• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Candostumuz gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu beslenme ile keyfi itlaf edilmeleri aynı şey mı ? Kıyamam sen benim profilime girip yazdıklarıma mı baktın sorsan söylerdim.

Eeee sen ne yaptın peki seni evden aldıklarında korktun mu ?
Bende baktımda ne için uğrasiyor gördûm ilahi adalet işte Allah kalbine göre ;)

Yahu beslenme ile keyfi itlaf edilmeleri aynı şey mı ? Kıyamam sen benim profilime girip yazdıklarıma mı baktın sorsan söylerdim.

Eeee sen ne yaptın peki seni evden aldıklarında korktun mu ?
Keyfi itlaf değil. Güvenlik sebebiyle. Beslenme de keyfi. Veganlar açlıktan ölmüyor. Nohutta da protein var. Sırf damak tadı için niye bir hayvanın canını alıyorsunuz . Et yemeyin samimiyseniz.

Keyfi itlaf değil. Güvenlik sebebiyle. Beslenme de keyfi. Veganlar açlıktan ölmüyor. Nohutta da protein var. Sırf damak tadı için niye bir hayvanın canını alıyorsunuz . Et yemeyin samimiyseniz.
Ama sen benim soruma cevap vermedin .
Korktun mu evden alındığında ?? 😀

Birçok köpek var mahallemizde daha bir tanesinin saldırdığını görmedim . Onlar da adamına göre davranıyor demek ki 😂😂

Bende baktımda ne için uğrasiyor gördûm ilahi adalet işte Allah kalbine göre :KK66:
Senin kalbin çok temiz ya zavallı. Terbiyesizlik yapma. Onca insan evlat için uğraşıyor. Evlat için uğraşan Herkesi zan altında bırakıyorsun. Herkes kötü bu yüzden tüp bebek için uğraşıyor. Ahlaksız zavallı.

Senin kalbin çok temiz ya zavallı. Terbiyesizlik yapma. Onca insan evlat için uğraşıyor. Evlat için uğraşan Herkesi zan altında bırakıyorsun. Herkes kötü bu yüzden tüp bebek için uğraşıyor. Ahlaksız zavallı.
Sen de bir canlının yaşamını elinden almaya çalışıyorsun. Ne ekersen onu biçersin

Sence seni ciddiye aliyormuyum ağlamaya devam Allah büyük işte 😎

insanla köpeği kıyaslamak oldukça komik. Samuray kılıçlı psikopatların varlığı köpek saldırısını meşrulaştırmaz. Köpekler bizim türümüz değil. Onlarla yaşamak için hiçbir mecburiyetimiz yok. Hiçbir memeli bölgesine yırtıcı bir hayvani sokmaz. Biz de birbirimize zarar veriyoruz başka bir hayvani tolere edelim demezler. Bu insana mahsus bir çürümüşlük sanırım.
Bak bak laflara bak, nerden ezberlendi o "insana ait çürümüşlük" lafları falan, çen felsefe mi yaptın çeen, alkışş.

Şimdi hayvan hakları, hayvan hakları kanunu, hayvan hakları evrensel bildirgesi falan diyeceğim de, anlayabilecek misiniz orda şüphelerim var, neyse.

K
Sen de bir canlının yaşamını elinden almaya çalışıyorsun. Ne ekersen onu

Sence seni ciddiye aliyormuyum ağlamaya devam Allah büyük işte 😎
Allah ikinizin de büyük belasını versin. Ahlaksızlar hayvanda sevemez. Kendinizi kandırmayın. Siz bir insanı zaafindan vurmaya çalışan leş yaratiklarsiniz. Hiçbir derdiniz olmasa bile bu kişilikle zaten belanızı bulmuşsunuz. Zavallılar bakalım siz neyle sinanacaksiniz.Allah büyük

insanla köpeği kıyaslamak oldukça komik. Samuray kılıçlı psikopatların varlığı köpek saldırısını meşrulaştırmaz. Köpekler bizim türümüz değil. Onlarla yaşamak için hiçbir mecburiyetimiz yok. Hiçbir memeli bölgesine yırtıcı bir hayvani sokmaz. Biz de birbirimize zarar veriyoruz başka bir hayvani tolere edelim demezler. Bu insana mahsus bir çürümüşlük sanırım.
Siz de bölgenize köpekler gelmesin diye elektroşok ile mi geziyorsunuz?

Bende baktımda ne için uğrasiyor gördûm ilahi adalet işte Allah kalbine göre :KK66:

Birsey demek istemiyorum ama keşke bi ayna karşısına geçip sorsa neden diye?

Bu dünyada hersey kısmet

Sadece gözlerle anlaşılabileceği bir sevgiden mahrum kalmak niye? Sana nefreti kısmet olmuş dön bir kalbine bak..

K

Allah ikinizin de büyük belasını versin. Ahlaksızlar hayvanda sevemez. Kendinizi kandırmayın. Siz bir insanı zaafindan vurmaya çalışan leş yaratiklarsiniz. Hiçbir derdiniz olmasa bile bu kişilikle zaten belanızı bulmuşsunuz. Zavallılar bakalım siz neyle sinanacaksiniz.Allah büyük
Ahlaksızlar hayvan sevmez diyorsun da hayvanları sevmeyen korkan sensin bu ne Yaman çelişki ? 😂😂

Birsey demek istemiyorum ama keşke bi ayna karşısına geçip sorsa neden diye?

Bu dünyada hersey kısmet

Sadece gözlerle anlaşılabileceği bir sevgiden mahrum kalmak niye? Sana nefreti kısmet olmuş dön bir kalbine bak..
bir bedduacı hakaretçi üye daha gelmişş. :işsiz:

Ben 33 yaşına kadar dokunamadığım hayvanlarla bu kadar bağ kurduysam demek ki gerçekten yoğun birsey yaşıyorum.. herkes haklı ama zarar veren yada nefret kusan yada aman tüy aman hav diye saçma sebeplerle karşı çıkanları kabul edemem biz çok kötü olmaya başladık bu konuda anlaşamıyoruz kiracı ev sahibi konusunda anlaşamıyoruz bir ara kk da favori konu bebek sevme üzerindeydi covid 19 çıktı kavga bitti ama neler gitti orta yol bulamıyoruz beni en çok bu üzüyor. Ben 34 yaşındayım ama çocuklara baktıkça içim yanıyor ne olur iyilikten vazgeçmeyecek çocuklar yetiştirelim ne olur empatinin ne olduğunu unutmayalım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X