• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

can sikintisi

Dışarı çıkmanıza izin verilmiyorsa sıkıntı. Ama bahara kadar sayılı gün çabuk geçer. Ama sorun ne biliyor musunuz? Sayılı gün çabuk geçse de, kendi evinize çıksanız da yine sizi bu zor günlerinizde yalnız bırakan adamla olacaksını başbaşa. Yine evladınızı kadınların dışarı çıkamadığı bir kültürde yetiştireceksiniz. Bazen kadınlar bunu kendilerine neden yapıyor anlamıyorum.
yok kesinlikle ben kendi kültürüm le büyütecem cocugunu

yok kesinlikle ben kendi kültürüm le büyütecem cocugunu

Eşiniz süs bitkisi mi olacak evde? Hiç etkisi olmayacak mı çocuğunun büyümesinde. Eşim ailesinden farklı falan demeyin. Ne kadar farklı olduğunu görüyorsunuz şu anda.
Kızınız oldu, özgürce arkadaşları ile dışarı çıkmasına ses etmeyecek yani eşiniz?
Ya da oğlunuza ev işleri öğrettiğinizde erkek adam yapmaz demeyecek.
Kendinizi kandırıyorsunuz.

Örgü , örgü, örgü... En güzeli..
.:KK69::KK69::KK69:
çok yaptım ama kesmiyor bir de rahata alışkın biri olduğum için sıkıntıya gelemiyorum başka fikirler lazım evde iş yapmak istedim yani evden çalışıp para kazanmak ama o da olması nasıl nerden yapacağımı bilmiyorum

Eşiniz süs bitkisi mi olacak evde? Hiç etkisi olmayacak mı çocuğunun büyümesinde. Eşim ailesinden farklı falan demeyin. Ne kadar farklı olduğunu görüyorsunuz şu anda.
Kızınız oldu, özgürce arkadaşları ile dışarı çıkmasına ses etmeyecek yani eşiniz?
Ya da oğlunuza ev işleri öğrettiğinizde erkek adam yapmaz demeyecek.
Kendinizi kandırıyorsunuz.
elimden geldiği kadar engel olurum eşim şimdi ailesinin yanında olduğu için her konuda onları dinleyebilme ihtimali var ama evimizi geçersek ailesinden uzaklaşırsa ben onu duzeltirim gerçekten farkli ama diğer kardeşleri gibi babasi gibi değil çok şükür o da bir avantaj

elimden geldiği kadar engel olurum eşim şimdi ailesinin yanında olduğu için her konuda onları dinleyebilme ihtimali var ama evimizi geçersek ailesinden uzaklaşırsa ben onu duzeltirim gerçekten farkli ama diğer kardeşleri gibi babasi gibi değil çok şükür o da bir avantaj

Yanılıyorumdur belki diye eski mesajlarınıza falan baktım. Kardeşleri ile konuşmanızı bile kıskanan bir eş ve bundan hoşlanan siz. Ben de burda kadın hakları falan diyorum işte enteresan.
Kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik bol bol kitap okumak olur bu süreçte. Bahara kadar az var diye düşünüyorum. Evden iş olayı falan gereksiz.

İşe başla.. kursa git ne biliyim arkadaşın akraban yok mu dışarı çık. Komşu git örgü ör yemek yap müzik dinle uyu :işsiz:
keşke ama. o söyledikleriniz çok zor ev halkı kaçta uyanirsa kaçta uyursa aynı saati geçiremeyiz 1. sıkıntılı afetlerden biri bu

Yanılıyorumdur belki diye eski mesajlarınıza falan baktım. Kardeşleri ile konuşmanızı bile kıskanan bir eş ve bundan hoşlanan siz. Ben de burda kadın hakları falan diyorum işte enteresan.
Kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik bol bol kitap okumak olur bu süreçte. Bahara kadar az var diye düşünüyorum. Evden iş olayı falan gereksiz.
herkez aynı şeyi söylüyor zaten sanırım başka yolu yok haa bu arada eşimin kardeşleriyle konusmamami istemesi hosuma gidiyor çünkü hem kıskandığını bilmek hemde günah olduğu için hosuma gidiyor her kadın erkeğinin onu kiskanmasini ister haksizmiyim

herkez aynı şeyi söylüyor zaten sanırım başka yolu yok haa bu arada eşimin kardeşleriyle konusmamami istemesi hosuma gidiyor çünkü hem kıskandığını bilmek hemde günah olduğu için hosuma gidiyor her kadın erkeğinin onu kiskanmasini ister haksizmiyim

Hiç girmeyelim o konuya konunuz dağılmasın. Ama haksız olduğunuzu düşündüğümü anlamışsınızdır.

arkadaşlar bu aralar canım çok sıkkın mecburiyetten kısa bi süreliğine kayinvalidem de yaşıyoruz. bahara kadar ama ortam hiç bana göre değil onlarda kürt olunca adetler gelenekler farkli ben türküm hiç alismadigim bu ortam patliyorum resmen esimde hiç yardımcı olmuyor bana kendisi hergün çarşıda geziyor arkadaşlarıyla zaman geçiriyor ben birgün beni de götür deyince itiraz ediyor bende son care size sormak istedim evde ne yapabilirim ne ile zaman gecirebilirim
Kocanla vakit gecireceksin tabiki ne o oyle erkek arkadaslariyla hergun evli artik kendine gelsin biraz bunu ona duzgun bir dille belirt

Şu mesaja çok güldüm ve bu zihniyetteki bir insanın kalkıp sıkılıyorum diye dert yanması da tuhaf geldi me yalan söyleyeyim. Ayrıca insanlarla konuşmak günah değildir. Konuşma tarzınız nedir bilmiyorum ama neyse tuhaf.

Günah mı??? Neyse. Eşiniz ya size ya da kardeşlerine güvenmiyor benim aklıma bu geldi. Yoksa insan kendi sınırını bildikten sonra konuşmak neden günah olsun...

İki üç haftalığına kendi ailenize gidin madem vakit geçer.

burda kimse çıkmıyor malesef kadınlara izin verilmiyor yani anliycaginiz kadınlar eve kapatılıyor mahkum gibi hergün iş güç yemek başka bu şey yok bende alışık olmadığından boguluyorum
cok aradınız mı böyle aileyi. eşiniz de tuhaf mış inaam eşini alıp gezdirmezmi..

Back
X