- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.621
4 5 gün oldu en az devam edilmez ki artıkNergisim morum o kure devam et canim benim yarim birakma yankim gelir baak
Inanki cok acim yiyiesimde yok.Siz sabahlari yiyebiliyosunuz bn kahvalti sevmiyom yemedim sayili uc zeytin iki lokma kepekli ekmek 3 mercemek koftesi yedim feci acim dunde az yedim .Biri yemek yapsada yesemaç daha güzel oluyo kız dinç oluyon , yapınca bana bi ferahlık geliyor evimi daha çok seviyorumtavsiye ederim siddetle hem spor niyetine
bende yapıyorum sürekli de yarım kalıyor hep bişeyler giriyo araya aksatıyom sonrada kalıyo öyleEvet mutlaka yao nergis bak ben 6 ayda 1 duzenli yapar 3 aylik kür seklinde
Edilir kaldigin yerden devam et caktirma4 5 gün oldu en az devam edilmez ki artık
Tembelligw bak tembelligeeee..Inanki cok acim yiyiesimde yok.Siz sabahlari yiyebiliyosunuz bn kahvalti sevmiyom yemedim sayili uc zeytin iki lokma kepekli ekmek 3 mercemek koftesi yedim feci acim dunde az yedim .Biri yemek yapsada yesem
Olmaz tamamla.. fayda saglamak istiyorsan.bende yapıyorum sürekli de yarım kalıyor hep bişeyler giriyo araya aksatıyom sonrada kalıyo öyle
kendini zorla kuzum bende yiyemezdim alıştım düzenli yapınca bi de diyette kahvaltısız olmuyo :) Gel ben yapem sna oy mavişimInanki cok acim yiyiesimde yok.Siz sabahlari yiyebiliyosunuz bn kahvalti sevmiyom yemedim sayili uc zeytin iki lokma kepekli ekmek 3 mercemek koftesi yedim feci acim dunde az yedim .Biri yemek yapsada yesem
Bende yapcam artik onceden yarim birakirdim artik birakmiyorum devam insAllahEvet mutlaka yao nergis bak ben 6 ayda 1 duzenli yapar 3 aylik kür seklinde
en çok 13 gün yaptım geçendeBende yapcam artik onceden yarim birakirdim artik birakmiyorum devam insAllah
Oooy can nergis sagol kuzum geliyom dur anca kalkarim yerimden dunki dolmalardan yiriz baska bisey yapmakendini zorla kuzum bende yiyemezdim alıştım düzenli yapınca bi de diyette kahvaltısız olmuyo :) Gel ben yapem sna oy mavişim
Aa iyi yinede 15 gun zatenen çok 13 gün yaptım geçende
çorba da var gel gelOooy can nergis sagol kuzum geliyom dur anca kalkarim yerimden dunki dolmalardan yiriz baska bisey yapma
Heya oyle oldum bi kac aydir tembellik var ustumde halim yok ne ararsan varTembelligw bak tembelligeeee..
Tatli olarak muhabbetmiz olur nergisimçorba da var gel geltatlı yapardım emme diyetteyiz
Hareket olan yerde bereket olurHeya oyle oldum bi kac aydir tembellik var ustumde halim yok ne ararsan var
Hareket varda dip kosesi yokHareket olan yerde bereket oluryani hareket birazzz..
Kimi ev gistermiyor bide temizligi amaHareket varda dip kosesi yokama daha gecenlerde yaptim yine beter oldu dip kose bilem dayanmiy bnim eve
Aaa olmazNergiscim ben pazar davetliyim bide diyetteyim dedigim arkadasta davetliler smdi ona diyette ona diyette deglm nasu dicem yahugerci dunku arkadasm anlayisladi ama bu seferkine diyemem cok ayip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?