- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.961
Canim cok sagolasin daha iyi cocuk dinlrndim.Nerde berceste hayirdir bdv de demeH M cıslardan daynamayıp yemedin dimi güveniyorum sana N nur mawish kuzum nasıl oldun,dinlendın mi, bebibişin daha iyiymiş sevindim @Tatlianne20 temizlik bitti mi tatlıs Gul-i zar kız arada mola ver molaa boş kalıyor bak buralar ben şimdi çıkıyorum arada uğrayın
Can o m kakktım iş yapıyorum evi temizledim oturdum işin başına napimH M cıslardan daynamayıp yemedin dimi güveniyorum sana N nur mawish kuzum nasıl oldun,dinlendın mi, bebibişin daha iyiymiş sevindim @Tatlianne20 temizlik bitti mi tatlıs Gul-i zar kız arada mola ver molaa boş kalıyor bak buralar ben şimdi çıkıyorum arada uğrayın
EvetCanim cok sagolasin daha iyi cocuk dinlrndim.Nerde berceste hayirdir bdv de deme
Oh maşallah bende başladım bugün haliyi verdim büyük bitane kaldıracak oni genel temizlik baslasinnCan o m kakktım iş yapıyorum evi temizledim oturdum işin başına napim
Gercektenmi tartismaya girmezsin sen ama demi
İyi yapıyon canım benim valla insanın evi temiz olunca herşey hoş geliyoo güzel geliyooOh maşallah bende başladım bugün haliyi verdim büyük bitane kaldıracak oni genel temizlik baslasinn
Aynen kız ferah huzur oluyoe daginik olsa bile bunalım geçiriyor insan
Bitirde gellVeee ben temizliğe başlar hoşçakalın görüşmek üzere
Yok ya tartismadim niye tartisiyim canim guzellikle yazdim kimseyle yaris yapmak degilki amacimGercektenmi tartismaya girmezsin sen ama demi
Hah iyi bari bnde opusmeli bi konu var ona bakiyorum yine baslamislar .Bi uye kufur etmis onu sikayet etmisler savciliga yuru filan yazmislarYok ya tartismadim niye tartisiyim canim guzellikle yazdim kimseyle yaris yapmak degilki amacim
Ben ordaydim isteHah iyi bari bnde opusmeli bi konu var ona bakiyorum yine baslamislar .Bi uye kufur etmis onu sikayet etmisler savciliga yuru filan yazmislar
Gormedim seni ama bn sonlara bktimBen ordaydim iste
Mesajlarima bak gorursun canim. Ya aman provakasyon yine ne olablir. Kiz ortaya atti atesi alan aldi.. ama haddi asanlar oldu. Argoluga kufure gerek yok.. edebsizde olunsa karsindakine edeble gostermeye calisicaksin. Sokak agziyla konusmanin manasi yok canim neysem artik ya yapck bsy yok :)Gormedim seni ama bn sonlara bktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?