- Konu Sahibi Melike2828
Anlık gelişmeler oldu heralde :))
Kesin oyledir yemis gibi yaptik biz de :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlık gelişmeler oldu heralde :))
bu hafta zor ama haftaya gelir kesin ablacım bekleAsla sana dönmem, tükürdüğümü yalamam, umrumda değilsin, seninle bir daha olması imkansız diyip her yerden engelleyen bir erkek geri döner mi?
Sen sosyal deney mi yapıyon yeni üye hayırdır?Sevdiğiniz için yalanı affedip ona kendini ispatlaması için bir şans daha verir miydiniz? Her yerden engelledim bana ulaşma şansı yok seninle bir daha olması imkansız dedim![]()
Ne yalan söylemiş acaba aşkitoperipellasına çok merak ettim.Sen sosyal deney mi yapıyon yeni üye hayırdır?
ortada öyle biri yok çaktırma akdmafkNe yalan söylemiş acaba aşkitoperipellasına çok merak ettim.![]()
Bence kendi engellendi. Yalan soyleyen de kendi. Karsi taraf seviyor diyerek nabiz yokluyor.Capraz sorgu gibi bir şey yapmaya çalışıyor![]()
Hadi bizi kandırdı, kendini nasıl kandıracak? Kendi gerçekliğinden nasıl kaçacak?Bence kendi engellendi. Yalan soyleyen de kendi. Karsi taraf seviyor diyerek nabiz yokluyor.
Sanki bizim dememizle olacak![]()
Dilediğini almadıkça durmaz. Yanlış anlaşılmasın, dilediği şey yerle bir olan egosunu yerden almak.Bir sevgilim vardı. Şerefsizin önde gideniydi. Sürekli beni üzer peşinde koştururdu. Bana en son çok ağır şeyler söyledi ve beni bir daha asla istemediğini söyledi. Sonra ayrıldık aradan zaman geçti beni aradı. Açmadım. Defalarca kez aradı. Engelledim. Mesajlar yağdırdı lütfen bir kere konuşmamız lazım diye. Ulaşabileceği her yerden engelledim. Ortak arkadaşlarımızı devreye soktu. Yok ben yanlış anlamışım da o aslında öyle demek istememiş de. Yersen işte. Hiçbir şekilde cevap vermedim ve onu istemediğimi belirttim. Hala peşimi bırakmadı. O farklı bir şehirde okuyor ben farklı bir şehirde okuyorum. Şehirler arası da altı saat. Bu sene kışın bir gün yine telefonum çaldı. Bu sefer farklı bir numara. Açtım neyse. Baktım o. Nasıl yalvarıyor okuduğum şehirden kalkıp buralara geldim ne olur bir kere buluşup konuşalım falan filan. Benim seninle konuşacak bir şeyim yok dedim kapattım yüzüne. Hala daha arada fake hesaplardan mesaj atıyor engelliyorum anında. Böyle yani, bu arada bu bahsi geçen erkek de normalde katır gibi inatçı biridir. Lafta onların inatçılıkları.
Benim ki dönmedi 18 ay olduAsla sana dönmem, tükürdüğümü yalamam, umrumda değilsin, seninle bir daha olması imkansız diyip her yerden engelleyen bir erkek geri döner mi?
Dönse kabul edilecek mi???Asla sana dönmem, tükürdüğümü yalamam, umrumda değilsin, seninle bir daha olması imkansız diyip her yerden engelleyen bir erkek geri döner mi?
Bu zamana kadar gidip de donmeyen erkek gormedim.en iddialisi 4 yil sonra donmustu ama gene donmustuAsla sana dönmem, tükürdüğümü yalamam, umrumda değilsin, seninle bir daha olması imkansız diyip her yerden engelleyen bir erkek geri döner mi?