Canım benim kendimi hayal ediyorum da :) tatlı bu günler be hızlan buyuyorlar
Oo hemde nasil canim daha dun gibi aglayan sizlayan bn evlat hasreti icin olmuycak diye dusunurken Rabbim nasip etti buyuyolar be canim .Sizlerde tadin insAllah en yakin zamanda

Napalim yavaş yavas temizliğe giriştim arada burda sohbet yemek falan geçti vakit sen naptin kilo almışsın dir 2 kilo bugün
Iyi iyi mis gibi oldu evleriniz.Yok canim yemedim komsum ilk defa bni oyle diyette gordu sen ciddisin galiba dedi inanamadi gacitekrar tekrar dedi durdu kiz ye bisolmaz diye baya sasirttim onu.Hayatimda ilk defa diyete girdim nekadar surer bilmiyom

Iyi iyi mis gibi oldu evleriniz.Yok canim yemedim komsum ilk defa bni oyle diyette gordu sen ciddisin galiba dedi inanamadi gacitekrar tekrar dedi durdu kiz ye bisolmaz diye baya sasirttim onu.Hayatimda ilk defa diyete girdim nekadar surer bilmiyom
Aman haa bozma kararini seni busene 10 kilo verdircez bu gazla devam

Yok canim pcolularda oluyo genelde seker hastaligina bi adim kaliyo dikkat etmezsek pankreas la ilgili bisry yedigimiz sekerli unlu seyler yag olarak kaliyo filan baya uzun anlatamadim
Anladim sayıldı Kuzm inşallah düzelir atlatirsin veya bu mucize verirsin kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…