- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.281
Mavisim yaa gecms olsun iyi olur insallah yogenimizHe cano
Orjinal mi yoksa cakmamiKiz ben bugun carsidan batarya aldm ama banamisin demiyoo ya of bozukmu cikti ne anlamadmki
Yine gel beklerizz sanada hayirli gecelerhadi optum hepinizi muck muck :) iyi geceler
Ay sagol canim amin insAllah gecer yaMavisim yaa gecms olsun iyi olur insallah yogenimiz
Benmki s4.. orjinale yakin aliyorum uretimi bitmis bulunmuyor artk eski surum telefon oldgu icinOrjinal mi yoksa cakmami
Iyi geceleer yine gel ikizlerlehadi optum hepinizi muck muck :) iyi geceler
Nergis kacti. Sen de cikiyormusun canimIyi geceleer yine gel ikizlerle
E birazda olsa iyi olmasi lazim sonucta yeni urunBenmki s4.. orjinale yakin aliyorum uretimi bitmis bulunmuyor artk eski surum telefon oldgu icin
Biraz dolsun tel cikarim canimNergis kacti. Sen de cikiyormusun canim
Yok aslnda iyi gibi elimizden dusurmuyoz ya birazda ondan dayanmiyor sanirim 2 saattir elimdeE birazda olsa iyi olmasi lazim sonucta yeni urun
Burasi cabuk bitiriyo canim hem neti hem sarji farkettim benYok aslnda iyi gibi elimizden dusurmuyoz ya birazda ondan dayanmiyor sanirim 2 saattir elimde
Canım uyudun mi
Tmm canim Allaha emanet ol gorusuruzBende cikayimda sarja koymiyim teli surekli idare etsin. Gorusuruz kuzum kendine dikkat et insallah hayrli gecelerin olsun
Burdayim.Nerdeydin tatliCanım uyudun mi
Herkes yatmaya gitti gec kaldin tatlimHeyyy gitmeyin ben geldim yauw
Kiz kaynanam hep sulu yapar ile alıştı bende o imzadan gidiyom adam üç çeşit olacak az az yapiom gitmis kendi görmüş alışverişi kizacaktim ama uzatmadimAma canim herzamanda olmaz ki oyle uc cesit.Yeri geldimi bi cesit bile yetmeli fazlasida yazik .Biraz anlayisli olsa esin keske tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?