- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.301
Adamı uyuttum looBurdayim.Nerdeydin tatli
Iyi tarliya baglanmis uzatmadigin guzel olmus canim.Oyle yapmasa iyide isde alistirilis tarzi oyle demekkiKiz kaynanam hep sulu yapar ile alıştı bende o imzadan gidiyom adam üç çeşit olacak az az yapiom gitmis kendi görmüş alışverişi kizacaktim ama uzatmadim
Ninnide soyledinmi kocisineAdamı uyuttum loo
Soylemem mi herşeyi denedim: )Ninnide soyledinmi kocisine
Horluyor horlamasini duyunca anliyom uyuduğunu ben bi dus aldım adaduru ya süre okudum birkaç yatağa girdim şimdivay iyiymis
Aynen Kuzm ıyiyiz bole biz kadar değmesin bizeAyni tas ayni hamam be tatlim ne olsun isde kosturmaca.Kizlarda olmasa burda farkli bisey yok iki muhabbet ediyoruz iyi oluyo
Nolduki ne suresi canim bisey mi var yoksaHorluyor horlamasini duyunca anliyom uyuduğunu ben bi dus aldım adaduru ya süre okudum birkaç yatağa girdim şimdi
Kız leke gelmiş korkmuş profile düşük olmasın inşallah ya tututnurNolduki ne suresi canim bisey mi var yoksa
Hoşgeldin canımSelam kizlar.keyifler nasil.. zaman gectikce bende bazi pismanliklar oluyor gibi
Yerlesme kanamasidir canim blkiKız leke gelmiş korkmuş profile düşük olmasın inşallah ya tututnur
Bizde dedik inşallah öyledir biraz rahatladı ama yarın ola hayrolaYerlesme kanamasidir canim blki
Yirim seni kız illaha okuycan bende merak ediyom ama sıkılıyor okumuyomGene 30 küsür sayfa
Gene 30 küsür sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?