- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.257
- 398
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
ben onları asla yapmam..canım ya sorma kozmik beden temizliği yapıyorum.ahmet maranki anlatıyor ya sık sık onu yapmaya çalışıyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba diye aklıma gelmiyor değil.
hiç protein yok çünkü..hayvansal gıdalar yasak
bir de malum günüm yaklaştığı için canım tatlı istedi çok,2 hurma 1 incir yedim.bunlar serbest zaten
ya bakma benim etrafımda da yapanlar var 1-2 kişi çok iyi oluyor dediler o yüzden giriştim ama kafam çok karışık..bir de her sabah lavman var ama ben onu yapamam,7 günde 2 sefer yapsam yeter diye düşünüyorum. ama yine de çook tedirginimben onları asla yapmam..
Onlar çok iyi bir uzmanla yapılsa bile bence çok yanlış bir tanıdığımız senin yaptığına benzer bir şey yapıyor 7 gün sadece 1 bardak su ile oruç tutup 7 gün sonunda 1 bardak zeytin yağı içmişti. Adamın içinde ne varsa çıkmiıştı amma velakin adamı hastaneye zor yetiştirdiler..
bilmediğin işe kalkışma stati sonra sağlığından olursunya bakma benim etrafımda da yapanlar var 1-2 kişi çok iyi oluyor dediler o yüzden giriştim ama kafam çok karışık..bir de her sabah lavman var ama ben onu yapamam,7 günde 2 sefer yapsam yeter diye düşünüyorum. ama yine de çook tedirginim
günaydın
22/12/2014
kahvaltı
canım hiç bişi istemedim
büyük kupa maydanozlu form cayı içtim.
ara ögün
2avuc fındık
öğlen
2avuc fındık. yemek yiyesim yok
ara ögün
1tane elma
akşam
2yemek kaşıgı dövme corbası
3-4 yemek kaşıgı salata
1biber dolma
ara ögün 2avuc fıstık
3yemek kaşıgı meyve salatası
gün boyu 2-3 bardak form cayı içtim.
1,5lt su içtim
10-15dkka hareket yaptım
kilo almışım feci. vermem gerek dostumama yememişsin ki doğru dürüst hiç.Hasta olma sonra.
meyve niye yok kuzum22/12/2014
sabah .........................4 bardak çay..3 dilim ekmek...tereyağında yumurta ,zeytin
öğle yemeği................atıştırdım abur cubur
akşam..........................4 tane içli köfte(kızarmış) v.b
unutuyorum meyve yemeyimeyve niye yok kuzum
alıştır kendini panpa.unutuyorum meyve yemeyi
bende evlenmeden önce çok yerdim...sonra noldu bana bilmiyorum..alıştır kendini panpa.
evlenmeden önce bende öyleydim.
eşimle cay sonrası yiye yiye alıştım
bende evlenmeden önce çok yerdim...sonra noldu bana bilmiyorum..
twister ile yaklaşık 15 dakika döndüm bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?