- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.441
Ayy canim insAllah ya sagolasinAnladim sayıldı Kuzm inşallah düzelir atlatirsin veya bu mucize verirsin kilolardan
Tişkur ederim canumAaa geri vereim hemen yapıştırdım eskisinden eser yok ama idare eder
Sen uyumadin mı kız uyudun sandımAyy canim insAllah ya sagolasin
Yok canim utu yaptim sogan kurumu kaynattim geldimSen uyumadin mı kız uyudun sandım
Tişkur ederim canum
Tişkur ederim canum
Hmmm iyi etmissin canım bende yarın yaparım utulerimu hamilelik sitesinde takılıyorum önceki takıldığım site düşük yapınca bıraktım şimdi biraz morel oldu bu ay inşallah nasip eder rabbimYok canim utu yaptim sogan kurumu kaynattim geldim
InsAllah canim fazlada okuma kafaya takiyo insan bn uye olmadan once cok okurdum pcoyla ilgili seyleri cocuk olmadan tabi cok etkilenirdim .Senin sorunun varmiydi tatliHmmm iyi etmissin canım bende yarın yaparım utulerimu hamilelik sitesinde takılıyorum önceki takıldığım site düşük yapınca bıraktım şimdi biraz morel oldu bu ay inşallah nasip eder rabbim
Yok kzum hamis kalabiliyomInsAllah canim fazlada okuma kafaya takiyo insan bn uye olmadan once cok okurdum pcoyla ilgili seyleri cocuk olmadan tabi cok etkilenirdim .Senin sorunun varmiydi tatli
Iyi barim datlim guzel haberlerini aliriz insAllahYok kzum hamis kalabiliyom
Insallah canim.. ya dogum gunum derkene yani o gun kacamak yaparim ufak defek ole bisey yiceeemden degil canimolursun bence böyle gidersen73sün zaten en kötü 70 olursun bana kalırsa
Evettt ayktayımmm yatmadımmm yatamadımOoo uyumayanlarrr vaaar
He heeee birileri bize gözetliyoooGul-i zar giz bizm avratalr uyunamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?