- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.141
Belli valla. Enerjiyi hemn alio insan.Cok eglenceliyizdir ayni zamanda canim onceki sayfalari gorsen oo neler var
Ooo gule gule kullan. Biz alamasakta proyuz gayetYok kiz. Yemek yarismasindan hakkimlan aldim
He sattim begendinmi nergisimmaviş satiyi ama biliyin mibana morundan sattı geçen
2 3 u bulmk benim icin sabhlamktan farksizdr.benim afacan sabahin korunde ayaklanirsabahlamıyoz pek ama 2 3 burlarda oluyoz çoğunlukla :)
maviş satiyi ama biliyin mibana morundan sattı geçen
Hosgeldin oncelikle ben de 27 yasindayim kendm ikizim ayni zamanda.. 3 bucuk senelik evliyim canmAyy hic sorma valla bas agrısına kaldım oglanda bni öldürüyo kızım akilli
Tup bebekler mi yoksa dogal ikizler miAyy hic sorma valla bas agrısına kaldım oglanda bni öldürüyo kızım akilli
ay bi espri aklıma geldisen sagol bn googleyi tanimirem canim
Nasi yani. Bana niye bitane vermedin kiz hain domdommaviş satiyi ama biliyin mibana morundan sattı geçen
Hosgeldin oncelikle ben de 27 yasindayim kendm ikizim ayni zamanda.. 3 bucuk senelik evliyim canm
aaaa ciddeeeeeen niye önce demedin kıızHosgeldin oncelikle ben de 27 yasindayim kendm ikizim ayni zamanda.. 3 bucuk senelik evliyim canm
O gun sen yoktun datlum beyaz vardi elimde mor isterim dedi tmm dedimNasi yani. Bana niye bitane vermedin kiz hain domdom
Sağol sekerim. Proyuzda noluyo. +18 li konulara mi yazioz sanki.. hic bi isime yaramioOoo gule gule kullan. Biz alamasakta proyuz gayet
Ne biliyim aklima gelmedi heral bayadir ikizim ya ondandiraaaa ciddeeeeeen niye önce demedin kıız
Ooo gule gule kullan. Biz alamasakta proyuz gayet
Benim olmadigim zamanmi var ayol geeet :)O gun sen yoktun datlum beyaz vardi elimde mor isterim dedi tmm dedim
sen de mi biliyodun kız niye sakliniz bele şeyleri
geceydi kızz sende pireler uçuyoduBenim olmadigim zamanmi var ayol geeet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?