kayinvalide türkçe bilmiyor diye herkez kürtçe konuşuyor bana da tercüme eden yok patliyorum resmen tanımadığım bu şehir 1 tanede oğlum var evimdeki gibi rahat değilimbende doguluyum ama adetlerimiz cok asiri degildir yaa. gerci yöreden yöreye fark var tabii. sizi sıkan nedir tam olarak? yaninizda türkce konusmuyorlarmi? eger oyleyse siz her seferinde kibarca uyarin
vaktinde arkadasim tatar asilli biriyle evlenmisti de onun ailesi turkceyi bilmelerine ragmen kiza giciklik olsun diye yaninda tatarca konusurlardi.
sizin kv ile araniz nasil? bazisi bilincinde degildir dili cok alismistir. eger size karisan yoksa sizde gezin odaniza cekilin kitap okuyun tv seyredin mesela
hicb ir yeri tanımıyorum kiKendiniz çıkın çarşıya. Eşiniz nasıl hergün geziyor çalışmıyor mu?
orgu de yapıyorum kitapta okuyorum ama yetmiyorSenin memleketin başka şehir mi?orda arkadaşın Yok mu hiçkitap okumayı seviyorsan kitap okuyabilirsin,elişi örneğin ben etamin işlemeyi sevdim öyle hobiler bulabilirsin.Kafan meşgul olursa sıkılmazsın.
Aynı memleketten olsan bile her ailenin iç kültürü başka oluyor.İnsan gene yadırgıyor.Bir de başkasının anne babasından anne baba olmuyor.Ama eş olunca idare etmek gerekiyor.Bence eşinle de enine boyuna konuş anlat.Kendi ailene gidemez misn arada değişiklik olur
hicb ir yeri tanımıyorum ki
çocuk var diye eşim izin vermiyor kiHalk eğitim veya belediye kurslarını araştır cnm. Öyle kurslara genellikle kadınlar gidiyor zaten. Eşinin karşı çıkacağını sanmıyorum.. mutlaka kendine uygun bir branş bulursun. Örgü ör, rahatlatır... Kolay gelsin cnm...
Kaç kişi yaşıyorsunuz ki evde hiç yardımcı olan etrafı tanıtan yok mu eşinizin ailesinde?hicb ir yeri tanımıyorum ki
yok öyle değil 2 aydır burdayız vebahara kadarÖnceden orada oturmuyor muydunuz
Çocuğunuz varsa ve evlenince o şehre taşındı iseniz en az 1,5 yıl geçmiştir insan öğrenir
burda kimse çıkmıyor malesef kadınlara izin verilmiyor yani anliycaginiz kadınlar eve kapatılıyor mahkum gibi hergün iş güç yemek başka bu şey yok bende alışık olmadığından boguluyorumKaç kişi yaşıyorsunuz ki evde hiç yardımcı olan etrafı tanıtan yok mu eşinizin ailesinde?
Tek çıkıp da öğrenebilirsiniz aslında bahardan sonra da aynı şehirde yaşayacaksanız illa ki öğrenmelisiniz sonuçta.
Peki bahardan sonra yine orada mı yaşayacaksınız başka şehirde mi?burda kimse çıkmıyor malesef kadınlara izin verilmiyor yani anliycaginiz kadınlar eve kapatılıyor mahkum gibi hergün iş güç yemek başka bu şey yok bende alışık olmadığından boguluyorum
burda kimse çıkmıyor malesef kadınlara izin verilmiyor yani anliycaginiz kadınlar eve kapatılıyor mahkum gibi hergün iş güç yemek başka bu şey yok bende alışık olmadığından boguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?