- 22 Ağustos 2015
- 29.771
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.876
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.221
Temizle temizle yine temizle.Yok bacim geç yattim gec kalktım
Yeni başlıyacagim
Hayirli musmutlu gun olsun insaAllah
- Arkadaşlar olmadan, hayatın bir anlamı olmaz. Bir sevgi olmadan, kalpte huzur olmaz. Bir hikâye olmadan, bir film olmaz ve benden bir günaydın mesajı almadan, güzel bir gün olmaz! Günaydın…
bacilarrr - N nur mawish
Dil-i bitab H M Gul-i zar S Sifayildizi
Saol canımm cansın
- Arkadaşlar olmadan, hayatın bir anlamı olmaz. Bir sevgi olmadan, kalpte huzur olmaz. Bir hikâye olmadan, bir film olmaz ve benden bir günaydın mesajı almadan, güzel bir gün olmaz! Günaydın…
bacilarrr - N nur mawish
Dil-i bitab H M Gul-i zar S Sifayildizi
Ahahah aynen vallahiSabaha kadar beklemeeyim dedin yani sevindim
sarkiciyim da aaa onuda demedem gecmem
Hintliller gibi kocam gelince yerim ahahha ne komikHemide oruçlusun yani
Hintliller gibi kocam gelince yerim ahahha ne komik
Oku oku telef oldum resmenKız pek bisi yazmışsınız ne ediyoniz
Güzel miş amaa2Hemide oruçluyum tabirini açıklayayim
öhhö öhhö
Adamın birisi namaz kılıyormus ordan birisi demişki bu öyle ibadetli söyle ibadetli vs. Odam sabredemiyor Hemide oruçluyum diyor( namazı bitirneden mi yoksa bitirince mi emin olamadım eksikliği anlatmayayım. Akşam eşime sorar konuya açıklık getiririm Bu arada bu olay gerçek.)
Aynen kız nerde bu halkOku oku telef oldum resmen
Halk acliktan mecalsiz... yazmak icin parmaklara güç gitmiyor.Aynen kız nerde bu halk
Hicbisey yemedinmiiiii.. kahvalti yap aksam niye yiyosun. Benim midede su dolu bidon gibi. Lıkır lıkır ..Gercekten acim bercestem cok az yedim dahada aksam yerim mide acim diye bagiriiy
7 zeytin 10 dal maydanoz bi iki lokma ekmek baskada bisey yrmedimHicbisey yemedinmiiiii.. kahvalti yap aksam niye yiyosun. Benim midede su dolu bidon gibi. Lıkır lıkır ..
Glifora devam dmi.7 zeytin 10 dal maydanoz bi iki lokma ekmek baskada bisey yrmedim
Ben sana şair mübarek dedim ya sende Içinde tutmayıp hemide iyi şarki söylerim dedin yaniGüzel miş amaa2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?