- 22 Ağustos 2015
- 29.771
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.874
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.981
Ohh ellerine sağlıkk bende bugün börek yapmayı düşünüyommGozlemeleri yaptim 1 dilim yedim daha biraktim pisirirjen doydum zati :)
Sagol canim.. sana da kolay gelsin bakalimOhh ellerine sağlıkk bende bugün börek yapmayı düşünüyomm
Ya yasak gelmesi lazim gunlerdir ayni konu kimse birbirine oyle laflar etmemeli bu ne yaMesajlarima bak gorursun canim. Ya aman provakasyon yine ne olablir. Kiz ortaya atti atesi alan aldi.. ama haddi asanlar oldu. Argoluga kufure gerek yok.. edebsizde olunsa karsindakine edeble gostermeye calisicaksin. Sokak agziyla konusmanin manasi yok canim neysem artik ya yapck bsy yok :)
Super olmuslar afiyetler olsun sana ve abimizeGozlemeleri yaptim 1 dilim yedim daha biraktim pisirirjen doydum zati :)
Valla dallasa döndü.. amannnn nur nettsweeen bossss.. sen koşssssssssYa yasak gelmesi lazim gunlerdir ayni konu kimse birbirine oyle laflar etmemeli bu ne ya
Beraber olsun kuzumSuper olmuslar afiyetler olsun sana ve abimize
H M cabuk gel buraya hangi konudasin bi bakiyim hele neler dedin uslu dur gel nergiss gisssss gissss giss cagir hatceyi yav
Bende cok severim o tarz gozleme katmer ama isde pco hemencecik etkiliyoBeraber olsun kuzum
Uslu durmus seviyelidir bizim kizimiz cemkirmez aslaGeç kaldim
NolducanimiSinirlendim...
Orayi unutuyorum canim ya tuhN nur mawish oh iyi yapmisin canim arada tatil yapmak lazim ,H M gözlemeler güzel gözüküyor eline sağlık yemedigin için tebrikler ,bdv te fazla takilma aman diyim , Gul-i zar T Tatlianne20 kolay gelsin kizlar hepten ise güce dalip bizi unutamyin miss ve nur dua topigine bildirim yapmamissiniz galiba bugunu ve dünü toplamda 800 ya musavvir cc okuyup bildirim yapmaniz gerekiyor
Yok yok biliyom bdv ye çoktan gitmiş ben geleseiye demek istedimUslu durmus seviyelidir bizim kizimiz cemkirmez asla
noldu kim uzdu bebisSinirlendim...
Dun sana okundu bugünde misse okunuyorOrayi unutuyorum canim ya tuh
He gitmis bdv cok fena yaYok yok biliyom bdv ye çoktan gitmiş ben geleseiye demek istedim
Aynen tehlikeli oralar..He gitmis bdv cok fena ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?