aç daha güzel oluyo kız dinç oluyon , yapınca bana bi ferahlık geliyor evimi daha çok seviyorum tavsiye ederim siddetle hem spor niyetine
Inanki cok acim yiyiesimde yok.Siz sabahlari yiyebiliyosunuz bn kahvalti sevmiyom yemedim sayili uc zeytin iki lokma kepekli ekmek 3 mercemek koftesi yedim feci acim dunde az yedim .Biri yemek yapsada yesem

Inanki cok acim yiyiesimde yok.Siz sabahlari yiyebiliyosunuz bn kahvalti sevmiyom yemedim sayili uc zeytin iki lokma kepekli ekmek 3 mercemek koftesi yedim feci acim dunde az yedim .Biri yemek yapsada yesem
kendini zorla kuzum bende yiyemezdim alıştım düzenli yapınca bi de diyette kahvaltısız olmuyo :) Gel ben yapem sna oy mavişim

Nergiscim ben pazar davetliyim bide diyetteyim dedigim arkadasta davetliler smdi ona diyette ona diyette deglm nasu dicem yahu gerci dunku arkadasm anlayisladi ama bu seferkine diyemem cok ayip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…