- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.421
Canım benim kendimi hayal ediyorum da :) tatlı bu günler be hızlan buyuyorlarHosbuldum tatli ne edeyim isde sipa uyutuyorum uymucam korkuyorum uyumaktan diyi cins yavrim
Ay doveceksen döv yaaa korkularla yaşatma şimdiden alistir beni yoksa çok dayak yerimbilemem dusunmem lazim
Oo hemde nasil canim daha dun gibi aglayan sizlayan bn evlat hasreti icin olmuycak diye dusunurken Rabbim nasip etti buyuyolar be canim .Sizlerde tadin insAllah en yakin zamandaCanım benim kendimi hayal ediyorum da :) tatlı bu günler be hızlan buyuyorlar
Aa dayak manyagi cikti datlumAy doveceksen döv yaaa korkularla yaşatma şimdiden alistir beni yoksa çok dayak yerim
Napalim yavaş yavas temizliğe giriştim arada burda sohbet yemek falan geçti vakit sen naptin kilo almışsın dir 2 kilo bugünNeler yaptiniz bakalim
Inşallah kuzm aminnOo hemde nasil canim daha dun gibi aglayan sizlayan bn evlat hasreti icin olmuycak diye dusunurken Rabbim nasip etti buyuyolar be canim .Sizlerde tadin insAllah en yakin zamanda
Tabiki de stresine derman bende vur ki aklım yerine gelsinAa dayak manyagi cikti datlumdoverim kuzum yeterki iste stres ataeim hem
Iyi iyi mis gibi oldu evleriniz.Yok canim yemedim komsum ilk defa bni oyle diyette gordu sen ciddisin galiba dedi inanamadi gaciNapalim yavaş yavas temizliğe giriştim arada burda sohbet yemek falan geçti vakit sen naptin kilo almışsın dir 2 kilo bugün
Ayy canim kiyamam hic vururmuyum datluuumTabiki de stresine derman bende vur ki aklım yerine gelsin
Aman haa bozma kararini seni busene 10 kilo verdircez bu gazla devamIyi iyi mis gibi oldu evleriniz.Yok canim yemedim komsum ilk defa bni oyle diyette gordu sen ciddisin galiba dedi inanamadi gacitekrar tekrar dedi durdu kiz ye bisolmaz diye baya sasirttim onu.Hayatimda ilk defa diyete girdim nekadar surer bilmiyom
Senden korkulurAyy canim kiyamam hic vururmuyum datluuum
Ah datlim keske verebilsem veremiyorum insulin direnci var gitmiyo kilolarAman haa bozma kararini seni busene 10 kilo verdircez bu gazla devam
Inşallah kız olur birgün bu insulin iğne miAh datlim keske verebilsem veremiyorum insulin direnci var gitmiyo kilolar
Ayy o yanaklardan koparrimmm çeke cekeee gerdiririm.... yani öyle hayal etKorma kiiiz pek datliyimdir senin gibi
Yok canim pcolularda oluyo genelde seker hastaligina bi adim kaliyo dikkat etmezsek pankreas la ilgili bisry yedigimiz sekerli unlu seyler yag olarak kaliyo filan baya uzun anlatamadimInşallah kız olur birgün bu insulin iğne mi
Ayy o yanaklardan koparrimmm çeke cekeee gerdiririm.... yani öyle hayal et
Anladim sayıldı Kuzm inşallah düzelir atlatirsin veya bu mucize verirsin kilolardanYok canim pcolularda oluyo genelde seker hastaligina bi adim kaliyo dikkat etmezsek pankreas la ilgili bisry yedigimiz sekerli unlu seyler yag olarak kaliyo filan baya uzun anlatamadim
Aaa geri vereim hemen yapıştırdım eskisinden eser yok ama idare ederhayal ettimde bi yanagim elinde kaldi datliiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?