Hemde nasil vucutta sasiriyo yazik neler yiyip iciyoruz.O nohut kadar sey elinde oynatiyo bizi
Kurban oldugum Rabbim bizi nasil muazzam yaratmis aslinda.. ayaklar yuruyor kulaklar duyuyor gozler goruyor koku alabiliyorsun tadini alabiliyorsun sinir sistemleri eksiksiz.. elhamdulillah. ALLAH skntida olanlara yar ve yardimci olsun sukrumuzu arttirsin gercekten

Amiin amin.Zaten bi dusunsek kafayi yeriz her bi zerremizi ayri guzrl kalp cihazlari var bobrek cihazlari okadar calisiyolar hasta olan kisilerde amacyinede rabbimin yarattiginin yaptigini yapamiyolar.Okadar mukemmel yaratmis cok sukur

Kızz yiyom yiyom almıyomm ben evlendiğimden beri 53 kiloydu gebe kaldım aldımm yok anam kocamda herşey alıyoo ama yaramiiiii napammmmm
Ya nasil oli anlamiyom bn daha yemek yaparken kilo aliyom.Insulini yeneyim insAllah bnde yicem kilo almicamtabi kendimi kandiriyom

3 oda bi mutfak ,süpürüyom siliyom düzenliyom öyle canım işte bitmiyo miss gelse de el atsa ama nerdeeee
Bastan dizmek daha duzgun oluyor 3 kere tasindim zaten 3 bucuk senelik evliyim iclerini derleyip temizleyip girdik hep zateb cogunlukla yirttim buyuk temizlkten )

Bastan dizmek daha duzgun oluyor 3 kere tasindim zaten 3 bucuk senelik evliyim iclerini derleyip temizleyip girdik hep zateb cogunlukla yirttim buyuk temizlkten )
eve girerken biz de temizledik canım 11 ay oldu daha, ama temizlediğin gibi durmiyi ki bu ev habire batıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…