- 22 Ağustos 2015
- 29.772
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.880
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.581
Dün arkadasla konustuk hamile ya o. 7 mm biseymis diyorumki nohut kadar sey icin insanoglu ne kadar caba sarfediyorTam hatirlamiyorumda oyleydi sanirim yumurta olussun diye sacmaladim accik
Hemde nasil vucutta sasiriyo yazik neler yiyip iciyoruz.O nohut kadar sey elinde oynatiyo biziDün arkadasla konustuk hamile ya o. 7 mm biseymis diyorumki nohut kadar sey icin insanoglu ne kadar caba sarfediyor
Kurban oldugum Rabbim bizi nasil muazzam yaratmis aslinda.. ayaklar yuruyor kulaklar duyuyor gozler goruyor koku alabiliyorsun tadini alabiliyorsun sinir sistemleri eksiksiz.. elhamdulillah. ALLAH skntida olanlara yar ve yardimci olsun sukrumuzu arttirsin gercektenHemde nasil vucutta sasiriyo yazik neler yiyip iciyoruz.O nohut kadar sey elinde oynatiyo bizi
Amiin amin.Zaten bi dusunsek kafayi yeriz her bi zerremizi ayri guzrl kalp cihazlari var bobrek cihazlari okadar calisiyolar hasta olan kisilerde amacyinede rabbimin yarattiginin yaptigini yapamiyolar.Okadar mukemmel yaratmis cok sukurKurban oldugum Rabbim bizi nasil muazzam yaratmis aslinda.. ayaklar yuruyor kulaklar duyuyor gozler goruyor koku alabiliyorsun tadini alabiliyorsun sinir sistemleri eksiksiz.. elhamdulillah. ALLAH skntida olanlara yar ve yardimci olsun sukrumuzu arttirsin gercekten
Kızz yiyom yiyom almıyomm ben evlendiğimden beri 53 kiloydu gebe kaldım aldımm yok anam kocamda herşey alıyoo ama yaramiiiii napammmmmZayifsin accik yede kilo al
Ya nasil oli anlamiyom bn daha yemek yaparken kilo aliyom.Insulini yeneyim insAllah bnde yicem kilo almicamKızz yiyom yiyom almıyomm ben evlendiğimden beri 53 kiloydu gebe kaldım aldımm yok anam kocamda herşey alıyoo ama yaramiiiii napammmmm
Ya nasil oli anlamiyom bn daha yemek yaparken kilo aliyom.Insulini yeneyim insAllah bnde yicem kilo almicamtabi kendimi kandiriyom
hayır benim kür yine yarım kaldıDil-i bitab sogan kuru yapiyonmu
Aa nergis duydunmu sesimi gelmisin.Yarim birakma bak kizcam haahayır benim kür yine yarım kaldı
Birbirinizi sopalayip durmayin ayolAa nergis duydunmu sesimi gelmisin.Yarim birakma bak kizcam haa
Nergis sopayla bekliyo bizi bizde sopa alalim da bekleyelim
Nergissssssssss
valla temizlikten başımı alamıyorum bi iki güne biter o zaman ihmal etmem siziBi yankili cagiralim .Nerde bu kiz gercekten temizlik sevdasi tuttu kizin
bıraktım artık bidaki sefere inşAllah,duydum duydum tee buralara giss gisss diye geldiAa nergis duydunmu sesimi gelmisin.Yarim birakma bak kizcam haa
Ben tasindigimda evi dizmem 2 gun sürdü seninki 5 6 odami kiz benmki 4 odavalla temizlikten başımı alamıyorum bi iki güne biter o zaman ihmal etmem sizi
3 oda bi mutfak ,süpürüyom siliyom düzenliyom öyle canım işte bitmiyo miss gelse de el atsa ama nerdeeeeBen tasindigimda evi dizmem 2 gun sürdü seninki 5 6 odami kiz benmki 4 oda
Bastan dizmek daha duzgun oluyor 3 kere tasindim zaten 3 bucuk senelik evliyim iclerini derleyip temizleyip girdik hep zateb cogunlukla yirttim buyuk temizlkten3 oda bi mutfak ,süpürüyom siliyom düzenliyom öyle canım işte bitmiyo miss gelse de el atsa ama nerdeeee
senden güzel haberler gelcek benim içime öyle doğuyooo :)Yuruyuse cikicam.. yuruyim biraz ustumdeki stresi azaltir belkim.. bi uykulu karni bi goruldayan bi insanm suan belli belirsiz
İyilik canım denden ben galibaaaaa gripppp oldummmm suu varrr suuuuuEE naber kızlar sizde ne var ne yok
eve girerken biz de temizledik canım 11 ay oldu daha, ama temizlediğin gibi durmiyi ki bu evBastan dizmek daha duzgun oluyor 3 kere tasindim zaten 3 bucuk senelik evliyim iclerini derleyip temizleyip girdik hep zateb cogunlukla yirttim buyuk temizlkten)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?