- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.541
Kaptim odulu oleyyy.Sagolasin nergisim dehset acim ama.Dun sabah 7 zeytin iki uc lokma ekmek yarim nar yedim.Ara olarakta bi kac findik fistik yedim,sogan suyu ictim aksama dogru.Aksamda sadece 8 tane filan mercimek koftesi yedim borek yapmistim ondan yemedim.Cayla beraberde uc cig findik iki uzum 10 cekirdek yedim cok acim imdaaatVaaaaaavv maviş tebrik ediyorumharikasin ödülü hakettin
Hayırlı cumalar bende yataldaim kalakamiom gönül kalk diyor vücut hayal da yemek de yemedim bendeeeeHayirli cumalar herkese bol dua ile insaAllah...
Ben uyuyamadim gece ya 8 den sonra biraz dalmisim niye uyuyamadim bilmiyorum.Kalk tatli kagvalti yapakHayırlı cumalar bende yataldaim kalakamiom gönül kalk diyor vücut hayal da yemek de yemedim bendeeee
Kalktım Kuzm komşuya geldim bisi yemedim dahaBen uyuyamadim gece ya 8 den sonra biraz dalmisim niye uyuyamadim bilmiyorum.Kalk tatli kagvalti yapak
Abbowwww 8 tanemiKaptim odulu oleyyy.Sagolasin nergisim dehset acim ama.Dun sabah 7 zeytin iki uc lokma ekmek yarim nar yedim.Ara olarakta bi kac findik fistik yedim,sogan suyu ictim aksama dogru.Aksamda sadece 8 tane filan mercimek koftesi yedim borek yapmistim ondan yemedim.Cayla beraberde uc cig findik iki uzum 10 cekirdek yedim cok acim imdaaat
:):)gene açsin.Kalktım Kuzm komşuya geldim bisi yemedim daha
Kiz nettin yataktan kosarak komsuya mi gectinKalktım Kuzm komşuya geldim bisi yemedim daha
Ama baska hic bisey yemedim canim kucuk yapiyorum bide bnAbbowwww 8 tanemi
Bn hayatimda hic diyet yapmadim hadi bakalim nereye kadar giderAbbowwww 8 tanemi
Kuzum yapalim ya gercekten hedefmizde olsun bak dikkat edince bile duzene giriyor ornek benBn hayatimda hic diyet yapmadim hadi bakalim nereye kadar gider
Devam etsem aslinda cok hafifim sabahlari kalkinca bi rahatlik varKuzum yapalim ya gercekten hedefmizde olsun bak dikkat edince bile duzene giriyor ornek ben
Tabiki cok rahatlik.. aćlik varya vucuda gelen en guzel sey.. neden Ramazanda ofke patlamasi yasariz? Açligi tonca yemeklerle doldurdugmuz icin. SENEde bir kez olan ramazan ayi aslinda Arinma ayidirda insanlarin aclikla vucutlari ve kalblerini temizle ayidir.. ama bosalan mide habjre cok doldurulursa ne nefis terbiye tam olur ne de bedenDevam etsem aslinda cok hafifim sabahlari kalkinca bi rahatlik var
Biz napiyoruz ramazanda hurraaa kos yemege .Sunneti uygulasak aslinda hersey yoluna gircekte ah isdeTabiki cok rahatlik.. aćlik varya vucuda gelen en guzel sey.. neden Ramazanda ofke patlamasi yasariz? Açligi tonca yemeklerle doldurdugmuz icin. SENEde bir kez olan ramazan ayi aslinda Arinma ayidirda insanlarin aclikla vucutlari ve kalblerini temizle ayidir.. ama bosalan mide habjre cok doldurulursa ne nefis terbiye tam olur ne de beden
Incirleri napiyosun miss onlarida yiyomusun atmiyosun demiLeennn nedinizzz ben kalktım ortalık topland o dün yçtemizlik yapıldı silindi bugün yine sil süpür sonra incir kürü içtim sonra kahvaltı yaptım vee ayaktayımmm
Biz napiyoruz ramazanda hurraaa kos yemege .Sunneti uygulasak aslinda hersey yoluna gircekte ah isde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?