- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.241
Gece yatarken bitane iciyorum ema etki etmiyo sanirim 500 luk ya iki tane icsem mi diyorum sonra vazgeciyorumGlifora devam dmi.
Kuzum icenler var ama ilac konusu dikkat ister simdi ne desem bilemedim etki etmiyo diye dusunme ediyordur elbet.. bolerek yapsan sorun olmaz da birden de iceblirmsn bilmem icenler varGece yatarken bitane iciyorum ema etki etmiyo sanirim 500 luk ya iki tane icsem mi diyorum sonra vazgeciyorum
Bem glifor içtiğim zamanlar 1000mg dı sabah akşam içerdimKuzum icenler var ama ilac konusu dikkat ister simdi ne desem bilemedim etki etmiyo diye dusunme ediyordur elbet.. bolerek yapsan sorun olmaz da birden de iceblirmsn bilmem icenler var
Gece yatarken bitane iciyorum ema etki etmiyo sanirim 500 luk ya iki tane icsem mi diyorum sonra vazgeciyorum
Daha baslamadim aksama sarma sariyorum simdi ,ben 850lik sabah aksam iciyoeum Yam etki yapmadi ben deNergis nerede yine mi temizlik ediyoki
Hemide oruçluyum tabirini açıklayayim
öhhö öhhö
Adamın birisi namaz kılıyormus ordan birisi demişki bu öyle ibadetli söyle ibadetli vs. Odam sabredemiyor Hemide oruçluyum diyor( namazı bitirneden mi yoksa bitirince mi emin olamadım eksikliği anlatmayayım. Akşam eşime sorar konuya açıklık getiririm Bu arada bu olay gerçek.)
Nerdesiniz lenn
Vaalla bilmiyorum kizlar doktor azar azar verdigi icin bende bu ay baslarim belkim.. ben ne desem bos.. bi kontrole gitse iyi olur aslidnaDaha baslamadim aksama sarma sariyorum simdi ,ben 850lik sabah aksam iciyoeum Yam etki yapmadi ben de
Ahh kıyamam yaaaMiss nabalim bacim evle isle gucle ugrasiyoz bugun enerjim yok enerjimi caldilar ucurtmayi vurmasinlsr
Miss kitab okuyormusun hic?Ahh kıyamam yaaa
Okadar yazmaktandırHalk acliktan mecalsiz... yazmak icin parmaklara güç gitmiyor.
Bu arada benm batarya şiş patlayacak
Çok nadirr arada dini kitaplar okuyorum canım benimMiss kitab okuyormusun hic?
Bende bugun yemek icin yedim sanirim.7 zeytin 10 dal maydanoz bi iki lokma ekmek baskada bisey yrmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?