- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.021
canım liste başladı artık bu bitsin diğerine katılırısn etiketlesmiştim senı de ama katılırım yazmadığın için eklememiş arkadaşDua nerde bende okuyayım yasin bugün
Nergis biliyodu bi cocuk hastaydi sanirimDua nerde bende okuyayım yasin bugün
ha onu mu soruyon sen dualarımız sizinle de kaan bebek diye başlıyor yazık kzuya ya daha çok küçük hayati riski varmışNergis biliyodu bi cocuk hastaydi sanirim
Ben degil canim tatlianne yasin diyince onumu siruyoki dedimha onu mu soruyon sen dualarımız sizinle de kaan bebek diye başlıyor yazık kzuya ya daha çok küçük hayati riski varmış
yok anladın canımBen degil canim tatlianne yasin diyince onumu siruyoki dedim
Kuzm bizim için dua sandım onuda okurumTatlianne hangini sordun canim
hee sen başka yerlerde gez gez.. buraya uğramaleylmira orasi paylasim alani yazamadim. Evet tatile cikmissin sende :):) banlandigini görmüstum
Evet canım "puf puf pembe kazak" yaktı bizi. Ben yine erken döndüm daha dönemeyenler varleylmira orasi paylasim alani yazamadim. Evet tatile cikmissin sende :):) banlandigini görmüstum
Bida liste olcakmis ona katil mutlaka tatlimKuzm bizim için dua sandım onuda okurum
Nereymis ora canim nere gitmishee sen başka yerlerde gez gez.. buraya uğrama
Iyidir datlum bn de yeni girdim kizceler napar ne eder dedimKuzm napiyoniz bakem
Tamm canimBida liste olcakmis ona katil mutlaka tatlim
Aman aman ne pembe kazakti yaa yine vardi oyle bi konu aman deyim yazmayin .Ama yorumlarin guzeldi bosuna yattin mapisi bacimEvet canım "puf puf pembe kazak" yaktı bizi. Ben yine erken döndüm daha dönemeyenler var
Bende büyük halim seriliydi her kiri gösteriyor baya çıkmıyor onu verdim yikamaya kendim yikiyordimda bizimki dedi kaldir serme ortaya attim bitane içeriyi temizledim ustende öbür taraflari yarın da öbür yerler yapacam şimdi oturdumIyidir datlum bn de yeni girdim kizceler napar ne eder dedim
Bidaha mi çıktı o koniAman aman ne pembe kazakti yaa yine vardi oyle bi konu aman deyim yazmayin .Ama yorumlarin guzeldi bosuna yattin mapisi bacim
Ooo kizlar pek bi hamaratsiniz hepiniz temizlik ettiniz bi bn kaldim pasakliBende büyük halim seriliydi her kiri gösteriyor baya çıkmıyor onu verdim yikamaya kendim yikiyordimda bizimki dedi kaldir serme ortaya attim bitane içeriyi temizledim ustende öbür taraflari yarın da öbür yerler yapacam şimdi oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?