- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.681
Yemegi halledeyim heruf gelcek yemek yokBende saat 1den sonra yaparım ama kalkar kalkmaz iş biter öyle yerimm hadi sıra sende
Yemegi halledeyim heruf gelcek yemek yok
:))deli kizAnnnaaaaaa kimse kalmadı kaldım dımdızlakkk
Yemegi yaptinmi canimHerkesler gitti
Ahahha aynen bu varamadik konuyaLaaa hepiniz beraber çıkıyonuz beraber girinizzz noliiiii haberleşiniz mii
Aynnn canıımm bwnde dua topiklerinde ve 2018 e gebe girmwk isteyenlerde dolnıyıdummm naoimmGitmedi ben gelioym siz gidiyonuz ben gidiom siz geliyonuz yada kimse yok gece ne güzel buluştuk hepimiz:):)
Napimmm heryer twmizz ohh misss oturuyoomm işde yokk akşam gelcek keyif yapıyom kahve içiyomm gece dayanamadım kek yaptımm kahveyle beraber yiyommm ohhhhEeee neler yaptiniz bugün
Daha yapiyom canim cocugu doyurdumda devam ediyorumYemegi yaptinmi canim
Kolay gelsin canim oyleyse..Daha yapiyom canim cocugu doyurdumda devam ediyorum
Kız beraber yapacaktik cikolatali kek habersiz yaptın emiiiNapimmm heryer twmizz ohh misss oturuyoomm işde yokk akşam gelcek keyif yapıyom kahve içiyomm gece dayanamadım kek yaptımm kahveyle beraber yiyommm ohhhh
Sagolasin canim sizlwr naptiniz yemekler halloldumuKolay gelsin canim oyleyse..
Kek mi vavvvv ac insanlar var burda gizla yeriz sizi bakKız beraber yapacaktik cikolatali kek habersiz yaptın emiii
Dayanamadım pudingli kek yaptımm köstebek pastaya benzedii foto koyamadımm neden bilmimmKız beraber yapacaktik cikolatali kek habersiz yaptın emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?