- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.065
- 598
- 38
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
spor olarak da sabah kalktığımda 30,akşam yatmadan 50 kere zıpladım..ve 10 dk twister yaptım
ee napiim enerjiyi ancak öyle atıyorumzıplamış bide deli kızzzzz
olabilir.ee napiim enerjiyi ancak öyle atıyorum
şaka bir yana ip atlamak,zıplamakla ilgili bir yerde okumuştum vücutta hücreler daha salık ve relax takılıyorlar,ama zıplayınca onlar kendine geliyor ve toparlanma ihtiyacı duyuyorlar diyordu.tam anlatamadım ama buna benzer birşeydi.
sıkılaşmaya ve selülite acayip faydası varmış
haftanın belirli bi günde tartılıp. kilo bildiriminde bulunalım.kar kilo bildirimlerini hangi gün yaparız ki?
bir de ne kadar sıklıkla tartılmalı sence,ben bazen günde sefer bile tartılıyorum
15 gün uzun olur benceolabilir.
bende başlıcam sporada tam başlıcam ama.
30 dkk koşu bandı 20dkka falan hareket vs.
iyi zayıflamıştım ben
haftanın belirli bi günde tartılıp. kilo bildiriminde bulunalım.
isterseniz 1 hafta. isterseniz 15 gün. ben cogunluga uyarım yani.
her gün tartılma kuzum. haftada bir kafidir
olur panpa15 gün uzun olur bence
haftada bir tartılalım ve o gün bildirim yapalım o zaman
canım sana faydası olacak bir tarif vermek inan beni çok mutlu ettiSelam kızlar nerden başlasam bilemedim ama sanırım parkbyull un arkasından gelmiş gibi oldum bu hafta Dukan ekmekle tanışmami sağladı da
Ismim havva 25 yaşındayım diş hekimliği son sınıfım bebeklik dönemi dışında hep kiloluydum her diyetim pazartesi kahvaltıda başlayıp aynı gün öğlen bitti :) bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum24unde siteye kayıt oldum 27.01.2014de 117.7kg ile diyete başladım o pazartesi yi de hiç unutmam kararlıydım aslında ama o ilk gün 5tane içli köfte yedim öğlen akşam da ıskender yedim kola içtim :)) ve gün 13. Takıma katıldım ilk 6ay çok çok iyi gitti 20kilo civarında verdim sonra 4ay kadar bıraktım vize final but döneminde 6kilo aldım 1.9.2014de tekrar başladım ve 29 kilo verdim aslında alıp verdiklerimide hesaba katarsak 35 kilo vermişimdir
İşin asıl özü her diyeti araştırdım ama hiç birini de uygulamadım çünkü uygulma imkanım yok tüm gün okuldayim
O değilde ben de katılabilir miyim aranıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?