- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.761
Menumu yazayim kizlar:
Sabah 1 elma/ incir
Kahvaltida: turp domates salatalik marul tere
Zeytin /patlicanli domates sosu /yumurta
1 br sekersiz cay
Öglen sekersiz cay hurma/findik
Aksam:bi kase çorba/salata/ yogurt
2 bucuk lt su
Biraz yurudum 30 dk..
Ozledik seni nergisimMenumu birakim sabah 1 kasik karisimimdan yedim, öğlen 5 sarma 1/2kase yoğurt 1 mandalina , aksam 8 sarma,yogurt, tere ,1 kase ezo gelin corbası, ve yine akşam 1 portakal,1 elma, 5 6 tane üzüm bir avuç pat misir(tuzsuz),8 10 çekirdek,berceste hakikaten misafirlikte diyetteyim demek olmuyomus , . Su 2 3 bardak ,6 7 bardak sekersiz cay
Yaaaa anladin dimee beni :) neyse az zararla kurtarmisin canm:)Menumu birakim sabah 1 kasik karisimimdan yedim, öğlen 5 sarma 1/2kase yoğurt 1 mandalina , aksam 8 sarma,yogurt, tere ,1 kase ezo gelin corbası, ve yine akşam 1 portakal,1 elma, 5 6 tane üzüm bir avuç pat misir(tuzsuz),8 10 çekirdek,berceste hakikaten misafirlikte diyetteyim demek olmuyomus , . Su 2 3 bardak ,6 7 bardak sekersiz cay
Bende menuyu yazayim .Kahvaltida 3 zeytin iki lokma kepekli ekmek 3 mercimek koftesi.Aksama dogru sogan kuru .Aksam yemeginde bi tabak corba ,bi kasik bulgur pilavi bi kac dilim turp .Yemekten bi iki saat sonra bi avuc leblebi bi dilim elma bi isirik muz(nergisden ozendim) simdide sogan suyu icicem
Nerdesiniz kizlaaaaaarrr laaaaar rrrrr
Anladim canim ya :) 1 mil leslie yapim bugün de gitsin o cislarYaaaa anladin dimee beni :) neyse az zararla kurtarmisin canm:)
Çok az yemissin canim bu kadar az yeme sonra metabolizman yavaşlarBende menuyu yazayim .Kahvaltida 3 zeytin iki lokma kepekli ekmek 3 mercimek koftesi.Aksama dogru sogan kuru .Aksam yemeginde bi tabak corba ,bi kasik bulgur pilavi bi kac dilim turp .Yemekten bi iki saat sonra bi avuc leblebi bi dilim elma bi isirik muz(nergisden ozendim) simdide sogan suyu icicem
Topik kurudu ya nergis noldi nazar degdiBen de sizi özledim canlarimmm
Evet canim cok az yedim hatta midem bombos cok acim canim istemiyoÇok az yemissin canim bu kadar az yeme sonra metabolizman yavaşlar
Temizlik ediiim ya canimBence bercest yatiiii ama diğerleriii ne ediii bilmimm laaa 2 gündürr nergiss bi görüniii bi gidiiii noliii anlamadımmm
Benim su is bitsin canlaniriz yaTopik kurudu ya nergis noldi nazar degdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?