- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.601
Buradyommmm geliyomm bekle taksi çağrimmm3 oda bi mutfak ,süpürüyom siliyom düzenliyom öyle canım işte bitmiyo miss gelse de el atsa ama nerdeeee
bende iyiyim canım elhamdülillah,geçmis olsun canım bol bol vitamin al (meyve ye )İyilik canım denden ben galibaaaaa gripppp oldummmm suu varrr suuuuu
bekliyom kuzumBuradyommmm geliyomm bekle taksi çağrimmm
Bakimm daha kötü olmadan hasataneye gidip serum yiyemmbende iyiyim canım elhamdülillah,geçmis olsun canım bol bol vitamin al (meyve ye )
Nergisden ogrendimBirbirinizi sopalayip durmayin ayol
Deterjanlardan eriyip bitcen yiter kizvalla temizlikten başımı alamıyorum bi iki güne biter o zaman ihmal etmem sizi
Benim karnimda ayni gece yattim gok gurluyo sandimYuruyuse cikicam.. yuruyim biraz ustumdeki stresi azaltir belkim.. bi uykulu karni bi goruldayan bi insanm suan belli belirsiz
Bilmem ki kismet vakti gelmisse olur kuzum.. belirsiz sanmam amasenden güzel haberler gelcek benim içime öyle doğuyooo :)
Valla bi isler oluyor bende anlamadimBenim karnimda ayni gece yattim gok gurluyo sandim
amin ecmainBu Gün Ettiğimiz Her Dua; Derdimize Deva, Hastalarımıza Şifa, Gönüllerimize Huzur Geçmişlerimize Rahmet Evimize Bereket Getirsin.
ciktik bi yola hadi hayirlisi olsun gur gurrrr guuurrr rrrrrrValla bi isler oluyor bende anlamadim
bana yitti de eve yitmiyi anam ne edem nerelere gidemDeterjanlardan eriyip bitcen yiter kiz
ciktik bi yola hadi hayirlisi olsun gur gurrrr guuurrr rrrrrr
Benimde oyle bi temizlik yapilcakki hic yapasim yok hele ac karnina hic istemiyo biraktim heryeri ne hali varsa gorsunbana yitti de eve yitmiyi anam ne edem nerelere gidem
Yapmami aklim cikti gecehahhhah o da mı yankı yapıyo
aç daha güzel oluyo kız dinç oluyon , yapınca bana bi ferahlık geliyor evimi daha çok seviyorumBenimde oyle bi temizlik yapilcakki hic yapasim yok hele ac karnina hic istemiyo biraktim heryeri ne hali varsa gorsun
Evet mutlaka yao nergis bak ben 6 ayda 1 duzenli yapar 3 aylik kür seklindeNergisim morum o kure devam et canim benim yarim birakma yankim gelir baak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?