- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.481
Ahaha allah nediyim sende benim gibi gizleVarrrr yatamadııı nağimm kakkıyoo 4 saat tatsa yetiii ona ama bana yetmii
Latif doganin hele nolur te te turkusu gibimiBenim herufunde sesi tee oturma odasina geliyo amanin hor horda hor ho
Uuu daha fena her turlu turku caliyo adamLatif doganin hele nolur te te turkusu gibimi
Hay allahim ya. Gunduz ayri durmak neyse de gece gece ayri durmak nedir deli seni ikinizdd ayaktasiniz bide uyusa neyseLaaa yanımda deüilll hem ben o gelince burdan çıkıyom youtube giriyom hahahahha
Esler bilmiyo uyeligimizi heeeyNapimm kızzz
Laaa demin yan yanaydıkk yiteerrrrHay allahim ya. Gunduz ayri durmak neyse de gece gece ayri durmak nedir deli seni ikinizdd ayaktasiniz bide uyusa neyse
İvett çaktırmaaaEsler bilmiyo uyeligimizi heeey
Aynen benimki burda olmadigimiz zaman cikip yaptigimda telefonumu eline alir ama kendi biseyler bakar google flan girer benm ne yaotgmi karistirmazEsler bilmiyo uyeligimizi heeey
Git hadi gitİvett çaktırmaaa
Ya o aillere bi cozum lazimKız bizim ki bi ara mail leri gördü ne bu dedi bende okuyorum sürekli ondan geliyor bildirim deidm unutumusm silmeyi sürekli silerdim 200 tane meil kapalı bildirim ama orya düşüyor nettente çıkış yapıp geçmişi silip öyle kapatırım kızdı bana kafanı böyle şeylerle bulandirma akşama kadar oku zaten bi bilse neler yapıyor bu karı o sitede koca bi ailesi var arkam sağlam yani aman duymasın öldürür
Hahahahahahdeliii ben herşeyi deve dişi bıraktım bildiri gelmii rahatımm k.k de yüklü onuda gizlemişimm sıkıntıı yookkkKız bizim ki bi ara mail leri gördü ne bu dedi bende okuyorum sürekli ondan geliyor bildirim deidm unutumusm silmeyi sürekli silerdim 200 tane meil kapalı bildirim ama orya düşüyor nettente çıkış yapıp geçmişi silip öyle kapatırım kızdı bana kafanı böyle şeylerle bulandirma akşama kadar oku zaten bi bilse neler yapıyor bu karı o sitede koca bi ailesi var arkam sağlam yani aman duymasın öldürür
Benimki eline almaz aldigindada heryeri kontrol eder deli accik bnimkiAynen benimki burda olmadigimiz zaman cikip yaptigimda telefonumu eline alir ama kendi biseyler bakar google flan girer benm ne yaotgmi karistirmaz
Taamam komutannn iyi geceler sizee öptüm hepiniziGit hadi git
Aynen Kuzm lazimYa o aillere bi cozum lazim
Acinca yine geliyo ki canimHahahahahahdeliii ben herşeyi deve dişi bıraktım bildiri gelmii rahatımm k.k de yüklü onuda gizlemişimm sıkıntıı yookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?