Can yakan cümle

Arkadaşlar allah aşkına adamın ilgisi olsa flörtmz davranacak olsa 2 yılmı bekler hemde bu yaşta . Hani ergen felan olsa hadi bi nebze kaldıki o bile bukadar uzun sürmezdi . Bence hanımefendi yanlış anlamış ve hareketlerinden anlamlar çıkarmış .

Hâlâ ümitleniyorsun, yapma lütfen
Bunlar nasıl çıkarımlar..
Adamın ilgisi olsa iki sene gibi upuzun bi zamanda adım atmadan durur muydu sanıyorsun?
Ayrıca karşılıklı cümleleriniz, alınganlıkları falan da çok yorucu, enerjimi sömürdü ta buradan.

İlginizin farkında o yüzden ne çok yakınınıza geliyor ne de tamamen ilginiz bitsin istiyor. Başka biriyle görüp üzülmek istemiyorsanız kafanızda bitirmeye başlasanız iyi olacak…

Bu arada abisi lafına gereksiz takılıyorsunuz. Ben mesela 101 oynarken açarken bazen ablanızı izleyin şimdi derim halbuki masadakilerle yaşıtım. Sizin ki de o tarz. Tabi bu bir şeyi değiştirmez adamın size duyguları yok, ilginiz hoşuna gidiyor sadece.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için . Pekı sevmesini gectımde sizce gıcık kapmış mıdır benden sülük gibi yapıştı vs dıye düşünmüş müdür
Çok kaygılısın ve fazla kuruyorsun bence, bu da takıntı. Bu sorular, bu davranışlar, bu çıkarımlar özgüven problemi yaşadığını da gösteriyor. Kendine bunu yapmamalısın.

Bu konudan bağımsız toplum bizlere dayattığı için kadınlar da bunu desteklediği için olabilir böyle düşünceler ama aşılıyor neyse ki.
Görücü usulünü bilemeyeceğim ama o da baya tarz değiştirdi aslında.
Önceki gibi değil artık.
Öncekine de bakarsak aslında aile veya kadın belki en az üç geleni reddediyordur en mantıklı gelen eşi seçiyordur ilk gelene varmıyordur.
Sanki erkek istemeye gidebiliyor diye her isteme olumlu mu oluyordur.

Siz benim ne demek istediğimi çok iyi anladiniz. Karşılıklı mevzu ise sorun yok zaten. Toplum dayatması diyoruz da maalesef ki böyle bir toplumda yaşıyoruz. Ben beğeniyor muyum bu durumu? Tabi ki de hayır.

Bence adam sizi biraz ciddi buluyor. Flörtleşmek için söylediğiniz şeyleri hep yanlış anlamış yani sizin ondan hoşlanmadığınızı hatta gıcık olduğunuzu falan sanıyor. Acaba konuşurken çekimser ya da ciddi mi duruyorsunuz? Azıcık cilve yapsanız size yönelir gibi geldi bana. Abinizi dinlemiyorsunuz lafı da genel bir jargon. Çoğu kişi kullanıyor o cümleyi yani gerçek manada abi değil. O kadar analiz ediyorsunuz ve üstü kapalı davranıyorsunuz ki doğal akışı bozup karşı tarafa yanlış sinyaller veriyorsunuz. Daha açık ve samimi olun bence. Bir de 2 yıldır tanıdığınız insana neden senin de boyun uzunmuş dediniz anlamadım? Dalga geçer gibi olmuş cidden.

Belki sizi üzgün gördüğü için daha fazla umitlenmeyin diye böyle demiştir

Bana ümitlenmeyin diye yapmış gibi geldi. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Sizin anladığımız bir duygusu olsa 2 yıldır beklemezdi

Bence iletişim sorununuz var karşılıklı .Sizi yakından tanımak istese zaten sizinle dışarda vakit geçirmek ister ve bunun için çaba gösterdi. Belli bir yaşa gelmiş insanlarsınız sonuçta. Bana kalırsa iş arkadaşı olarak görüyor. Sizde kendinizi boşuna üzmeyin bence enerjinizi boşuna ona akıtmayın . Umarım size gerçekten hakettiğiniz değeri veren , sizi seven , mutlu eden birisi karşınıza çıkar . Manifest , enerji çalışmaları yapabilirsiniz. Ona göre birisi hayatınıza girer.

İki yilda bisey olsaydi olurdu siz anlam
Yuklemissiniz baska birini bulun bence cokta abartilacak bi hamle goremedim

30 lu yaşlar, 2 sene flört etmek için fazla büyük değil mi ?

Üzgünüm,
gerçekten ciddi hislere sahip olsaydı şimdiye açıklardı.
böyle kelime oyunlari ile ne demek istedi, ne anlattı, ne ima etti gibi düşündürmeye gerek yok.
Koca koca insanlarsınız.

Sizin ona karşı olan ilginizin farkında, egosunu tatmin ediyor. Arada yeşil ışık veriyor. sonra birden sıkılıp bırakıyor.

Günün birinde nişanlanmış diye haberini duyacak ve şok olacaksınız .. aslında şok olunacak da bir durum da olmayacak amaaaa işte siz fazla kapılmış gidiyorsunuz... Şok olursunuz

Bırakın..
Bırakın gelecekse adam gibi ciddi niyetle gelsin .
Vakit kaybetmeyin daha fazla...

Adam ilgini fark edince huylanmis olacak ki abi kartını oynamis..
Genelde sevdiği kız abi deyince yıkılan erkek,sırf bu kızi uzaklaştırmak için abi kartını bilerek ve isteyerek kullanmış.
Artık nasıl iskillendirdiysen adamı

Valla konulara çok yorum yapmam ama yapasım geldi herşeyden öteye sürekli böyle her şeye alınan birini ben zaten direk elerdim yani çok yorucu bu ne böyle. Ben size ilgisi olduğunu zannetmiyorum ilgilenen erkek böyle senelerce beklemez ki adımda atar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…