz nasıl geçiyor özellikle çalışmayan ve çocuksuz hanımların?
İzin istemiyorum kihmm ok. çalışmak için izin istemeyi bırakırsanız bi nebze can sıkıntınız geçer bence.
İzin istemiyorum ki
Mesleğim yok açık liseyi bitırmeye uğraşıyorum kursa yazıldım ekimde başlyacak captain price cim
Meslek olmayınca da hep tezgahtar temizlıkçı çaycılık islerıne gıtmek zorunda kaldım saatleri bellı degıl
Vallahi bakıyor yatek basina ciktiginda niye herkes sana bakiyo? hicbir fikir yurutemedim inan
İstemiyoya konuda çalışmama da iizn vermiyor yazmışsınız. sonra izin istemedim ki oluyor. nasıl oluyosa.
Baskın karakter olunca kendı kendıne ızın vermıyorum istemiyorum diyorya konuda çalışmama da iizn vermiyor yazmışsınız. sonra izin istemedim ki oluyor. nasıl oluyosa.
Vallahi bakıyor ya
İstemiyo
Baskın karakter olunca kendı kendıne ızın vermıyorum istemiyorum diyor
Söz geçıremiyorsun
Açık Lise okuyorum mesleğım yok bır sure calıştım 7 ay kadarValla ben çalışmıyorum ama yakında bebeğim olucağı için ve inanılmaz sıkıldım bebeğime 2 yaşına kadar kendim bakıyım diye işte aramadım 1 yıldır işsizim. Eğer varsa imkanınız çalışın eşiniz ne gerekçeyle çalışmayın diyor size? Ne mezunusunuz bu arada? Evde zaman geçmiyor hiçbir şekilde
Meb'in ingilizce kursuna yazıldım Ekimde başlayacak şubat 2017 de bitecekSenin açıktan okul bitene kadar kendine amaçlar edinmen gerek herhangi bir faaliyet ,hobi vs olabilir bu ama kocanla da aktiviteler edinmelisiniz.
Evet okulunuzu bitirip devam edersiniz eğitiminize ondan sonra daha düzenli saatlerde bir iş bulursunuz. Belediyeninde kursları var meslek için belki onlara başlarsınız şimdi biraz oyalarlar hem deAçık Lise okuyorum mesleğım yok bır sure calıştım 7 ay kadar
Liseyi bitırince daha iyi olucak benım icın herşey eminım
Aynen oyle dogru bildın isten cıkınca özgüven eksikligim başladı ben çalısıyordum ekimden mayıs a kadar ozaman özgüvenim daha iyiydiO bakıyorlar mevzusu biraz özgüven eksikliğinden gibi geldi bana. Siz dışarda tek başınıza rahat değilsiniz bana bakan var mı diye sürekli çevreyi kontrol ediyorsunuz muhtemelen.
Bence kurslara gidin, çıkın mağaza dolaşın, kitapçılara göz gezdirin. Arkadaşınız varsa o size gelsin siz ona gidin, dışarda kahve için.. Eşinize bağlı kalmayın bu konuda. Lise bitincede ise girin bence.
Annesi pışpışlamış evlenene kadar şımdı de zora gelemıyor beyfendiCalisma, disari da cikma, benle zaten cikamazsin cunku yorgunum, annene mi gideceksin? Off hep ordayiz zaten. Benim anneme de gitmeyelim, cunku canim istemiyor.
Ne ala memleket. Niye bu adamlari pışpışlıyorsunuz hic anlamam.
Tamamen özgüven eksikliğinden kaynaklaniyor, oysa kendilerinden baskasi onlarin tek basina yuruyor olmalarini önemsemiyor!tek basina ciktiginda niye herkes sana bakiyo? hicbir fikir yurutemedim inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?