- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.721
Tatli senin yelek noldu kuzumKız kayboldinz geneeee
Duruyor ole bıraktığım gibi şimdi alacamTatli senin yelek noldu kuzum
Bende corba icicem sadece canimBenim evde var yemegim kuzu corba icicem bi zaten cok bsy yiyesim yok sabah sebzemi filan yedim zaten
Iyi ya acelesi yok daha seneye cok var yetisirDuruyor ole bıraktığım gibi şimdi alacam
Aynen böyle giderse seneye belki iki sene daha gecer üzerinden hemen gönder bekliyomIyi ya acelesi yok daha seneye cok var yetisirbnde hazir var kuzum yolliyim sana bidene
olmadi yaslaninca giyersinAynen böyle giderse seneye belki iki sene daha gecer üzerinden hemen gönder bekliyom
Aynen kuzm içimde şimdi huzursuzluk var bilemedim canımolmadi yaslaninca giyersin
Su huzursuzluklari toplasak teee uzaklara atip gelsek neguzel olurAynen kuzm içimde şimdi huzursuzluk var bilemedim canım
Aynen kuzum bi an morel düştü vücut uyustu yük bindi örgütü yaparken şuan ellerim uyuşuk kollar kalkmıyorSu huzursuzluklari toplasak teee uzaklara atip gelsek neguzel olur
olmadi yaslaninca giyersin
Neyin var canımmm bende hasta gibiyimm halsiz hissediyommIyi diyelim miss cim sen nasilsin canim. Nabiyirsun bende menumu yazayim cikayim dedm Uzanicam biraz rahatsizim..
GuzeeelMenumu yazayim kizlar:
Sabah 1 elma/ incir
Kahvaltida: turp domates salatalik marul tere
Zeytin /patlicanli domates sosu /yumurta
1 br sekersiz cay
Öglen sekersiz cay hurma/findik
Aksam:bi kase çorba/salata/ yogurt
2 bucuk lt su
Biraz yurudum 30 dk..
Karnin mi agriyo canimIyi diyelim miss cim sen nasilsin canim. Nabiyirsun bende menumu yazayim cikayim dedm Uzanicam biraz rahatsizim..
Yookk laaa bu günn herkes kayıppppBen geldim miss kimse yok heral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?