• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan karatay ve spor la son inatçı kilolar (resimli)

Günlüğün hayırlı olsun canım başarılar diliyorum çok fazla kilon yokmuş hedefin nedir canım ?
Ben 66 kiloydum geçen hafta, hedef kilom 55. Ne sıklıkla tartılıyorsun acaba ?

Günlüğün hayırlı olsun canım başarılar diliyorum çok fazla kilon yokmuş hedefin nedir canım ?
Ben 66 kiloydum geçen hafta, hedef kilom 55. Ne sıklıkla tartılıyorsun acaba ?
Çok saol..46 hedefim hergun tartılıyorum o şekilde yanlış beslendiysem görmüş oluyorum fazla cikarsam ...bende 65 kilodan indim bu sitede bu kiloya her gün tartılıyordum beslenme seklimi belirliyodum ara verdim simdi yeniden buralardayim iste

Merhaba hayırlı olsun topiğin.Ben de eşlik etmek isterim sana . 1 aydır karatay yapıyorum 67 kilodan 62ye düştüm.Sen gibi ben de hergün tartılıyorum.Dediğin gibi ben faydalı olduğunu düşünüyorum çoğu kişinin sakın hergün tartılma demesine rağmen :KK48:yanlız ben yanlızca akşamları yazabiliyorum.Akşam da gün içinde ne yedim ne içtim tartıda kaç çıktım yazarım.Sskıncası yoksa sana arkadaş olabilirim.

Çok saol..46 hedefim hergun tartılıyorum o şekilde yanlış beslendiysem görmüş oluyorum fazla cikarsam ...bende 65 kilodan indim bu sitede bu kiloya her gün tartılıyordum beslenme seklimi belirliyodum ara verdim simdi yeniden buralardayim iste

Her gün tartılırsam benim gerçekten psikolojim bozuluyor bi günüm diğerini tutmuyor ve moralman çöküyorum ister istemez. Hafta da 1 kez tartılmak benim için daha uygun. Eğer sorun olmazsa buraya yediklerimi içtiklerimi cumartesi sabahı tartıldığımda kilomu yazarım sana da eşlik etmiş olurum :)

Her gün tartılırsam benim gerçekten psikolojim bozuluyor bi günüm diğerini tutmuyor ve moralman çöküyorum ister istemez. Hafta da 1 kez tartılmak benim için daha uygun. Eğer sorun olmazsa buraya yediklerimi içtiklerimi cumartesi sabahı tartıldığımda kilomu yazarım sana da eşlik etmiş olurum :)
Super olur benim esim yıllık izminizle o yüzden bir sure fazla giremem ama devam edicen 5 gün sonra ayni yazmaya hergun girip kilo bildirimi yapicam yine. 52.7 geldim bubarada

Merhaba bayanlar... karatay diyetini cok merak ettim biriniz beni aydinlatabilir mi
Yaa bide emek fotolarina baktim hep cok fazla yemissin bn normalde kilo alirken o kafar yemek yiyemem ve buna ragmen kilo veriyorsun bu nasil oluyor hayretler icerisindeyim:eek:

Super olur benim esim yıllık izminizle o yüzden bir sure fazla giremem ama devam edicen 5 gün sonra ayni yazmaya hergun girip kilo bildirimi yapicam yine. 52.7 geldim bubarada

Anladım canım eşin izindyken keyfini çıkar sonra tekrar aktif olursn :))
Maşallah 52 kg çok iyi bnce

Back
X