- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.741
uyudu galiba kizlarYookk laaa bu günn herkes kayıpppp
Bence bercest yatiiii ama diğerleriii ne ediii bilmimm laaa 2 gündürr nergiss bi görüniii bi gidiiii noliii anlamadımmmuyudu galiba kizlar
HoşgelsHoşgelsinn cannnBen burdaym kuzular :-*
HoşgelsHoşgelsinn cannn
Ada sen kac yasindasin kac yillik evlisin
Orguyemi başladım bende alacam yemegi yapim bir haftadir bıraktım kuzm
Anladim canim allah gonlune gore versin insallahBen 26 yaşındayım canım 6 yıllık ewliyim
Anladim canim allah gonlune gore versin insallah
Hic zor degil hadi ordan :)Lenn kimse yokmiii N nur mawish @Tatlianne20Dil-i bitab H M Ask ve isyan brcstgül adını yazana kadar akla karayı seçtim laaaa nerdesinizz
Evliyim canim 4 seneye yaklsik.. henuz cocugum.yok olur insallah 27 yasindayimSağol canım tsk ederim. peki sen kac yasindasn evli misin? çocuğun var mıs
Evliyim canim 4 seneye yaklsik.. henuz cocugum.yok olur insallah 27 yasindayim[/QUOTE
Hiç merak etme olur canım. Allah Herseyin en güzelini, en hayırlı zamanda verir senin de çocuğun olacak inşallah
Nasil gidiyor hamilelik :) eski gunlerini ariyormusunAynen öyle canım
Nasil gidiyor hamilelik :) eski gunlerini ariyormusun
Rabbim kolaylikla gotursun insallah.. BIr gun bizde yazarmiyizzz yaa boyle ah ah.Çok şükür güzel gidiyo canım. Hayır asla eski gunleri aramıyorm ben yıllardır bu ani bekledim. ne zorluk olsa da seve seve çekerim
Rabbim kolaylikla gotursun insallah.. BIr gun bizde yazarmiyizzz yaa boyle ah ah.
Insallah canim insallah..Sağol canım amin inşallah. Allahın izniyle yazarsınız canım yeter ki inancınızi hiç kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?