- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.261
Ahahah herşey var bendeBen sana şair mübarek dedim ya sende Içinde tutmayıp hemide iyi şarki söylerim dedin yani
Yok canim ya yazmam cok okurum aksine de.. sorun vardi zaten degsitiricem yarin kismetse..Okadar yazmaktandır
Kitab okuyun canim gunun belli saatleri mutlaka bir sayfada da olsa faydalanabileceginiz kitablar okumaliyiz.. ufkunuzu acmali zhnmizi calistitmaliyizÇok nadirr arada dini kitaplar okuyorum canım benim
Sen dunyayi yesen niye yedin denmez bosuna haksizlik ettirme bize :):)Ben kizartma ekmek yedim yağ beynir üzerine bugün formumdayim düzenli yemek:):)
Kız acil degistir bizim pederin de oledi baya şişti sonra verdi camı kurmuşlar bahane yapti adam benim cam kırık değil di dedi para için icten kırılmış dediler şikayet etti yeni sorun çıkar değiştirYok canim ya yazmam cok okurum aksine de.. sorun vardi zaten degsitiricem yarin kismetse..
AyNn canımm benim doğruu aslinda ama çok fazla vaktim olmuyoKitab okuyun canim gunun belli saatleri mutlaka bir sayfada da olsa faydalanabileceginiz kitablar okumaliyiz.. ufkunuzu acmali zhnmizi calistitmaliyiz
Ahahahah kız dur biraz nisbet yapaim dedimSen dunyayi yesen niye yedin denmez bosuna haksizlik ettirme bize :):)
Yok yeni batarya alicam kendim takicam zaten ondan bi sktnı olmaz bu 2ncu bataryaKız acil degistir bizim pederin de oledi baya şişti sonra verdi camı kurmuşlar bahane yapti adam benim cam kırık değil di dedi para için icten kırılmış dediler şikayet etti yeni sorun çıkar değiştir
Tatli anne sende ne var ne yok kitab konusundaAhahahah kız dur biraz nisbet yapaim dedim
Kız ben çok okurdum yani nadir evlenince okumadim konuşmalar saçma liom bazen okumak lazım adamda oku diyo dilini düzelt diyo: )Tatli anne sende ne var ne yok kitab konusunda
Yok yeni batarya alicam kendim takicam zaten ondan bi sktnı olmaz bu 2ncu bataryatelefonu 5 senedir kullaniyorum onunds beyni dayanmiyor nabican
Dilini duzelt derken şivemi var canim.. dini kitablar oku yada baska guzel kitablsr.. hem nasihat alir hem kendini gelistirir hemde fayda sglarsin insallah.. zaten ilk ilmi yapman gerekenleri ogrenerek almaliyiz..Kız ben çok okurdum yani nadir evlenince okumadim konuşmalar saçma liom bazen okumak lazım adamda oku diyo dilini düzelt diyo: )
Aynen kuzm yok kelimeleri yutuom eksik soyluyom yada farkli bazen bizimkide kızıyor :)Dilini duzelt derken şivemi var canim.. dini kitablar oku yada baska guzel kitablsr.. hem nasihat alir hem kendini gelistirir hemde fayda sglarsin insallah.. zaten ilk ilmi yapman gerekenleri ogrenerek almaliyiz..
Hedefimiz olmali. Kendimizi gelistirmeliyiz bir gun diger gune benzememeli..Aynen kuzm yok kelimeleri yutuom eksik soyluyom yada farkli bazen bizimkide kızıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?