- 22 Ağustos 2015
- 29.772
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.880
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.521
Eveeet ben gunduz uyumayi sevmem 6 bucukta ayaktayim gece ayakta durmayi sevmemSana uykucu diyelim her türlü yatıyor adam
Himm anladim canm.ben hic birini kullanmiyorum ya buraya girmesemde kullanmiyodumYok face instgram
Eveeet ben gunduz uyumayi sevmem 6 bucukta ayaktayim gece ayakta durmayi sevmem
Yok ya buda normal kuzum etmeoooo cok uzun degilmiya
Bende gündüz işler bitecek dinlenecem ama misafir vardi yorgundum dinlemeyim düzene girer bide temizlik başladım öğlenden basliyom yemek falan oturuomEveeet ben gunduz uyumayi sevmem 6 bucukta ayaktayim gece ayakta durmayi sevmem
en ideali 1 saniyeYok ya buda normal kuzum etme
Bekarken erkenden yatardm odam salondaydi mecbur bizimkielre tv yi kapatinda uyuyayim derdm onlarda bu saattemi diye hep kizardi
Hadi kiz hihen ideali 1 saniye
Tamam hayirli geceler canim allah rahatlik versn hepinizeeeOptum kizlar sizi derken tel kapaniyo bay bay Allaha emanet olun
Hayırlı cumalar canım
Amin ecmain. Hayirli cumalar..
Hee oyle mi demisim ne zaman demisim niye demisimNergis gozumden kacmadi şu mavis demisin bana bi ara doveyim seni
Vaaaaaavv maviş tebrik ediyorumIyi iyi mis gibi oldu evleriniz.Yok canim yemedim komsum ilk defa bni oyle diyette gordu sen ciddisin galiba dedi inanamadi gacitekrar tekrar dedi durdu kiz ye bisolmaz diye baya sasirttim onu.Hayatimda ilk defa diyete girdim nekadar surer bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?