- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.661
hee sonra tüm aç kaldıklarımız boşa gitsinKizlar pazar gunu aksama kadar yiyin benden izinnnn nnnn nnnm
Gozlerm yasardi cok duygulandim suanTamam canim blki bn yemem yinede blli olmaz fena taktim kafaya kur yapcam simdi accik yagla erisin iltihap gitsin
Sende corbaya yaģ yakiyosun sanki kac yillik yaģ ole nasi erirmis remziyeee
He soganla kavuruyon once yanisogan kuru yakiyomus cano canim yaglarim bi gitsinler bnden yapistilar
Niye noldiiiGozlerm yasardi cok duygulandim suan
canım ye ye bak sonra krizin tutar daha kötü olur pazar ye bidaki pazara kadar hiçbir tatlı ısırk lokma girmesin ağzınaTamam canim blki bn yemem yinede blli olmaz fena taktim kafaya kur yapcam simdi accik yagla erisin iltihap gitsin
Yememe azmine duygulandim ne biliyim.Niye noldiii
Heeeyytttt beee kalkkk laaa bırak telii hadi kızlar kovun nurru temizlik yapsınnBenimde oyle bi temizlik yapilcakki hic yapasim yok hele ac karnina hic istemiyo biraktim heryeri ne hali varsa gorsun
nur bizi sollayacak heyyt bee maviiiş maaaviş maavişYememe azmine duygulandim ne biliyim.
Kiz 1 şiringa toz seker vurmak zorunds kaliriz bakcanım ye ye bak sonra krizin tutar daha kötü olur pazar ye bidaki pazara kadar hiçbir tatlı ısırk lokma girmesin ağzına
Iki gundur oyleyim ya zaten istahli biri degilimde tatli krizleri tutuyo bazen ama onuda asarsam cok iyi olcak.Komsuda spora yazilalim diyo beraber dahada iyi olur dedide yok dedimYememe azmine duygulandim ne biliyim.
Kiz 1 şiringa toz seker vurmak zorunds kaliriz bak
Su anda ondeyim solluyorumnur bizi sollayacak heyyt bee maviiiş maaaviş maaviş
Evde yaparsin ya biseyler.. 20 dk flan duzdn tuttur bak feridun konagin yaptogo sabah sporu hem basit hemde faydali ben hep onu bide platesi yaparmIki gundur oyleyim ya zaten istahli biri degilimde tatli krizleri tutuyo bazen ama onuda asarsam cok iyi olcak.Komsuda spora yazilalim diyo beraber dahada iyi olur dedide yok dedim
Cix cix. Cix.Su anda ondeyim solluyorumpes edersem o kotu olur
Evet yaptimi evdede oluyo yaEvde yaparsin ya biseyler.. 20 dk flan duzdn tuttur bak feridun konagin yaptogo sabah sporu hem basit hemde faydali ben hep onu bide platesi yaparm
Inanki cok acim yiyiesimde yok.Siz sabahlari yiyebiliyosunuz bn kahvalti sevmiyom yemedim sayili uc zeytin iki lokma kepekli ekmek 3 mercemek koftesi yedim feci acim dunde az yedim .Biri yemek yapsada yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?