- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.401
evet başlarda normal ama ben sıkı tutmaya çalışıyorum ipin ucunu kaçırmamak lazımHelal olsun. Yok ya ben arada gidenlerin baslarda normal odlgnu dusunuyorum.
renk ver sene :)Blmiyorum suan karisik.. siskinligim cok..
Aynen oyle.. dogum gnum yaklasiyor misafirlerim geelebilir ozamana kadar sıkmalıymki yiyebileyimevet başlarda normal ama ben sıkı tutmaya çalışıyorum ipin ucunu kaçırmamak lazım
heee doğum günü diyon pasta börek kurabiye tatlı diyonAynen oyle.. dogum gnum yaklasiyor misafirlerim geelebilir ozamana kadar sıkmalıymki yiyebileyimkismetse insallah
24.. kiz okadar olamam anam neettin sen canim.. bu donemim.zaten surer bi sure.. gecsin ki rahatliyim..heee doğum günü diyon pasta börek kurabiye tatlı diyono zamana 69 olma şartı koyalım mı 27 ocak de mi
haftada 2 veririm dedin24.. kiz okadar olamam anam neettin sen canim.. bu donemim.zaten surer bi sure.. gecsin ki rahatliyim..
olursun bence böyle gidersen:)) nergiz canim belkim.olurum kimblirkiii.. 20 gun var.. blmiyom olablirmiyim bakicmmmm canim
Hosgeldin Kuzm uyku yok bugün yine sen ne ediyonKizlar uzun yoldan geldim tee kacinci sayfalari okudum geldim naparsiniz
Ay pardon abla kusurunuzu af göre: )Tatliana sende yav hehe yi bari demisin senide doveyim nasilsa bnden guccuksunuz
Hosbuldum tatli ne edeyim isde sipa uyutuyorum uymucam korkuyorum uyumaktan diyi cins yavrimHosgeldin Kuzm uyku yok bugün yine sen ne ediyon
Ay pardon abla kusurunuzu af göre: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?