• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canı sigara çeken ve bu yuzden kıvranan var mı?

Anneligi soegulayacak olduk mu ohoo sirf sigara icmemek degil yani olay. Sigarayi asla savunmuyorum yanlis anlasilmasin. Sadece dort dortluk insan yoktur buna dikkat cekmek istiyorum. Konu cok eski sanirim sizin bebisler buyumustur kizlar Allah bagislasin iyidir durumlar umarim. Ben de sigara ile savasan bir anne adayiyim umarim basarabilirim :)
Bildirim gelince okudum canim..benim kızım 8 yasinda şimdi cok şükür sagligi yerinde..Rabbim saglikli sıhhatli evlat versin sanada

6 aydan beri çocuk istemeye başladık ve o günden beri içmiyoruz. Aynı gün eşimle bıraktık inşallah tekrar başlamayız, ara sıra canım çekiyor özellikle kahve içerken ve et yedikten sonra. ama aklıma sigara içtiğim günlerdeki bulantılarım iştahsızlığım geliyor sırf bu yüzden başlamasam iyi olur. Erkekler bebek için sigara içmeme işini sadece kadına has zannediyor ama babanın içtiği sigara da etkiliyor o yüzden eşin içiyorsa o da bıraksın bu sayede senin de canın daha az çeker belki

17 yıldır sigara içiyorum. Her gün 1 pakete yakın içiyordum. Pazar günü hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım. Ara ara canım istiyor ama bebeğim herşeyden daha önemli onun sağlığıyla oynayamam.

Back
X