Yok canim ya yazmam cok okurum aksine de.. sorun vardi zaten degsitiricem yarin kismetse..
Kız acil degistir bizim pederin de oledi baya şişti sonra verdi camı kurmuşlar bahane yapti adam benim cam kırık değil di dedi para için icten kırılmış dediler şikayet etti yeni sorun çıkar değiştir

Yok yeni batarya alicam kendim takicam zaten ondan bi sktnı olmaz bu 2ncu batarya telefonu 5 senedir kullaniyorum onunds beyni dayanmiyor nabican

Kız ben çok okurdum yani nadir evlenince okumadim konuşmalar saçma liom bazen okumak lazım adamda oku diyo dilini düzelt diyo: )
Dilini duzelt derken şivemi var canim.. dini kitablar oku yada baska guzel kitablsr.. hem nasihat alir hem kendini gelistirir hemde fayda sglarsin insallah.. zaten ilk ilmi yapman gerekenleri ogrenerek almaliyiz..

Dilini duzelt derken şivemi var canim.. dini kitablar oku yada baska guzel kitablsr.. hem nasihat alir hem kendini gelistirir hemde fayda sglarsin insallah.. zaten ilk ilmi yapman gerekenleri ogrenerek almaliyiz..
Aynen kuzm yok kelimeleri yutuom eksik soyluyom yada farkli bazen bizimkide kızıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…