benim bir kedim vardı süs biber turşusu aşığıydı inanılmaz severdi kavanozda bile gördüğü an üstümüze çıkmaya çalışırdı haşlanmış tavuk ciğerinin yanında 1 tane mutlaka verirdikben çocukken teyzemin bahçesinde ateş isminde köpeği vardı kocaman.yemek artıklarını verirlerdi yerdi hayvan.tam 15 yıla yakın yaşadı hatta fazla da olabilir.hiç hastalandığını da hatırlamam.
camış gibiydi valla sokaktan sahiplenmiştik tekirdi yemediği şey yoktu kabak musakkaya da bayılırdı

en son vefat eden kedimde ankara van kırmasıydı rahim kanseriydi aldığımızda
bu yaşamaz ölür dediler ameliyatlar ettirdik boşa masraf ediyorsunuz dediler 15 yıl yaşadı ölür dedikleri hayvan

ödül olarak verirdik

kedi-köpek-balık-tavuk-papağan-muhabbet kuşu-hamster-tavşan besledım en az yaşayan 5 yıl en uzun 15 yıl yaşadı çoğunu da aldığımda hastaydı ve sokaktaydı birilerinin ellerinden kurtardım
herşeyi yediler (tabiiki balık harıç) mama da yediler vitaminde verdim ev yemeğide yediler zaten sokak hayvanıydı kedi köpekler alışıklardı herşeye
bizim 20 yıllık veteriner hekimimiz var ondan kuru mama alıyoruz ona söyledim sokak hayvanlarına ne verelim diye zaten sokak hayvanlarına vermek icin de mamayı oradan alıyoruz
mamaya alışan sadece mama arıyor ,herşeyi yiyen mama verende var , hiçbir hayvana şeker verme içinde alkol kafein olan soğan sarımsak olan birşey verme onun haricinde sokaktakiler ne olsa yiyecek durumda zaten ne denk gelirse demişti
ki dediğim gibi belediyeler zaten artık yemekleri toplayıp sokak hayvanlarına veriyor...